کسب و کار

پیتزا، فست فودی برای همه سلیقه ها و مزاج ها

پایگاه خبری توسعه برند، پیتزا، یک خوشمزه دوست داشتنی که برای هر سلیقه، هر کشور و فرهنگ، چهره ای متفاوت به خود گرفته و به یکی از پرطرفدارترین فست فود ها تبدیل شده است. در ایالات متحده آمریکا در هر ثانیه ۳۵۰ برش pizza خورده می شود. بنابراین جای تعجب نخواهد داشت که چرا به خوردن این غذای لذت بخش تا این حد علاقه مندیم. امروزه پیتزاها تنوع زیادی پیدا کرده و برای هر سلیقه و هر نوع رژیم غذایی پیتزای متفاوتی آماده و سرو می گردد.

نکته قابل توجه دیگری که در مورد این غذای پر رنگ و نقش وجود دارد، نحوه خرید و سفارش آن است. امروزه اغلب مردم در سراسر جهان ترجیح می دهند سفارش پیتزا را به صورت اینترنتی به انجام برسانند. به این صورت که در منزل و در کنار خانواده و دوستان خود نشسته، به تصاویر جذاب و اشتهاآور pizza ها نگاهی انداخته، مواد اولیه تشکیل دهنده آنها را بررسی کرده و در نهایت غذای ایده آل خود را از راه دور سفارش دهند. انتظار برای زدن یک گاز لذت‌بخش بر روی نان ترد و پنیر پیتزای برشته شده و گرم برای خیلی از افراد جذاب به نظر می‌رسد.

برای آن دسته افرادی که به طبع و مزاج خود آگاه بوده و در انتخاب غذا دقت به خرج می‌دهند، مقاله‌ای بسیار جذاب پیشرو داریم. در این مطلب می خواهیم به شما در انتخاب pizza بر اساس مزاج یا طبع تان یاری رسانیم. در این صورت خوردن غذایی خوشمزه را تجربه خواهید کرد. علاوه بر آن که، به سلامتی خود نیز لطمه ای وارد نساخته اید. پس در صورت تمایل ما را تا انتها همراهی نمایید.

 

آشنایی با انواع مزاج و مواد غذایی مناسب آن

غذاهایی که ما می خوریم با خروج از کبد تغییر ماهیت داده و بر اساس مواد معدنی و نوع ترکیباتی که دارند در یکی از دسته های سودا، صفرا، بلغم و دم قرار می گیرند. هر یک از این مزاج ها وظیفه ای در بدن بر عهده دارند. طبیعت صفرا گرم و خشک بوده و به افزایش حرکات روده، باز شدن عروق و افزایش عملکرد مغز کمک می کند. طبیعت دم گرم و تر بوده و در رساندن خون و اکسیژن به نقاط مختلف بدن نقش مهمی ایفا می کند. بلغم از طبیعتی سرد و تر برخوردار بوده و در حرکت مفاصل و تشکیل سلول های مغزی و بافت عصبی تاثیر گذار بوده و طبیعت سرد و خشک سودا به تشکیل بافت استخوانی و افزایش اشتها کمک می کند.

انتخاب مواد غذایی باید به گونه ای باشد که این مزاج ها از حالت تعادل خارج نشوند. اگر خرید فست فود یا ثبت سفارش پیتزا را بر اساس مزاج خود به انجام برسانید هم از خوردن غذا لذت بیشتری خواهید برد و هم به بدن خود آسیبی وارد نساخته اید

 

انتخاب پیتزا مطابق با طبع یا مزاج شما

توضیح مختصری در مورد مزاج و طبع و نقش آن در بهبود عملکرد ارگان های مختلف در بدن در اختیار شما قرار داده شد. در ادامه شما را در انتخاب پیتزایی متناسب با وضعیت بدنتان بیشتر یاری خواهیم رساند.

افرادی که دارای طبیعت گرم صفراوی یا دموی هستند بهتر است پیتزایی سفارش دهند که از مواد‌غذایی با طبع سرد تشکیل شده است. برای این افراد pizza با گوشت گاو یا گوساله، بیف استراگانوف، پیتزا ژامبون مرغ یا گوشت و pizza سبزیجات حاوی قارچ، گوجه فرنگی که فاقد زیتون باشد مناسب است. فست فودهای تهیه شده از سیب زمینی نیز برای این افراد مناسب می باشند.

افراد دارای طبیعت سرد بلغم و سودا با خوردن مواد غذایی گرم به حفظ سلامتی خود کمک شایانی خواهند کرد. در زمان سفارش پیتزا، pizza با گوشت گوسفند، پیتزا پپرونی، پیتزا سبزیجات بدون قارچ یا با قارچ کم و غذاهای دیگر منو از جمله پیاز سوخاری برای این گونه افراد انتخابی ایده آل خواهد بود. فلفل دلمه ای طبع گرمی دارد به همین دلیل وجود آن بر روی pizza برای افراد سرد مزاج عالی است.

 

راه هایی برای سالم تر کردن پیتزا

اگر شما فردی هستید که به خوردن پیتزا علاقه بسیاری داشته و این غذای فانتزی را زیاد مصرف می کنید، در زمان پخت یا خرید pizza به چند نکته ساده توجه داشته باشید تا با مصرف این غذا به سلامتی خود لطمه ای وارد نساخته باشید.

  • پیتزاهایی با نان نازک سفارش دهید. یک نان نازک کربوهیدرات کمتری داشته و سبب افزایش وزن بی رویه در شما نخواهد شد.
  • پیتزای سبزیجات از پیتزای مخصوص یا pizza گوشت یا کالباس ضرر کمتری دارد. نوع سبزیجات این غذا، کالری کمتری داشته و به دلیل داشتن فیبر فراوان، بدون جذب زیاد چربی و کالری، سبب کاهش وزن شما خواهد شد.
  • بر روی تکه های پیتزا سس کمتری بریزید. سس ها سرشار از نمک و چربی هستند. به همین دلیل برای سلامتی مضر خواهند بود. استفاده از آویشن در کنار سس کم، طعمی بی نظیر به لقمه های شما خواهد بخشید.
  • قطر پیتزا های یک نفره، دو و سه نفر، استاندارد مشخصی داشته و از طرف FDA تعیین گردیده است. بهتر است در زمان ثبت سفارش پیتزا، با توجه به تعداد نفرات، سایز درستی را انتخاب نمایید. در این صورت، مجبور به خوردن غذای زیاد و وارد ساختن کالری، قند، چربی و کربوهیدرات بیشتر به بدن خود نخواهید شد.
  • از رستوران های معتبر و شناخته شده اقدام به خرید نمایید. این رستوران ها علاوه بر آن که غذاهای تازه به فروش می‌رسانند، به دلیل استفاده از مواد اولیه با کیفیت و مرغوب غذاهای سالم‌تری دارند. رستوران های ناشناس غذاهای کهنه و بی کیفیت به شما عرضه می دارند. تهیه غذا از این نوع غذاخوری ها می تواند خطرات جبران ناپذیری برای سلامتی شما به همراه داشته باشد.

blank

 

سخن آخر

در طرز تهیه پیتزا تنوع زیادی وجود دارد. لذا انتخاب این غذای خوش طعم و رنگارنگ برای هر فرد و با هر سلیقه ای به سادگی امکان پذیر می باشد. بنابراین بهتر است با دقت بیشتر در برگزیدن مدل این غذا، سلامتی خود را در اولویت قرار دهید. در این مطلب سعی کردیم با معرفی انواع مزاج و نوع پیتزای متناسب با هر مزاج و همچنین بیان برخی از نکات مهم به شما کمک کنیم تا در عین لذت بردن از یک غذای خوش طعم به حفظ سلامتی خود نیز کمک کنید.

این مطلب، خبر آگهی است و پایگاه خبری توسعه برند درباره محتوای آن هیچ نظری ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا