کسب و کار

بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیک

پایگاه خبری توسعه برند، اگر علاقمند به ویرایش تصاویر و یا خلق آثار هنری دیجیتال دارید، باید کار با یک یا چند نرم افزار گرافیکی را بلد باشید. قطعا اگر هیچ آشنایی هم با این حوزه نداشته باشید، نرم افزار فتوشاپ را به خوبی می شناسید. ما در این مقاله قصد داریم علاوه بر معرفی نرم افزار فتوشاپ (Photoshop) نرم افزارهای مهم دیگر در طراحی گرافیک را نیز به شما معرفی کنیم تا برای ورود به حوزه طراحی گرافیک به خوبی بتوانید تصمیم گیری کنید.

 

معرفی بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیک

  • نرم افزار ادوبی فتوشاپ (Adobe Photoshop)

قطعا فتوشاپ باید در ابتدای لیست معرفی ما جای داشته باشد و در آن شکی نیست. نرم افزار فتوشاپ در سال ۱۹۹۸ توسط دو فرد به نام های توماس و جان نول ساخته و عرضه شد. این نرم افزار گرافیکی امکانات فوق العاده ای را در اختیار طراحان قرار می دهد. به عنوان مثال شما می توانید تصاویر گرافیکی را در چندین لایه ویرایش و ایجاد کنید و از مدل های رنگ مختلف مثل RGB، CMYK، Lab Color Space، Spot Color و Duotone استفاده کنید.

فایل های فتوشاپ دارای پسوند پیش فرض .PSD هستند که از لایه ها با ماسک ها، شفافیت، متن، کانال های آلفا، Clipping Paths و تنظیمات Duotone به خوبی پشتیبانی می کند. علاوه بر این در فتوشاپ می توان ویرایش تصاویر وکتور (Vector) را از طریق path ها، ابزارهای Pen ، لایه های Shape، ابزارهای Shape ، ابزار Type، دستور Import و قابلیت Smart Object انجام داد.

فتوشاپ دارای پلاگین های بسیار متنوع و کاربردی است که البته برخی از این افزونه ها به صورت برنامه هایی مستقل از نرم افزار فتوشاپ عرضه شده اند. پلاگین های فتوشاپ در بخش های مختلف طراحی می توانند به کمک شما بیایند تا آثار هنری بسیار ویژه ای را خلق نمایید. این پلاگین ها برای فیلتر گذاشتن، استخراج، اصلاح رنگ، خودکارسازی و ایجاد افکت می توانند به شما کمک کنند.

اگر به دنبال یادگیری فتوشاپ هستید پیشنهاد ما استفاده از دوره های آموزش فتوشاپ سایت داناپ (Danup.ir) است که می توان گفت بهترین دوره های فتوشاپ را جمع آوری و منتشر کرده است و می توانید با گذراندن یک دوره مناسب به طور کامل کار با فتوشاپ را بیاموزید.

 

 

  • نرم افزار ایلوستریتور (Adobe Illustrator)

ایلوستریتور یکی دیگر از نرم افزارهای بسیار محبوب در طراحی گرافیک است که مثل فتوشاپ توسط کمپانی بزرگ Adobe تولید و عرضه شده است.جالب است بدانید که این نرم افزار در سال ۱۹۸۷ برای سیستم عامل مک ساخته شد و سپس در سال ۱۹۸۹ نسخه ویندوز آن نیز به بازار عرضه شد.

طراحان بسیاری عاشق ایلوستریتور هستند چرا که با آن هر کاری می توان انجام داد. از طراحی فونت و لوگو و خلق تصاویر وکتور گرفته تا طراحی ست اداری، کارت ویزیت، اینفوگرافیک و طراحی کاراکترهای انیمیشن و بازی را می توان به کمک ایلوستریتور انجام داد.

از دیگر ویژگی های جالب این نرم افزار می توان به قابلیت ساخت فایل های SVG اشاره کرد. این فرمت از فایل های گرافیکی دارای کیفیت بسیار بالا و مقیاس پذیر هستند و حجم بسیار کمی دارند و در طراحی سایت ها و اپلیکیشن ها از آن استفاده می شود.

یادگیری نرم افزار ایلوستریتور نیز مثل فتوشاپ با گذراندن دوره های آموزش ایلوستریتور ممکن است و کافی است به سایت داناپ مراجعه کنید و به دسته بندی ایلوستریتور بروید و دوره های مرتبط با آن را بررسی کنید و بهترین گزینه را برای خود انتخاب نمایید.

 

 

  • نرم افزار کورل دراو (Corel Draw)

کورل دراو نیز مثل ایلوستریتور یک نرم افزار برداری بر پایه طراحی وکتور است که از هر دو حالت برداری و پیکسلی پشتیبانی می کند. رابط کاربری کورل بسیار ساده است و می توان با کمی یادگیری و تمرین به آن مسلط شد.

به کمک کورل دراو کارهای بسیار متنوعی می توان انجام داد. از طراحی لوگو و بروشور و تصاویر وکتور گرفته تا طراحی جعبه و جلد کتاب و بروشو و غیره کورل حرفی برای گفتن دارد و در صنعت چاپ بسیار محبوب می باشد. کورل دارای ابزاری قدرتمند برای مدیریت عناصر صفحه است که این امکان را به کاربر می دهد تا محیط کاربری را به دلخواه خود طراحی کند و چینش آن را به سادگی عوض کند.

یادگیری کورل نیز با گذراندن دوره های آموزش کورل دراو ممکن است و می توانید مجددا با مراجعه به وبسایت Danup و رفتن به دسته بندی کورل بهترین دوره را انتخاب و تهیه نمایید.

 

 

  • نرم افزار ایندیزاین (Indesign)

نرم افزار ایندیزاین نیز یکی دیگر از محصولات کمپانی ادوبی است که بیشتر تمرکز خود را بر روی صنعت چاپ و تبلیغات معطوف کرده است. کاربران این نرم افزار به راحتی می توانند انواع آگهی، بروشور، مجله، روزنامه و کتاب را طراحی و برای چاپ آماده کنند.

نرم افزار ایندیزاین، ابزارهایی دارد که با استفاده از آنها می توانیم کارهای مربوط به صفحه آرایی را انجام دهیم. سپس خروجی این صفحه آرایی ها را می توانیم به صورت دیجیتالی در نمایشگرها یا به صورت چاپی و پرینت گرفته شده، مورد استفاده قرار دهیم.

لازم به ذکر است که برای خلق تصاویر و ایلاستریشن ها معمولا از نرم افزار ایندیزاین استفاده نمی شود چرا که این نرم افزار همانطور که گفته شد بیشتر برای صنعت چاپ طراحی شده و در آن می توان طرح هایی را که در اجزای آن ها از نوشته ها، عکس ها و طراحی ها استفاده شده است را وارد برنامه ایندیزاین کرده و بر روی آنها تغییرات لازم را به وجود آورد.

یادگیری ایندیزاین نیز کار پیچیده ای نیست و شما برای یادگیری آن می توانید یک دوره آموزش آنلاین در داناپ (Danup.ir) را بگذرانید و به خوبی کار با آن را بیاموزید.

 

  • نرم افزار گیمپ (Gimp)

نرم افزار گیمپ در این لیست به عنوان آخرین گزینه معرفی می شود و دلیل آن این است که این نرم افزار بیشتر برای افراد آماتور طراحی شده و احتمالا افراد حرفه ای میانه خوبی با آن ندارند.

گر بخواهم این نرم افزار را سریع و بدون مقدمه به شما معرفی کنم میتوانم بگویم: نرم افزار گیمپ همان فتوشاپ با ابزارهای غیر حرفه ای می باشد ولی در زمینه کار انیمیشن کار آمد نیست(در فتوشاپ این کار با نصب افزونه امکان پذیر است). برخی از امکانات غیر ضروری آن حذف شده و این سبب کاهش حجم برنامه و افزایش کیفیت رابط کاربری شده است.

نرم افزار گرافیکی GIMP برای ویرایش تصاویر به کار برده می شود. در واقع این برنامه جایگزینی برای فتوشاپ اما برای افراد آماتور است چرا که فتوشاپ سالهاست که در طراحی گرافیکی و ویرایش تصاویر در صدر جدول قرار دارد.

یادگیری این نرم افزار خیلی ساده است و شاید حتی نیاز به گذراندن دوره آموزشی برای آن نداشته باشید. می توانید با کمی جستجو و مشاهده یکسری ویدئو آموزشی رایگان کار با آن را به طور کامل بیاموزید.

 

جمع بندی

در این مقاله ما ۵ مورد از بهترین نرم افزارهای گرافیکی را به شما معرفی کردیم. حالا شما بر اساس شاخه ای از گرافیک که قصد ورود به آن را دارید باید مشخص کنید که کدام نرم افزار یا کدام نرم افزارها را باید یاد بگیرید. اگر قصد شما ورود به حوزه طراحی لوگو، بنر و کارت ویزیت و موارد این چنینی است، بنابراین شما باید به سراغ یادگیری نرم افزارهای فتوشاپ، ایلوستریتور و کورل دراو بروید. همچنین اگر قصد ورود به صنعت چاپ و انجام طراحی های مرتبط با آن را دارید، یادگیری کورل و ایندیزاین می تواند بهترین گزینه برای شما باشد.

این مطلب، خبرآگهی است و پایگاه خبری توسعه برند درباره محتوای آن هیچ نظری ندارد.

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. به نظر من ایلوستریتور رو یاد بگیره آدم انگار همه این نرم افزارهارو یاد گرفته خیلی کارها میشه کرد با ایلوستریتور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا