اقتصادی

رسانه‌ها مراقب باشند ناخواسته به پیاده نظام دشمن تبدیل نشوند/ بازار غیررسمی ارز هیجانی شده است

تحلیلگر مسائل اقتصادی با بیان اینکه نوسانات روزهای اخیر در بازار هیجانی، زودگذر و در اثر جو روانی کاسبان و دلالان ارزی است گفت: کسانی که امروز در داخل کشور با ایجاد فضای ناامن روانی به انتظارات تورمی دامن می زنند، همان سیاست‌ها و اهداف رژیم صهیونیستی را در داخل کشور دنبال می‌کنند.

میثم مهرپور – تحلیلگر مسائل اقتصادی – در گفت‌گو با پایگاه خبری توسعه برند به نقل از ایسنا عنوان کرد: امنیت ملی ایران آنقدر قدرتمند و دارای ثبات است که اتفاقاتی به مراتب وسیع تر از این موضوع نیز تهدیدی برای امنیت ایران محسوب نمی‌شود. متاسفانه فضای روانی و غیر واقعی در اقتصاد ایران آنقدر پررنگ‌ شده که بازار ارز صرفا در یک فضای احساسی و هیجانی و صرفا تحت تاثیر اخبار و نه واقعیت‌های اقتصادی دچار نوسان می‌شود.

وی افزود: شما در سال‌های دفاع مقدس که کشور درگیر یک جنگ‌ فراگیر و مستقیم بود حتی در زمان  انجام عملیات‌ها یا بمباران‌ها علیه کشور نیز شاهد نوسان یا شوک‌های این چنینی در بازار ارز یا اقتصاد کشور نبودید، اما متاسفانه فضای امروز اقتصاد کشور به گونه‌ای شده که بسیاری از اتفاقات که در واقعیت هیچ ارتباطی به ارز و اقتصاد ندارند، منجر به ایجاد هیجان در این بازار می‌شوند.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی با بیان اینکه واقعیت این است که اگر رژیم صهیونیستی به اهداف خود در غزه رسیده بود نباید به دنبال حذف فیزیکی فرماندهان مقاومت باشد، گفت: این‌اتفاقات نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی به شدت مستاصل شده و اقدامات آن ها در راستای ایجاد تغییر در شرایط موجود است.

مهرپور ادامه داد: یکی از اهداف صهیونیست‌ها ایجاد فضای ناامن در اقتصاد ایران به عنوان مهمترین حامی جریان مقاومت است، رسانه‌ها مراقبت کنند ناخواسته به پیاده نظام دشمن تبدیل نشوند. حتی جنگ نظامی مستقیم نیز در کوتاه مدت تاثیری بر بازار ارز نخواهد داشت چه برسد به اتفاقاتی از جمله حمله به سفارت ایران. باید قبول کنیم که بازار مسیر خود را می رود، برای مثال در سال ۱۳۹۸ که بورس در حال حرکت شتابان بود شهادت سردار سلیمانی به عنوان یک شوک بزرگ، مدتی بازار را متوقف کرد، اما بازار مجدد به مسیر صعودی خود بازگشت. لذا اخبار غیر مرتبط با اقتصاد تاثیری کوتاه مدت و غیرپایدار بر مسائل اقتصادی دارند.

پایان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا