وب گردی

۱۲ توصیه کاربردی برای کسب معنویت بیشتر در ماه مبارک رمضان

حجت الاسلام علی نصیری، مدرس سطح بیرونی حوزه، تاکید کرد: اگر در ماه مبارک رمضان هر روز حداقل یک جزء از قرآن را تلاوت نکند، قطعاً زیانکار محسوب می شود. . اگر انسان علم و توانایی تلاوت قرآن را نداشته باشد، باید روزی پنجاه مرتبه سوره فاتحه را بخواند.

متن یادداشت حجت الاسلام و المسلمین نصیری از اساتید خارج حوزه به شرح زیر است:

با توجه به تجربه چندین ساله خود در شناخت ماه مبارک رمضان، مطالعه متون دینی و تدبر در رهنمودهای علمای الهی، چند نکته را به عنوان توصیه ای برای ماه مبارک رمضان می نویسم:

ابتدا باید توجه داشت که فعالیت ها و برنامه های عبادی ماه مبارک رمضان را می توان به سه سطح تقسیم کرد:

حداکثر سطح برای اولیای الهی

سطح متوسط ​​مخصوصاً برای علما و مؤمنین

حداقل سطح برای افراد مذهبی

آنچه در زیر می آید مربوط به لایه سوم و کلی است:

۱. توجه و اخلاص به روزه داری لازم است و به هیچ بهانه ای نباید افطار کرد. مثلاً اگر کار سختی دارد به نیت روزه وارد روز شود و اگر با سختی و مشقت مواجه شد افطار کند و برای ادب به کمترین غذا اکتفا کند. و آب.

۲. توجه به نمازهای یومیه در تمام روزهای سال مورد تأکید است، اما در ماه ضیافت الهی بسیار مهم است. نماز ابتدا باید با دقت و آداب خوانده شود.

۳. حتی الامکان نوافل شب و روز شامل ۳۴ رکعت در ماه مبارک نباید ترک شود و در صورت تنگی وقت، توجه به برخی از آنها توصیه شده است. مثلا چهار موشک نافیلا را در ظهر و عصر نباید از دست داد.

۴. اگر در ماه مبارک رمضان هر روز حداقل یک جزء از قرآن را نخواند، قطعاً زیانکار محسوب می شود. اگر انسان علم و توانایی تلاوت قرآن را نداشته باشد، باید روزی پنجاه مرتبه سوره فاتحه را بخواند.

۵. ذکر «لا اله الا اللّه، من یحمّ اللّه ربّم و أشکروا» بگو و تسبیحات اربعه را زیاد بخوان.

۶. بیدار شدن در سحر و صبحانه در سحر مورد تأکید است، در حالی که این امر زمینه را برای نماز شب و نماز صبح به موقع فراهم می کند.

۷. وقت روزه، زمان عشق و نیاز به خداست. اولاً بدون خواندن نماز مغرب افطار نکنید و دوم اینکه قبل از افطار دست بلند کنید و هر شب دعای خود را تکرار کنید.

۸. تا می توانید حتی با دادن مقدار کمی به عنوان افطار در تمام ماه رمضان ثواب افطار مؤمنان را تقسیم کنید.

۹. در ماه ضیافت الهی بیش از هر زمان دیگری به اخلاق حسنه اجتماعی توجه کنید: احترام خاص به پدر و مادر، علاقه زیاد به زن و فرزند، سبک کردن بار زیر دستان و ….

۱۰. مراقبت از فرو رفتن به هر زبانی، چشمی، مالی و غیره. گناهان اکسیر بزرگ گرفتن کارت مثبت از مدرسه رمضان است.

۱۱. بر اقامه حداقل یک نماز به جماعت ترجیحاً در مساجد و نیز حضور مجالس مؤمنین در محافل مربوط به نماز شب های قدر و عید سعید فطر تأکید شده است.

۱۲. مستحب است هر شب دعای افتتاح و قسمتی از دعای ابوحمزه سملی را بخوانید و چند نماز مستحبی را حتی در حالت نشسته بجا آورید.

منبع: برنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا