کسب و کار

برای طراحی سایت از کجا شروع کنیم

پایگاه خبری توسعه برند، افرادی که قصد دارند به تازگی کار طراحی وب سایت را شروع کنند این سوال برای آنها مطرح است که برای یادگیری طراحی وب سایت و شروع طراحی سایت باید از کجا شروع کنند و بهترین مسیر برای یادگیری طراحی سایت چیست.

در این مقاله آموزشی قصد داریم که روش های یادگیری طراحی وب سایت را به شما آموزش دهیم تا شما به ساده ترین شکل ممکن بتوانید به صورت صفر تا صد طراحی وب سایت را یاد بگیرید.

چگونه وب سایت درست کنیم

برای ساختن یک وبسایت کامل و جامع شما نیاز دارید یک سری آموزش‌ها در این زمینه ببینید، برای این منظور شما می توانید با مراجعه به لینک زیر در وبسایت Atgo.ir ویدیو های رایگان آموزش صفر تا صد طراحی وب سایت را مشاهده نمایید و با کمک این ویدیو های آموزشی سایت خود را به صورت کامل بسازید، برای مشاهده این آموزش و بر روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاهده آموزش طراحی سایت » آموزش طراحی سایت به صورت صفر تا صد به همراه فیلم های رایگان آموزش طراحی وب سایت و امکان ارتباط مستقیم با مدرس دوره طراحی وب سایت.

زمانی که به این صفحه مراجعه نمایید بهترین مدرسین آموزش طراحی وب سایت ویدیو های آموزشی را در اختیار شما قرار داده اند که از صفر تا صد نحوه ساختن یک وب سایت کامل را به شما آموزش میدهند.

ضمن اینکه در این صفحه امکان ارتباط مستقیم شما با مدرس دوره طراحی وب سایت نیز فراهم می باشد که شما می توانید سوالات خود را از استاد طراحی وبسایت بپرسید تا در سریعترین زمان به سوالات شما پاسخ داده شود.

تیم پشتیبان وب سایت Atgo.ir از مرحله اول شروع کار شما در کنار شما خواهد بود تا شما بتوانید به صورت کامل وبسایت خود را طراحی و پیاده سازی نمایید.

طراحی سایت

برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است

برای شروع به کار آموزش طراحی وب سایت شما نیاز دارید با زبان های برنامه نویسی که در بخش زیر ذکر شده است آشنا باشید.

 

زبان های سمت کاربر :

 

  • HTML
  • CSS
  • جاوا اسکریپت
  • JQUERY

 

زبان های سمت سرور :

 

  • PHP
  • NET
  • JAVA

در ادامه توضیحات بیشتری در مورد مراحل شروع یادگیری طراحی سایت ارائه شده است.

طراحی سایت

بهترین روش یادگیری طراحی سایت

بهترین و سریعترین روش برای یادگیری طراحی وب سایت استفاده از سیستم های مدیریت محتوا می باشد که به شما کمک می کند بدون نیاز به کدنویسی و با در دسترس قرار دادن منابع موجود در اختیار شما، امکان استفاده از ساختار کدنویسی در بخش های دلخواه شما این امکان را به شما می دهد.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از این سیستم های قدرتمند است که می تواند به عنوان بهترین روش یادگیری طراحی سایت برای شما محسوب شود.

در این سیستم مدیریت محتوا این امکان به شما داده شده است تا با کمک یک سری پلاگین ها امکانات قابل توجهی را به وب‌سایت خود اضافه کنید، ضمن اینکه پنل وردپرس هم می‌تواند به صورت فارسی در اختیار شما باشد و یا هر زبان دیگری که شما دوست دارید با آن کار کنید هم می‌تواند بر روی وردپرس نصب شود.

همچنین سیستم مدیریت محتوای وردپرس به شما امکان ساخت انواع وب سایت های فروشگاهی، شرکتی، خدماتی و شخصی را می دهد.

شما با کمک وردپرس می توانید سایت های دوزبانه یا چند زبانه را ایجاد کنید.

برای طراحی سایت فروشگاهی ارزان با ما تماس بگیرید.

مدت زمان یادگیری طراحی سایت

مدت زمان یادگیری طراحی وب سایت می تواند به صورت فشرده در یک بازه زمانی یک ماهه برای شما موثر باشد البته به شرطی که شما بخواهید از سیستم های مدیریت محتوا برای یادگیری طراحی وب سایت استفاده نمایید.

قطعاً در صورتی که بخواهید به صورت صفر تا صد زبان های برنامه نویسی تحت وب را یاد بگیرید و با استفاده از کد نویسی یک سایت را برای خود ایجاد کنید زمان بیشتری را باید برای این موضوع اختصاص دهید.

چگونه قالب سایت طراحی کنیم

در سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک سری پلاگین ها به نام پلاگین های صفحه ساز و یا Page Builder وجود دارد که شما با کمک آن می توانید به راحتی صفحات وب سایت خود را طراحی و پیاده سازی نمایید.

در صفحه آموزش طراحی سایت رایگان وبسایت Atgo.ir به صورت کامل و جامع در قالب ویدیو های آموزشی توضیح داده شده است که شما چگونه با کمک صفحه ساز های وردپرس وب سایت خود را طراحی و پیاده سازی نمایید.

توجه : بعد از ساخت قالب وب سایت به کمک آموزش های طراحی سایت، یکی از کارهای مهم شما تولید محتوای یونیک و سئو شده در صفحات وب سایت می باشد.

برای این منظور و یادگیری استاندارد نحوه تولید محتوا شما می توانید به صفحه شرکت تولید محتوا در وبسایت Atgo.ir مراجعه نمایید.

 

پکیج آموزش طراحی سایت

همانطور که در بخش قبلی گفته شد در صفحه آموزش طراحی سایت Atgo به صورت کامل و جامع پکیج آموزش طراحی سایت در اختیار شما قرار داده شده است.

همچنین علاوه بر آموزش های طراحی وب سایت به صورت صفر تا صد در وبسایت Atgo آموزش های دیگری از جمله آموزش های سئو و بهینه سازی صفحات، و همچنین آموزش نحوه رپورتاژ نویسی نیز در این وب سایت به شما ارائه می شود.

مراحل شروع یادگیری طراحی سایت

 

در این بخش قصد داریم که به صورت جز به جز مراحل یادگیری طراحی وب سایت را از صفر تا صد مورد بررسی قرار دهیم و بررسی کنید که اگر شما قصد دارید به یک وبنستر حرفه ای تبدیل شوید، چه مراحلی را باید سپری کرده تا بتوانید یک وبسایت کامل و جامع را مانند وبسایت دی جی کالا و وب سایت آمازون طراحی و پیاده سازی نمایید.

یادگیری زبان مرجع HTML

HTMLمخفف ‌Hyper Text Markup Language به معنای زبان نشانه گذاری ابرمتن می باشد.

HTML مانند یک فایل ورد است که ساختار اولیه یک صفحه وب را برای شما ایجاد می کند.

این زبان با تگ ها کار می‌کند و این تگ ها هستند که مشخص می کنند در صفحه وب چه عناصری استفاده شده است و در واقع تگ ها عناصری هستند که وظایف گوناگونی دارند و با فراخوانی هرکدام کار شروع شده و با بستن ترک کارشان تمام می شود.

برای مطالعه » جهت یادگیری صفر تا صد زبان HTML  می توانید مقاله HTML چیست را مطالعه نمایید.

یادگیری زبان CSS

CSS مخفف Cascading Style Sheets است. این زبان به شما اجازه می دهد که ساختار صفحات وب را از چیدمان عناصر گرفته تا تغییر رنگبندی و فونت‌ها شکل دهید و به کمک این زبان شما می توانید خصوصیاتی مثل رنگ ها فونت ها ابعاد سایز ها نحوه چیدمان عناصر و غیر را در صفحات وب مشخص کنید.

یادگیری زبان جاوا اسکریپت

زمانی که شما با زبان های HTML و CSS آشنا شدید حالا می توانید به سراغ یادگیری زبان جاوا اسکریپت بروید و می توانید صفحات وب ایستا یا ایستاتیک را طراحی کنید و اما امروزه کمتر سایتی را می توانید پیدا کنید که اینستا باشد زیرا کاربران به دنبال سایت های تعاملی و یا داینامیک هستند و دوست دارند از امکانات مختلف آنها استفاده کنند و پویا کردن سایت ها حس بهتری را به لحاظ تجربه کاربری برای کاربران شما به وجود می‌آورد.

یکی از زبان های بسیار محبوب و پرطرفدار برای پویا کردن سایت با استفاده از زبان جاوا اسکریپت است که یک زبان سطح بالا داینامیک و مبتنی بر شی و تفسیری است که شیوه های مختلف برنامه نویسی را پشتیبانی می کند.

یادگیری یک زبان سمت سرور قدرتمند مانند php

زمانی که شما سه گام قبلی را طی کردید به راحتی می توانید یک سایت را به صورت کامل طراحی کنید اما امروز سایپا علاوه بر ظاهر زیبا نیازمند منطق صحیح هم هستند و به همین دلیل باید شما سایت را بسازید که قادر باشد نیازهای کاربران را به درستی اجرا نماید و برنامه نویسان وب به دو دسته کلی تقسیم می شوند :

دسته اول به طراحی ظاهری سایت می فرزند که با آن ها برنامه نویسان سمت کاربر می گویند و گروه و افرادی هم هستند که منطق سایت ها را پیاده سازی می کنند و به عنوان برنامه نویسی سمت سرور شناخته می شوند.

شما به کمک زبان php میتوانید اسکریت هایی بنویسید که از کاربران خود اطلاعات بگیرید و بعد از پردازش این اطلاعات آن‌ها را به کار برگردانید و در پروژه‌های بزرگ تحت وب استفاده از زبان سمت سرور ضروری می باشد.

 

ابزار های مورد نیاز برای استفاده از زبان های برنامه نویسی سمت وب :

  • PhpStorm
  • Microsoft Visual Studio
  • Microsoft Expression Web
  • Note Pad ++
  • NetBeans

با کمک این ابزار ها شما می توانید از زبان های برنامه نویسی سمت وب استفاده نمایید.

برای طراحی وب چه رشته ای باید خواند

بسیاری از افراد هم هستند که علاقه دارند به صورت آکادمیک شروع به تحصیل در رشته طراحی وب سایت نمایند.

در سیستم آموزشی کشور ما رشته طراحی وب سایت از شاخه های رشته کار و دانش و فنی و حرفه ای محسوب می شود.

 

این مطلب، خبرآگهی است و پایگاه خبری دنیای برند درباره محتوای آن هیچ نظری ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا