تاثیر دو برند جهانی مبلمان منبت و انگور در مسیر توسعه ملایر
پایگاه خبری توسعه برند، شاخصهای زیادی همچون دو برند جهانی مبلمان منبت و انگور، برای توسعه جهان شهر ملایر وجود دارد تا مدیران با بهرهگیری از این ظرفیتها، گامهای توسعهای را محکم بردارند و دومین شهر بزرگ استان امروز در مسیر پیشرفت قرار گیرد.
شتاببخشی به روند توسعه شهر، بهبود خدمات شهری، رفاه اجتماعی، احیای زیرساختهای گردشگری برای رونق کسب و کار، اجرای پروژههای عمرانی و توزیع عادلانه خدمات، با همت جهادی مدیران شهری، شاخصهای مد نظر و موتور محرک توسعه این شهر است، آنجا که جلب رضایت شهروندان در اولویت نخست قرار گرفته و بسترهای مناسب برای مشارکت شهروندان در مدیریت شهری مهیا شده است.
به جرات میتوان گفت پروژه تفریحی، توریستی و گردشگری مینیوُرلد بر پیشانی گردشگری شهرستان، استان و حتی کشور قرار دارد، پروژهای بیهمتا که در کنار دیگر جاذبههای طبیعی و تاریخی، ملایر را از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل کرده است.
پُرواضح است اقداماتی که امروز در شهر ملایر انجام شده و یا در دست اقدام است، نتیجه همگرایی، تعامل و نگاه توسعهای است که فارغ از هرگونه مباحث سیاسی، گروهی و جناحی و پرداختن به حواشی، این شهر مسیر رشد و پیشرفت را در پیش گرفته تا پلههای ترقی یکی پس از دیگری طی شود.
تدوین اطلس جامع سرمایهگذاری ملایر
فارغ از هرگونه هیاهو، مجموعه شهرداری ملایر و شورای اسلامی شهر با عزم و ارادهای راسخ و البته با همراهی مدیریت عالی این شهرستان، چشمانداز روشنی برای توسعه همهجانبه جهان شهر ملایر ترسیم کردهاند، از تهیه و تدوین اطلس جامع سرمایهگذاری گرفته تا ابر پروژه مینیوُرلد، بام ملایر و دهها پروژه عمرانی، گردشگری، فرهنگی و اقتصادی، مجموعهای کامل که چهره شهر را متفاوت از سایر شهرها کرده است.
شهردار ملایر با اشاره به تجلی عزم مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر برای تحقق اهداف و رشد همهجانبه، از اجرای پروژههای بزرگی که برای سایر شهرهای کشور الگو شده، خبر داد.
“مجید فرجی” ارتقا و بازسازی عرصههای سبز شهری، رسیدگی به بلوارها و بهسازی آنها در کنار توجه به بوستانهای سطح شهر را در راستای پاسخ به نیازهای شهروندان عنوان کرد که تغییر چهره شهر را به همراه داشته است.
مینیوُرلد؛ ویترین توسعه ملایر
به گفته وی؛ پروژههای عمرانی و خدماتی در صورتی چشمگیر خواهند بود که روند اجرایی آنها علاوه بر کیفیت، سرعت عمل داشته باشد تا بتواند رضایت شهروندان را جلب کند که در این راستا با اقدام مشترک نیروهای خدوم سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری و سبزبانان پرتلاش سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری، عملیات بهسازی بلوارها همچون سادات به طول هزار و ۲۰۰ متر در مدت زمان کوتاهی به اتمام رسیده است.
شهردار ملایر ساماندهی و تکمیل فضای سبز مجموعه بینظیر مینیوُرلد یا جهان کوچک، احداث بوستان جدید کوی شهید زرینی، تکمیل پروژه بوستان شقایق، بهسازی بوستانهای محلهای شهید فراهانی و عفاف و بهسازی بلوار کریم خانزند را از دیگر طرحهای عمرانی در حوزه فضای سبز شهری عنوان کرد که در راستای توزیع عادلانه خدمات انجام شده است.
شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر ملایر از همان ابتدای دوره فعالیت خود در پارلمان شهری، به این موضوع اعتقاد راسخ داشته و دارند که پذیرای انتقادات سازنده و دلسوزانه هستند، اما به هیچ عنوان نقد تخریبکننده را نمیپذیرند.
بیش از ۴۰ پروژه عمرانی ملایر در دست اجراست
طبق گزارش شهرداری ملایر، در حال حاضر بیش از ۴۰ پروژه عمرانی با اعتباری حدود سه هزار میلیارد ریال در دست اجراست که این تعداد پروژه غیر از پروژههای آسفالت و پیادهرو سازی است.
انقلاب بزرگ در نهضت آسفالت معابر و خیابانها، تکمیل پروژههای کلیدی نیمهکاره باقیمانده در سطح شهر را میتوان یکی از موفقیتهای ماندگار شورای اسلامی شهر و شهرداری ملایر نام برد، پروژههایی همچون مینیوُرلد که مدیریت شهری با همت بلند شورای اسلامی شهر، عزم خود را جزم کردهاند تا این اَبَر پروژه امسال به ایستگاه پایانی برسد.
در حال حاضر بیش از ۴۰ پروژه عمرانی با اعتباری حدود سه هزار میلیارد ریال در ملایر در دست اجرا است که این تعداد پروژه غیر از پروژههای آسفالت و پیادهرو سازی است.
طلسم ۱۸ ساله هتل نیمهکاره پارک سیفیه شکست
شکستن طلسم ۱۸ ساله هتل نیمهکاره پارک سیفیه ملایر و تعیین تکلیف آن با معرفی پیمانکار و قرار گرفتن در مسیر اجرا، نمونه بارز دیگر اقدامات دوره ششم شورای اسلامی شهر و شهرداری ملایر است که در یک طبقه آن آمفیتئاتر و کافیشاپ و در دو طبقه دیگر ۲۳ سوئیت کامل اجرا خواهد شد.
شهردار ملایر پیشبینی کرد: این پروژه ۱۸ ماهه تکمیل و به بهرهبرداری برسد و پروژه آتشنشانی میدان بهارستان با ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار ۲ ساله تکمیل شود.
فرجی اعتبار اولیه برای احداث مرکز فرهنگی بوستان شقایق را ۳۰۰ میلیارد ریال و تکمیل در مدتزمان ۲۴ ماه عنوان کرد و افزود: برای اجرای سرای محله مرصاد در منطقه شهید زرینی حدود ۱۶۰ میلیارد ریال هزینه شده و ۲ تا سه ماه آینده به بهرهبرداری میرسد.
اجرای پروژههای معطل در دورههای گذشته شورای اسلامی شهر و شهرداری همچون مینیوُرلد، تکمیل پروژه آتشنشانی میدان بهارستان، اتمام پروژه بوستان شقایق، آغاز عملیات اجرایی مجتمع فرهنگی بوستان شقایق (شهید علی نظری)، فعال شدن کارخانه آسفالت شهرداری، خودکفایی در تولید آجر جالیز با اعتبار۶۰ میلیارد ریال برای خرید دستگاه تولید این آجر، از دیگر اقدامات است.
اعضای شورای اسلامی شهر ملایر معتقدند شورای اسلامی شهر در کنار شهردار یک تیم منسجم هشت نفره هستند که با تمام توان برای خدمت به مردم وارد میدان شدهاند و البته نافی کاستیها، مشکلات و برخی نارضایتیها در سطح شهر نیستند و برای رفع آنها علیرغم ناملایمتها و نقدهای مغرضانه ناامید نمیشوند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر ملایر در این باره اظهار داشت: مدیریت شهرداری در کنار شورای اسلامی شهر، برخلاف حاشیهسازیها و جوسازیهای ایجادشده تاکنون توانسته عملکرد قابل قبولی داشته باشد.
حجت الاسلام “احمد چهاردولی” معتقد است: ما در این دوره با همکاری شهرداری توانستیم پروژههای نیمهکاره را به اتمام برسانیم و تعدادی پروژه جدید برای آینده شهر تعریف کنیم.
افزایش ۲ برابری بودجه شهرداری هشت هزار میلیارد ریال
سخنگوی شورای اسلامی شهر ملایر پرداخت ماهیانه میلیاردها تومان حقوق و دستمزد را تنها یک نمونه بارز از عملکرد موفق شهردار عنوان کرد و گفت: شهروندان میتوانند عملکرد این دوره شورا و شهرداری را با دورههای قبل مقایسه کنند، چراکه حجم پروژههای عمرانی امسال شهرداری با هیچ دورهای قابل مقایسه نیست.
سخنگوی شورای اسلامی شهر ملایر: بودجه عمرانی امسال شهرداری ملایر حدود هشت هزار میلیارد ریال است که نسبت به سال گذشته، دو برابر شده و از این رقم بین ۶۰ تا ۷۰ درصد این بودجه صرف پروژههای عمرانی میشود که در نوع خود کمنظیر است.
خرید ۱۸ باب مغازه در طرح تعریض خیابان شهدا
حجت الاسلام چهاردولی بودجه عمرانی امسال شهرداری ملایر را حدود هشت هزار میلیارد ریال عنوان کرد که نسبت به سال گذشته، دو برابر شده و از این رقم بین ۶۰ تا ۷۰ درصد این بودجه صرف پروژههای عمرانی میشود که در نوع خود کمنظیر است.
تعریض خیابانهای شهدا و شهید مصطفی خمینی(ره) از دیگر پروژههای عظیم شهرداری است که در این دوره شورا، ۱۸ باب مغازه برای طرح تعریض خیابان شهدا خریداری شده است.
به گزارش ایرنا؛ ملایر بعد از همدان دومین شهر بزرگ استان با جمعیتی بیش از ۳۰۰ هزار نفر است که دارای ۲ عنوان جهانی مبلمان منبت و انگور است.