وب گردی

ترفندهایی برای جذب نیرو در گروه های متخاصم

وعده های دروغین، از جمله فراهم کردن شرایط زندگی و کار در اروپا برای جذب نوجوانان و جوانان، یکی از رایج ترین تاکتیک های استخدام توسط گروه های شبه نظامی است.

گروه های تجزیه طلب و شبه نظامی به ویژه گروه تروریستی پاک ادعای فعالیت برای کردستان و مردم کرد را دارند اما در واقعیت فقط نوجوانان را می ربایند و برای اهداف سیاسی و مسلحانه به گروگان می گیرند.

این گروه حتی اجازه ملاقات با خانواده را نمی دهد و عملاً صدها نوجوان و جوان را به گروگان گرفته است. یکی از دلایل فریب جوانان وعده کار و زندگی بهتر در کشورهای اروپایی است که هواداران پاک در شبکه های اجتماعی تبلیغ می کنند.

در همین راستا نعیم بابایی یکی از جوانانی است که فریب این ترفند آراسته را خورده و اکنون اسیر این گروه است. به گفته پدرش در سال ۱۳۹۹ تحت نفوذ و تبلیغات دروغین گروه پاک در فضای مجازی بوده است.

سپس به مقر پاک منتقل شد و مجبور شد در آنجا آموزش نظامی بگذراند. به گفته پدر نعیم، او بارها از پاک خواست تا او را آزاد کند، اما این گروه مسلح به او اجازه خروج از مقر گروه را ندادند.

پدر نعیم در مصاحبه ای اظهار داشت که پس از چندین هفته تحقیق و پیگیری با دوستانش متوجه شده است که دو نفر از دوستان قدیمی اش او را فریب داده و با وعده شغل و زندگی بهتر او را به گروه جذب کرده اند. کشورهای اروپایی.

نکته مهمی که در اظهارات پدر نعیم نهفته است، در واقع مشکل اصلی نداشتن شغل است. اگر نعیم درآمدی داشت، هرگز امکان نداشت به خاطر وسوسه سفر به اروپا و کسب درآمد بیشتر، فریب اعضای پاک را بخورد و به مقر این گروه برود.

به عبارت دیگر توسعه در ابعاد مختلف مهم ترین راه حل مقابله با گروه های مسلح مانند پاک است. اگر در این مناطق اشتغال ایجاد شود، هیچ جوانی فریب وعده های مالی برای زندگی در اروپا را نمی پذیرد و به نیروی یک گروه مسلح تبدیل نمی شود.

منبع: میزان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا