کسب و کار

اهمیت پس‌انداز در زندگی چیست و به چه طرقی امکان‌پذیر است ؟

پایگاه خبری توسعه برند، «آنچه را که پس از خرج کردن باقی می‌ماند پس‌انداز نکنید. آنچه را که پس از پس‌ انداز کردن باقی می‌ماند خرج کنید». این توصیه ای است که وارن بافت موفق ترین سرمایه گذار جهان ارائه کرده است. اهمیت پس‌انداز پول را نمی توان بیش از این مورد تاکید قرار داد. پس‌ انداز کردن یک عادت عالی است که باید آن را در اوایل زندگی به خود یادآوری کنید تا بتوانید امنیت مالی خود را تضمین کنید.

زندگی همیشه چالش‌های جدیدی را به وجود می‌آورد. در حالی که شما نمی‌توانید این موارد را پیش‌بینی کنید، اما همیشه می‌توانید برای آن‌ها آماده شوید. یادگیری نحوه پس‌ انداز کردن پول برای هر گونه حوادث احتمالی آینده یکی از بهترین کارهایی است که می توانید انجام دهید تا اطمینان حاصل کنید که می توانید با موانع بسیاری از زندگی مقابله کنید. پس‌انداز شما می تواند به شما احساس قدرت و محافظت بدهد که می تواند به شما کمک کند از موانع و شرایط اضطراری عبور کنید و از زندگی خود نهایت لذت را ببرید.

پس‌انداز

دلایل عمده برای پس‌انداز

دلایل عمده برای پس‌انداز پول عبارتند از:

  • داشتن یک صندوق اضطراری برای پوشش هزینه های غیرمنتظره مانند اورژانس پزشکی یا تعمیر گران قیمت غیرمنتظره برای خانه یا وسیله نقلیه خود؛
  • داشتن یک صندوق بازنشستگی برای رسیدگی به هزینه های روزانه شما پس از بازنشستگی؛
  • برای انجام سرمایه گذاری‌هایی که می تواند درآمدی بیش از تورم ایجاد کند؛
  • برای پرداخت هزینه تحصیل و ازدواج فرزندانتان.

علاوه بر موارد فوق، حتما می‌توانید دلایل خود را برای پس‌انداز نیز پیدا کنید، اما بهرحال این نکته واضح است که باید صرفه جویی کنید!

پس‌انداز

چگونه پول پس انداز کنیم ؟

اگر به این فکر می‌کنید که چگونه در هزینه‌های خود صرفه جویی کنید، در اینجا به چند عادت اشاره می‌کنیم که می توانید اتخاذ کنید:

۱. بدهی زیادی را ایچاد نکنید. بدهی پس‌انداز شما را کاهش می‌دهد. در حالی که ممکن است از طریق وام یا کارت اعتباری وجوه یکجا دریافت کنید، نرخ های بهره بالا در دراز مدت پس‌انداز شما را از بین می برد. بنابراین، محدود کردن بدهی خود برای پس‌انداز پول بسیار مهم است.

۲.محصولات اورجینال بخرید. یک محصول تقلبی یا بی کیفیت ممکن است ارزان باشد اما به اندازه محصول اصلی شما دوام نخواهد آورد. ممکن است در کوتاه مدت پول خود را پس‌ انداز کنید، اما در درازمدت بیشتر برای تعمیر، نگهداری یا خرید مجدد هزینه کنید. بنابراین، محصولات اصلی را انتخاب کنید که دارای گارانتی هستند.

۳.از خرج کردن پول برای غذای بیرون یا اهداف سرگرمی خودداری کنید. نحوه پول خرج کردنتان در هنگام بیرون رفتن برای غذا خوردن یا معاشرت مهم است. بسیاری از مردم وقتی بیرون می روند، حساب و کتاب پول خود را از دست می‌دهند. با این حال، آگاهی از هزینه‌های خود می‌تواند به شما در کاهش هزینه‌هایتان کمک کند.

۴.درخواست تخفیف، کد کوپن و پس‌انداز نقدی! درخواست تخفیف، کد کوپن یا پس‌انداز نقدی می‌تواند راهی عالی برای کاهش هزینه‌های شما باشد. بسیاری از برندها هر از گاهی جوایز و تخفیف‌هایی ارائه می‌دهند. شما می توانید زمانی که فروشنده تخفیف می‌دهد، خرید خود را برنامه ریزی کنید و هزینه‌های خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.

۵. پس ‌انداز کردن را به یک عادت تبدیل کنید. سعی کنید پس ‌انداز کردن را بخشی از زندگی خود کنید. هنگامی که این عادت به عادت درازمدت تبدیل شد، دیگر نیازی به صرفه جویی در هزینه نخواهید داشت. شما به طور خودکار به آینده مالی و رفاه خانواده خود فکر خواهید کرد.

در ادامه به چند مرحله برای شروع پس‌انداز اشاره می‌کنیم:

  • منابع درآمد فعلی و میزان کل درآمد خود را تخمین بزنید.
  • وجوه مورد نیاز برای اداره خانه و تامین سایر هزینه های ضروری را کنار بگذارید.
  • وجوهی را برای هزینه‌های خرید، گردش و سایر فعالیت‌ها اختصاص دهید.
  • بقیه درآمد خود را به عنوان پس‌انداز ماهانه خود علامت گذاری کنید.
  • بودجه محدودی را برای خود تعیین کنید و همیشه در چارچوب بودجه عمل کنید، به استثنای چند استثناء اجتناب ناپذیر مانند اورژانس پزشکی.

هنگامی که یک برنامه جامع برای هزینه‌های خود داشته باشید، می‌توانید مقدار پول باقی مانده برای پس‌انداز را دریابید. این امر به شما این تخمین را می‌دهد که چقدر می‌توانید در هر ماه پس‌انداز کنید. سپس برای استقرار این پس‌اندازها در راه‌های سرمایه‌گذاری مناسب برنامه‌ریزی کنید.

اگر کسی هرگز شکست نخورده باشد نمی تواند واقعاً یک فرد موفق باشد. اگر برای الهام گرفتن از داستان زندگی بزرگترین کارآفرینان جهان به دنبال یک سایت مرجع می‌گردید پیشنهاد ما وب‌ سایت دانشگاه کسب‌وکار است. وب‌ سایت دانشگاه کسب‌وکار یک رسانه تخصصی در حوزه کارآفرینی و استارتاپ است که تمامی موضوعات مرتبط با کارآفرینی را پوشش می‌دهد. دانشگاه کسب‌وکار سال‌ها تجربه خود را در زمینه استارتاپ‌ها با شما به اشتراک می‌گذارد. اگر به مباحث کارآفرینی و استارتاپی علاقه‌مند هستید می‌توانید از وبسایت‌هایی مانند entrepreneur.com، economist.com، businessuni.net، bloomberg.com، hbr.org و wsj.com استفاده کنید و از جدیدترین مطالب دنیای کارآفرینی و استارتاپ مطلع شوید.

منبع: Businessuni.net | کارآفرینی و استارتاپ

این مطلب، خبر آگهی است و پایگاه خبری توسعه برند درباره محتوای آن هیچ نظری ندارد.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. من واقعا فکر نمیکنم تو این شرایط اقتصادی ایران دیگه بشه پس اندازی کرد مگر اینکه شرایط مالی خوبی داشته باشیم و سرمایه گذاری کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا