وب گردی

کشتن گرسنگانی که منتظر غذا بودند

هفته گذشته مقامات بهداشتی غزه گزارش دادند که حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فلسطینیان در حین دریافت مواد غذایی و کمک های بشردوستانه منجر به شهادت ۱۱۲ نفر و زخمی شدن بیش از ۷۰۰ نفر دیگر شد. دیده بان حقوق بشر اروپا و مدیترانه نیز در گزارشی اعلام کرد که بررسی های اولیه نشان می دهد که سربازان رژیم صهیونیستی مسئول کشتار آوارگان فلسطینی در صف دریافت کمک های بشردوستانه در غرب غزه هستند.

تیم های تحقیقاتی این سازمان به اسناد و مدارکی مبنی بر تیراندازی گسترده و مستقیم نظامیان رژیم صهیونیستی به این آوارگان دست یافته اند که طی آن ۱۱۲ نفر کشته و ۷۶۰ نفر مجروح شدند.

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل روز پنجشنبه با قرائت بیانیه آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: دبیرکل سازمان ملل حادثه امروز در شمال غزه را محکوم کرد.

این جنایت به حدی وحشتناک است که حتی کشورهای غربی نیز مصلحت اندیشی را کنار گذاشته و سکوت خود را شکسته اند. چنانکه «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا این اقدام را «قتل عام جدید» و «کاملاً غیرقابل قبول» خواند و آن را محکوم کرد.

وزارت خارجه فرانسه همچنین اعلام کرد که اقدام نظامیان رژیم صهیونیستی برای تیراندازی به غیرنظامیان غزه که به دنبال غذا هستند غیرقابل توجیه بوده و برای ورود کمک های بشردوستانه به این منطقه نیاز به آتش بس فوری و دائمی در غزه است.

اگرچه چنین جنایتی دور از انتظار نیست از رژیمی که بیمارستان‌ها و آمبولانس‌های حامل مجروحان را هدف قرار می‌دهد و از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی برای نسل‌کشی غزه استفاده می‌کند، اما این حادثه را می‌توان در حال حاضر ناشی از عواملی دانست که فقط از طبیعت نیستند این روند واقعی توسعه در هر دو طرف جنگ در غزه را آشکار می کند، اما همچنین نقش سایر بازیگران در این کشتار را آشکار می کند. چند نکته را باید در نظر گرفت.

اول از همه، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، اگرچه به کشتار و ادامه جنگ برای «نابودی حماس»، «تسلط بر غزه» و «آزادی اسرای صهیونیستی در بند حماس» ادامه می دهد، اما واقعاً چنین نیست. به دست آمد و در نهایت این رژیم و غرب مجبور به پذیرش ماهیت دائمی حماس و مذاکره برای تبادل اسرا شدند. این در حالی است که نتانیاهو از یک سو با تشدید اعتراضات خیابانی و مخالفان سیاسی به پایان حیات سیاسی خود در صحنه داخلی نزدیک می شود و از سوی دیگر مبارزه متحدان رژیم صهیونیستی مانند آمریکا. دولت ها و فرانسه با مشارکت برخی کشورهای عربی، حماس را از مفاد مذاکرات خود مانند آزادی اسرای فلسطینی خارج کردند. افزایش کمک رسانی به مردم و توقف واقعی تجاوزات رژیم صهیونیستی محقق نشده است.

با توجه به این شرایط، نتانیاهو بار دیگر قتل و جنایت را تنها گزینه خود برای فرار از اعتراضات داخلی و سرپوش گذاشتن بر ناکامی خود دانست و با افراط و تفریط در مذاکرات حماس سعی دارد از این وحشیگری و جنون آدمکش نتیجه بگیرد. رویکردی که البته تا حدودی ناشی از سیاست نسل کشی صهیونیست ها علیه فلسطینیان است. همانطور که مایکل فخری، گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد حق غذا اخیرا در گفت و گو با روزنامه گاردین تاکید کرد که محرومیت از دسترسی به غذا جنایت جنگی تلقی می شود، اسرائیل عمداً فلسطینی ها را گرسنه می کشد.

دوم اینکه جدای از رژیم صهیونیستی، نقش کشورهای غربی در این کشتار را نمی توان به طور مستقیم یا غیرمستقیم نادیده گرفت. در روزهای گذشته، آمریکا علاوه بر کمک‌های نظامی و اقتصادی به رژیم صهیونیستی، بار دیگر قطعنامه شورای امنیت الجزایر مبنی بر آتش‌بس را وتو کرد و پیش‌نویس قطعنامه‌ای را ارائه کرد که بسیاری آن را مجوزی برای کشتار در غزه می‌دانند. در نشست‌های اتحادیه اروپا و نهادهای بین‌المللی مانند شورای حقوق بشر، رهبران غربی به جای پرداختن به نسل‌کشی غزه، جوک‌ها و داستان‌های مضحکی علیه ایران می‌سازند، مانند ادعای رئیس کمیسیون اروپا درباره نقش ایران در تسلیح روسیه در غزه. نشست اروپایی یا بیانیه وزیر خارجه آلمان در شورای حقوق بشر علیه حقوق بشر در ایران جلوه ای از این رفتارهای خائنانه و غیر اصولی غرب در قبال غزه است. دولتمردان آمریکایی ژست حمایت از آتش بس در غزه را می پذیرند، در حالی که در واقع به بازی در زمین رژیم صهیونیستی ادامه می دهند. ادعای راه حل دو دولتی با تغییر ساختار سازمان های خودگردان و حذف حماس تنها بخشی از رفتار غرب است که زیربنای استکبار و سبعیت روزافزون صهیونیست هاست که منجر به نسل کشی گرسنگان شد. در صف دریافت کمک های غذایی

این همدستی در کشتار به حدی است که بایدن به جای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی به اقدامات رژیم صهیونیستی در ممانعت از دسترسی فلسطینیان به غذا اشاره کرد و گفت: حادثه کمک های غذایی امروز در غزه، مذاکرات گروگان گیری را پیچیده می کند. رفتار نشان می دهد که غرب که این روزها به دنبال ایفای نقش در کشتار بیشتر در جنگ اوکراین است، در واقع در حال ایفای نقش در کشتار بیشتر در غزه است و نه تنها نمی تواند با کلماتی مانند لزوم برقراری آتش بس، جلوی آن را بگیرد. جنگ، نگرانی از تلفات غیرنظامیان و غیره… خود را ناجی و بشردوستان معرفی کنند اما بخشی از نسل کشی و جنایت غزه هستند و باید مانند رژیم صهیونیستی در دادگاه های بین المللی مجازات شوند.

منبع: نورنیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا