کسب و کار

بهترین مقصدها برای کاریابی در خارج از کشور + بهترین مرجع کاریابی

افزایش درآمد و ارتقا کیفیت زندگی با مهاجرت کاری

در حال حاضر بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در کشورهایی غیر از کشور محل تولدشان زندگی می‌کنند. بخش اعظم این افراد نیز برای مهاجرت از روش مهاجرت کاری استفاده کرده‌اند. در این مطلب مزایای این روش مهاجرتی، بهترین کشورها برای مهاجرت کاری و روش‌های کاریابی در خارج از کشور را به شما معرفی می‌کنیم.

چرا روش مهاجرت کاری را به شما پیشنهاد می‌کنیم؟

مهاجرت به خارج از کشور تصمیمی بزرگ است که می‌تواند زندگی شما را به‌طور کامل متحول کند. برای مهاجرت به خارج از کشور روش‌های مختلفی مانند مهاجرت تحصیلی، مهاجرت شغلی و مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری وجود دارند. در این بین مهاجرت شغلی از جمله محبوب‌ترین گزینه‌ها است. حتی بسیاری از افرادی که قصد تحصیل در خارج از کشور دارند، هدف اصلی آن‌ها کار در خارج از کشور ، بعد از فارغ‌التحصیلی است. اما چرا این روش، محبوب‌ترین و رایج‌ترین روش مهاجرتی است؟ دلایل محبوب مهاجرت شغلی را با هم مرور می‌کنیم.

توسعه مهارت‌های شغلی

ارتباط گسترده بین صنعت و موسسات تحقیقاتی آموزشی، در کشورهایی مانند آلمان، صنایع این کشور را به بوته آزمایش جدیدترین فناوری‌های دنیا تبدیل کرده است. بنابراین با اشتغال در کشورهای پیشرفته با متدهای کاری نو و مهارت‌های پیشرفته آشنا می‌شوید. حتی ممکن است شرکت‌ها هزینه لازم برای آموزش را در اختیار شما قرار دهند و یا دوره‌های آموزشی را در همان محیط کار برگزار کنند. کار با نرم‌افزارهای جدید و آموختن مهارت اپراتوری ماشین‌آلات جدید نیز از جمله این آموزش‌ها هستند.

آموختن زبان‌های جدید

آموختن زبان کشور مقصد برای بسیاری از کارفرمایان یک شرط اولیه است. البته در برخی از کشورها تسلط بر زبان انگلیسی برای شروع کار کافی است. با این حال شما برای برقراری ارتباط با همکاران بومی خود به آموختن زبان رایج در میان آن‌ها نیز نیاز دارید. بنابراین با انتخاب روش مهاجرت شغلی احتمالا دست کم یا دو زبان جدید را نیز در سطوح مختلف می‌آموزید.

تقویت رزومه شغلی

تمامی کارفرمایان در زمان بررسی تقاضای کار شما به رزومه و سوابق کاری شما مراجعه می‌کنند. بنابراین تفاوتی ندارد که بعد از تجربه کار در یک کشور خارجی بخواهید در شرکتی دیگر در همان کشور، شرکتی در کشوری دیگر و یا کسب‌وکاری در کشور مبدا مهاجرت خود مشغول به‌کار شوید؛ در تمامی این موارد، سابقه کاری شما در خارج از کشور، یک نقطه روشن و امتیاز مثبت برای اشتغال در شرکت‌های معتبر و صاحب‌نام در سراسر دنیا است.

دریافت حقوق بالاتر

بسیاری از فارغ‌التحصیلان رشته‌های گوناگون در ایران برای کاریابی با مشکل مواجه هستند. اکثر شرکت‌ها از آنان سوابق کاری درخشان می‌خواهند و حقوق مناسبی را نیز در ابتدای کار به این افراد پیشنهاد نمی‌کنند. در مقابل به‌دلیل کمبود نیروهای کاری در کشورهای پیشرفته یا در حال توسعه، امکان اشتغال با درآمدهای بسیار بیشتر وجود دارد.

فرصت‌های شغلی بیشتر

در بسیاری از موارد، فرصت‌های شغلی در کشورهای خارجی دارای تنوع بسیار بیشتری هستند. برای مثال یک مهندس نرم‌افزار می‌تواند در زمینه‌های کاری بسیار متنوع‌تری نسبت به کشور ایران مشغول به کار شود. همچنین این موقعیت‌های شغلی خارجی نیز دارای تنوع بالایی از نظر میزان حقوق و مزایا و حتی ساعت کاری هستند. بنابراین گزینه‌های شما برای انتخاب، بسیار بیشتر است.

کدام کشورها را برای کار در خارج از کشور انتخاب کنیم؟

برای انتخاب مقصد مهاجرت شغلی باید بهترین کشورها از نظر کارجویان بین‌المللی را بشناسید. همچنین باید بررسی کنید که آیا برای تخصص شما در کشور مورد نظر، تقاضا وجود دارد یا خیر. بسیاری از کشورها در هر سال، فهرست مشاغل مورد نیاز خود را منتشر می‌کنند و شما با مطالعه این فهرست از وجود تقاضای مناسب برای تخصص خود اطمینان پیدا می‌کنید. شما همچنین باید قوانین مهاجرتی از جمله انواع ویزاهای کاری کشور مقصد و هزینه‌های مهاجرت و زندگی در این کشور را بدانید. در ادامه برخی از محبوب‌ترین مقصدهای مهاجرتی از نگاه کارجویان بین‌المللی را با هم مرور می‌کنیم.

کاریابی در خارج از کشور

کانادا؛ مهاجرپذیرترین کشور دنیا

کانادا همواره در فهرست ده اقتصاد برتر دنیا قرار دارد. تولید ناخالص داخلی این کشور در سال ۲۰۲۲  ۲.۲ تریلیون دلار آمریکا بوده است. شکوفایی اقتصادی بسیار زیاد، کیفیت زندگی بالا و چندفرهنگی بودن، این کشور را به یکی از محبوب‌ترین کشورها برای نیروهای کار بین‌المللی تبدیل کرده است. جالب است بدانید در حدود ۷۰ درصد از درآمد این کشور به بخش خدمات اختصاص دارد و ایرانیان بسیاری نیز در شرکت‌های خدماتی کانادا مشغول به کار هستند.

همه نیروهای کاری در کانادا شامل قانون دریافت حقوق بازنشتگی هستند. طرح بازنشستگی کانادا (CPP) یک طرح پس‌انداز اجباری برای کارفرمایان و طرحی عالی برای ارائه مستمری به نیروهای کار در این کشور است. همچنین با کار در کانادا از مزایای بیمه کار و معاینات چشم به‌عنوان مزایای اجباری و نیز مزایای متداولی مانند: بیمه تکمیلی کارمندان، مراقبت‌های بهداشتی حضوری و آنلاین، امکان استفاده از سالن‌های ورزشی و … برخوردار می‌شوید. برای کار در کانادا باید ویزای کار در این کشور را دریافت کنید.
کانادا برنامه‌های مهاجرتی مختلفی برای نیروهای کار بین‌المللی دارد که برخی از آن‌ها را مرور می‌کنیم:
⦁    سیستم اکسپرس انتری
⦁    برنامه IMP
⦁    برنامه انتقال درون‌شرکتی
⦁    ویزای کار بعد از تحصیل
⦁    ویزای کار پرستاران خانگی
⦁    اپن ورک پرمیت ایرانیان حاضر در کانادا

ایتالیا؛ کشوری با قوانین کاری کارآمد در حمایت از حقوق کارگران و کارمندان

ایتالیا چهارمین اقتصاد برتر اروپا، یکی از اعضای اتحادیه اروپا و کشوری با فرصت‌های شغلی بسیار است. این کشور همچنین اتحادیه‌های کاری قوی و قوانین کارآمد در دفاع از حقوق کارگران دارد. کارمندان و کارگران در ایتالیا علاوه‌بر ۱۲ ماه سال، حقوق ماه سیزدهم را نیز به‌عنوان مزایا دریافت می‌کنند که در ماه دسامبر پرداخت می‌شود. حتی برخی از شرکت‌های بزرگ ایتالیا حقوق ماه چهاردهم را نیز در فصل تابستان به شما پرداخت می‌کنند!

برای کار در ایتالیا باید یک پیشنهاد کاری از یک کارفرمای ایتالیایی دریافت کرده باشید. کارفرما نیز در کشور ایتالیا مجوز کار را برای شما دریافت می‌کند. ویزای کاری ایتالیا یک مجوز دو ساله است که امکان تمدید آن نیز وجود دارد.

آلمان؛ بهشت کارجویان بین‌المللی

آلمان چهارمین اقتصاد برتر جهان و برترین اقتصاد قاره اروپا است. جالب است بدانید متوسط حقوق کار در آلمان، ۱۶ درصد از متوسط حقوق جهانی بیشتر است. همچنین با کار در آلمان و پرداخت مالیات، در زمان بازنشستگی از مزایای مختلفی مانند تامین اجتماعی، مستمری و خدمات درمانی مناسب برخوردار می‌شوید.
بر اساس قوانین کار در آلمان، میزان کار کارمندان و کارگران نباید بیش از ۴۸ ساعت در هفته باشد. این افراد همچنین دارای امکان ۲۵ تا ۳۰ روز مرخصی در سال در کنار تعطیلات عمومی هستند. برخی از مشاغل محبوب در کشور آلمان نیز عبارتند از:
⦁    مشاغل مهندسی
⦁    زمینه مراقبت‌های بهداشتی
⦁    مشاغل تکنولوژی و فناوری اطلاعات
⦁    مشاغل آموزشی
⦁    کارگران ماهر در زمینه‌هایی مانند ساخت‌وساز، نجاری و لوله‌کشی

کشور آلمان همچنین برای جذب نیروهای کار بین‌المللی طیف وسیعی از ویزاها را ارائه می‌دهد. مهم‌ترین ویزا در این زمینه همان ویزای کار آلمان است که به نیروهای فنی و متخصصان زمینه‌های مختلف ارائه می‌شود. با این حال این افراد باید جاب آفر را از کارفرمایان آلمانی دریافت کرده باشند.

برخی از انواع دیگر ویزاهای کار آلمان را با هم مرور می‌کنیم:
⦁    ویزای جستجوی کار آلمان
⦁    ویزای آوسبیلدونگ
⦁    بلوکارت آلمان
⦁    ویزای خوداشتغالی و فریلنسری
⦁    ویزای برنامه انتقال درون‌شرکتی

آمریکا؛ برترین اقتصاد جهان

اگر می‌خواهید در برترین اقتصاد جهان کار کنید باید با ویزای کار آمریکا و شرایط آن، بازار کار آمریکا، مشاغل مورد نیاز در این کشور و نیز مزایای مهاجرت کاری به آمریکا آشنا باشید. کار در آمریکا دشواری خاص خودش را دارد. در این کشور باید برای منافع کاری خود در زمان مصاحبه تلاش کنید. برای مثال برخلاف بسیاری از کشورها همه شرکت‌های آمریکایی موظف به حمایت‌های بعد از پایان خدمت، مرخصی استعلاجی با حقوق و … نیستند. اما آمریکا کشوری با فرصت‌های شغلی بی‌نظیر است و در صورتی که فردی جاه‌طلب و کوشا باشید امکان توسعه شغلی بی‌نظیری برای شما در آمریکا وجود دارد. متوسط حقوق سالانه در آمریکا نیز در حدود ۷۰ هزار دلار است.

کاریابی در خارج از کشور

برای کار در آمریکا باید یکی از انواع این ویزاها را دریافت کنید:
⦁    ویزای EB1: نیروهای کاری با استعداد بسیار زیاد در زمینه‌های مختلف
⦁    ویزای EB2: برای نیروهای کاری با مدارک تخصصی و تحصیلی پیشرفته
⦁    ویزای EB3: برای کارگران ماهر و غیر ماهر
⦁    ویزای EB4: برای مهاجران خاص
⦁    ویزای EB5: برای سرمایه‌گذاران

چگونه در خارج از کشور کار پیدا کنم؟

یکی از مهم‌ترین شرایط دریافت ویزاهای کار کشورهای گوناگون، دریافت پیشنهاد کاری از سوی کارفرمایان در کشور مقصد مهاجرت است. این کار زمانی که در کشور مبدا حضور دارید، کار ساده‌ای نیست. از طرفی پیش از شروع به اقدامات کاریابی نیز باید برخی نکات را بدانید و برخی مدارک را آماده کنید. در ادامه با برخی نکات راهنما در این زمینه آشنا می‌شویم.

گزینه‌های مقصد مهاجرت را بررسی کنید
قبل از شروع به کاریابی باید کشور یا کشورهای مورد علاقه خود برای مهاجرت کاری را تعیین کنید. اگر هنوز کشوری را انتخاب نکرده‌اید می‌توانید شرایط کار و زندگی در برخی از کشورهای مهاجرپذیر را بررسی کنید. در زمان این بررسی به مواردی مانند قدرت اقتصاد، صنایع مختلف، مشاغل مورد نیاز، حقوق و مزایا، هزینه‌های مهاجرت و زندگی و کیفیت زندگی در این کشورها دقت کنید.

شرایط دریافت ویزای کاری کشور مقصد را بررسی کنید
ممکن است شما بخواهید در یک کشور مشغول به‌کار شوید اما آیا دارای شرایط لازم برای دریافت ویزای کار این کشور هستید؟ بنابراین قبل از هر چیز الزامات دریافت انواع ویزاهای کاری کشور مقصد را بررسی کنید. این الزامات ممکن است از انواع مدرک زبان، سوابق کاری، مدرک تحصیلی، سن و موارد دیگر باشند.
به سایت‌های برتر کاریابی در خارج از کشور مراجعه کنید
برترین سایت‌های کاریابی در خارج از کشور عموما از نوع سایت‌ها و پلتفرم‌هایی هستند که فرصت‌های شغلی در تمامی کشورهای دنیا را برای شما فهرست می‌کنند. در این سایت‌ها می‌توانید با استفاده از فیلترهایی مانند نام کشور، حوزه کاری، حقوق و … فرصت‌های شغلی گوناگون را بررسی کنید.

مهاجرت کاری و کاریابی در خارج از کشور با خدمات مجموعه کاربین

در بین تمامی روش‌های کاریابی در خارج از کشور برای ایرانیان، بهترین روش، استفاده از خدمات آژانس‌های ایرانی کاریابی بین‌المللی است و ما در این زمینه موسسه کاریابی بین‌المللی کاربین را به شما پیشنهاد می‌کنیم. موسسه کاربین دارای غنی‌ترین بانک فرصت‌های کاری خارج از کشور است و امکان اشتغال در شرکت‌های مشهور و معتبر در کشورهای خارجی با حقوق مناسب را برای شما ایجاد می‌کند. مزیت دیگر این مجموعه در این است که شما می‌توانید برای دریافت مشاوره مهاجرتی در زمینه‌های گوناگون از انتخاب مقصد مهاجرت کاری و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا تا چگونگی مصاحبه شغلی و موارد دیگر با کارشناسان این موسسه با شماره ۲۸۱۱۱۱۰۷-۰۲۱ تماس بگیرید.

 

این مطلب، خبر آگهی است و پایگاه خبری توسعه برند درباره محتوای آن هیچ نظری ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا