برندهای ایرانی

گروه صنعتی تراکتورسازی جزو پنج شرکت سازنده ادوات کشاورزی است

پایگاه خبری توسعه برند، مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در این مراسم با بیان اینکه تولیدات این گروه صنعتی در ۱.۵ سال گذشته حدود ۲ برابر شده است، گفت: با راه اندازی خط تولید ادوات کشاورزی در گروه صنعتی تراکتورسازی، این گروه صنعتی جزو پنج شرکت تولیدکننده این ادوات شد.

«مصطفی وحیدزاده»، هدف از راه اندازی این خط تولید را خروج این گروه صنعتی از تک محصولی اعلام کرد و افزود: نبود خط تولید ادوات کشاورزی از نقایص این گروه صنعتی بود و مشتریان تولیدات این گروه صنعتی در تامین قطعات ماشین آلات خریداری در بازار با مشکل مواجه بودند.

وی با بیان اینکه راه اندازی این خط تولید علاوه بر سودآوری موجب حفظ برند تراکتورسازی در دنیا می شود، اظهار کرد: برنامه این گروه صنعتی در کنار تولید تراکتور، تولید محصولات جانبی و ادوات صنعتی و کشاورزی است.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با تاکید بر اینکه تولید تراکتور وظیفه ملی این گروه صنعتی است، گفت: این گروه صنعتی با تولید تراکتور سهم خود را در تامین امنیت غذایی مردم کشور ایفا می کند ولی در کنار آن برای سرپا ماندن و جلوگیری از بروز مشکلات اقتصادی به دنبال تولید سایر ماشین آلات است.

وحیدزاده، با بیان اینکه اکنون اختصاص ۲۵ درصد تولیدات این گروه صنعتی به سایر ماشین آلات محقق شده است، افزود: تلاش می شود تا پایان برنامه پنج ساله، این میزان به ۵۰ درصد برسد.

وی تولید بیلر مکعبی، ابزار مخصوص، راه اندازی خط کامیونت سازی و کشنده، شاسی بلند و ون را از برنامه های تراکتور اعلام کرد و یادآور شد: سبد تولید این گروه صنعتی افزایش یافته است و با این افزایش، بیش از یک هزار نیروی متخصص دانش آموخته دانشگاهی جذب این گروه صنعتی شده اند.

وحیدزاده، با بیان اینکه تلاش شده در این گروه صنعتی ارتباط دانشگاه با صنعت بیشتر شده است، ادامه داد: در این راستا این گروه صنعتی با بیش از ۶۰ شرکت دانش بنیان همکاری می کند.

تحول فناوارانه در مجموعه تراکتورسازی اتفاق افتاده است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز نیز در این مراسم با بیان اینکه تراکتورسازی پیشران صنعت در کشور به ویژه شمالغرب است، گفت: در زمان کنونی یک تحول فناورانه در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران ایجاد شده است.

«آرش رنجبران»، با اشاره به همکاری این دانشگاه با گروه صنعتی تراکتورسازی در مدرن سازی خط تولید و خروج از خط تولید سنتی، افزود: این مجموعه دانشگاهی با راه اندازی طرح پویش و برقراری ارتباط دانشجویان در زمان تحصیل با واحدهای صنعتی و تولید در راستای ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه گام برداشته است.

وی با بیان اینکه ایجاد تحول نیاز به تغییر فرهنگ دارد، اظهار کرد: این تغییر در ۲ مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و تراکتورسازی ایجاد شده و موضوع صنعتی سازی در این دانشگاه به یک جریان موثر تبدیل شده است.

به گزارش ایرنا، امروز با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور سه محصول فناوری جدید و روز دنیا شامل نخستین سیستم خط رباتیکAGV ( سامانه هوشمند هدایت پذیر خودران)، مجموعه اتصال سه نقطه PTO جلوبند تراکتور سنگین و دستگاه بیلر به عنوان نخستین محصول تولیدی شرکت ادوات سازی تراکتورسازی ایران در تبریز رونمایی و راه اندازی شد.

گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در سنندج و ارومیه و ۲ نمایندگی در خارج از کشور فعال بوده و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو فعالیت دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا