کسب و کار

خواص کره بادام زمینی

پایگاه خبری توسعه برند، کره بادام زمینی در میان بزرگسالان و کودکان به طور یکسان مورد علاقه است. اگرچه خوشمزه است، اما بسیاری از مردم در مورد فواید کره بادام زمینی برای سلامتی تعجب می کنند. بادام زمینی و کره بادام زمینی حاوی مواد مغذی هستند که ممکن است سلامت قلب فرد را تقویت کرده و سطح قند خون را بهبود بخشد. استفاده از دستگاه کره گیر بادام زمینی یکی از بهترین و سالم ترین روش ها برای تهیه کره میباشد. بسته به اینکه مردم چگونه از کره بادام زمینی در رژیم غذایی خود استفاده می کنند، می تواند به کاهش وزن آنها کمک کند یا در طول تمرینات وزنه برداری یا بدنسازی وزن اضافه کنند. با این حال، کره بادام زمینی کالری و چربی بالایی دارد، بهتر است بدانید در محصولات بسته بندی کارخانه ای برای نرم تر شدن و یکدست تر شدن کره به ان روغن هم اظافه میکنند و همچنین افزودنی های دیگر  اما دستگاه کره گیر بادام زمینی بتین بدون هیچ گونه افزودنی کره بسیار نرم و یکدستی را به شما تحویل خواهد داد. بنابراین مردم باید در حد اعتدال از آن لذت ببرند.

۱ منبع خوبی از پروتئین است

کره بادام زمینی یک منبع انرژی نسبتا متعادل است که هر سه عنصر درشت مغذی را تامین می کند.

۱۰۰ گرم کره بادام زمینی حاوی مواد مغذی زیر است:

کربوهیدرات ها: ۲۰ گرم کربوهیدرات (۱۳ درصد کالری) که ۶ تای آن فیبر است.

پروتئین: ۲۵ گرم پروتئین (۱۵ درصد کالری) که در مقایسه با اکثر غذاهای گیاهی بسیار زیاد است.

چربی: ۵۰ گرم چربی در مجموع حدود ۷۲ درصد کالری را تشکیل می دهد.

حتی اگر کره بادام زمینی دارای پروتئین نسبتاً بالایی باشد، اسید آمینه ضروری در آن کم است.

بادام زمینی از خانواده حبوبات است که شامل لوبیا، نخود و عدس نیز می شود. پروتئین حبوبات دارای اسیدهای آمینه متیونین و سیستئین بسیار کمی در مقایسه با پروتئین حیوانی است.

برای کسانی که کره بادام زمینی یا لوبیا را منبع اصلی پروتئین می دانند، کمبود متیونین یک خطر واقعی است.

از سوی دیگر گفته می شود مصرف کم متیونین فوایدی برای سلامتی دارد. مطالعات نشان می‌دهد که می‌تواند طول عمر موش‌ها و موش‌ها را افزایش دهد، اما مشخص نیست که آیا این روش در انسان‌ها نیز به همین شکل عمل می‌کند یا خیر.

۲- کربوهیدرات کم

کره بادام زمینی خالص تنها ۲۰ درصد کربوهیدرات دارد و آن را برای یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات مناسب می کند. همچنین باعث کاهش بسیار قند خون می شود و گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ است.

یک مطالعه مشاهده ای نشان داد زنانی که پنج بار یا بیشتر در هفته کره بادام زمینی می خورند ۲۱ درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.

این فواید تا حدی به دلیل اسید اولئیک، یکی از اصلی ترین چربی های بادام زمینی است. آنتی اکسیدان ها نیز ممکن است نقش داشته باشند.

۳- سرشار از چربی های سالم است

از آنجایی که کره بادام زمینی سرشار از چربی است، ۱۰۰ گرم آن حاوی ۵۸۸ کالری است. با وجود کالری بالای کره بادام زمینی، مصرف مقادیر متوسطی از آن در رژیم کاهش وزن کاملاً مناسب است.

نیمی از چربی کره بادام زمینی از اسید اولئیک تشکیل شده است، یک چربی غیراشباع که به مقدار زیادی در روغن زیتون نیز یافت می شود.

اسید اولئیک با چندین فواید سلامتی مانند بهبود حساسیت به انسولین مرتبط است.

روغن بادام زمینی همچنین حاوی اسید لینولئیک کمی است، یک اسید چرب ضروری امگا ۶ که در بیشتر روغن های گیاهی یافت می شود.

برخی مطالعات نشان می دهد که مصرف بیشتر اسیدهای چرب امگا ۶ نسبت به اسیدهای چرب امگا ۳ می تواند التهاب و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را افزایش دهد.

با این حال، همه دانشمندان قانع نشده اند. مطالعات با کیفیت بالاتر نشان داده است که اسید لینولئیک سطح نشانگرهای التهابی را افزایش نمی دهد و این نظریه را زیر سوال می برد.

۴- سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی

کره بادام زمینی نسبتا مغذی است.

۱۰۰ گرم کره بادام زمینی ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری از جمله:

ویتامین E: حدود ۴۵ درصد از نیاز روزانه

ویتامین B3 (نیاسین): ۶۷ درصد نیاز روزانه

ویتامین B6: حدود ۲۷ درصد از نیاز روزانه

فولات: ۱۸ درصد از نیاز روزانه

منیزیم: ۳۹ درصد نیاز روزانه

عسل: ۲۴ درصد نیاز روزانه

منگنز: ۷۳ درصد نیاز روزانه

کره بادام زمینی همچنین سرشار از بیوتین است و دارای سطوح خوبی از ویتامین B5، آهن، پتاسیم، روی و سلنیوم است.

البته به خاطر داشته باشید که این برای ۱۰۰ گرم کره بادام زمینی است که در مجموع ۵۸۸ کالری دارد. کره بادام زمینی به اندازه غذاهای گیاهی کم کالری مانند اسفناج یا کلم بروکلی مغذی نیست.

۵- سرشار از آنتی اکسیدان است

مانند بسیاری از غذاهای واقعی، کره بادام زمینی دارای سطوح بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین سایر مواد مغذی فعال بیولوژیکی است که می تواند برخی از فواید سلامتی داشته باشد.

کره بادام زمینی سرشار از آنتی اکسیدانی به نام پی کوماریک اسید است که می تواند آرتروز را در موش ها کاهش دهد.

همچنین حاوی رسوراترول کمی است که با کاهش خطر بیماری قلبی و سایر بیماری های مزمن حیوانات مرتبط است.

رسوراترول مزایای بالقوه دیگری نیز دارد، اگرچه شواهد انسانی هنوز محدود است.

خواص بادام زمینی

کره بادام زمینی چیست؟

کره بادام زمینی نسبتاً فرآوری نشده است. در اصل کره بادام زمینی فقط از بادام زمینی بو داده تهیه می شود که آنقدر آسیاب می شود تا خمیر شود.

با این حال، این مورد در مورد بسیاری از مارک های کره بادام زمینی که حاوی مواد افزودنی مانند شکر، روغن های گیاهی و حتی چربی های ترانس هستند، صادق نیست.

خوردن بیش از حد قند و چربی های ترانس با مشکلات سلامتی مختلفی مانند بیماری قلبی مرتبط است.

به جای غذاهای ناسالم، کره بادام زمینی را انتخاب کنید، اما به خاطر داشته باشید که کره شما نباید حاوی چیزی جز بادام زمینی و شاید کمی نمک باشد.

 آیا کره بادام زمینی برای شما مفید است؟

چگونه غذا بخوریم ؟!خلاصه کره بادام زمینی در میان بزرگسالان و کودکان به طور یکسان مورد علاقه است. اگرچه خوشمزه است، اما بسیاری از مردم در مورد فواید کره بادام زمینی برای سلامتی تعجب می کنند. بادام زمینی و کره بادام زمینی حاوی مواد مغذی هستند که ممکن است سلامت قلب فرد را تقویت کرده و سطح قند خون را بهبود بخشد. بسته به اینکه مردم چگونه از کره بادام زمینی در رژیم غذایی خود استفاده می کنند.ارگانیک ترین روش استفاده از دستگاه کره گیر بادام زمینی میباشد.

دستگاه کره گیر بادام زمینی

دستگاه کره گیر بادام زمینی توسط سنگ طبیعی که داخل دستگاه است موجب میشود  کره خروجی نرم باشد. همچنین دارای اینورتر و جنس بدنه تمام استیل است.

   کره بادام زمینی  می تواند به کاهش وزن آنها کمک کند یا در طول تمرینات وزنه برداری یا بدنسازی وزن اضافه کنند. با این حال، کره بادام زمینی کالری و چربی بالایی دارد، بنابراین مردم باید در حد اعتدال از آن لذت ببرند. در این مقاله به فواید خوردن کره بادام زمینی می پردازیم و خطرات ناشی از مصرف آن را توضیح می دهیم.کره بادام زمینی تهیه شده توسط دستگاه کره گیر بادام زمینی حاوی پروتئین و همچنین B6 میباشد. کره بادام زمینی مقدار خوبی پروتئین همراه با ویتامین ها و مواد معدنی ضروری مانند منیزیم، پتاسیم و روی فراهم می کند. مهمتر از همه، هر وعده ۲ قاشق غذاخوری (قاشق غذاخوری) کره بادام زمینی نرم، مواد مغذی، مواد معدنی و ویتامین های زیر را فراهم می کند: پروتئین. کره بادام زمینی حاوی ۷.۰۲ گرم (گرم) پروتئین در هر وعده ۲ قاشق غذاخوری است. این به عنوان منبع مورد اعتماد توصیه شده برای رژیم غذایی (RDA) برای زنان ۴۶ گرم و ۵۶ گرم برای مردان است که بر اساس سن و سطح فعالیت متفاوت است. با ۵۷ میلی گرم (میلی گرم) منیزیم، هر وعده به منبع معتبر RDAT 400-420 میلی گرم در مردان و ۳۱۰-۳۲۰ در زنان کمک می کند. منیزیم برای سلامتی ضروری است و در بیش از ۳۰۰ فرآیند شیمیایی در بدن نقش دارد. هر وعده حاوی ۱۰۷ میلی گرم فسفر است که حدود ۱۵.۳ درصد از RDA 700 میلی گرمی برای بزرگسالان است. فسفر به بدن کمک می کند تا سلول ها و استخوان های سالم بسازد و به سلول ها برای تولید انرژی کمک می کند. یک وعده کره بادام زمینی ۰.۸۵ میلی گرم روی فراهم می کند. این ۷.۷ درصد از مصرف روزانه ۱۱ میلی گرم توصیه شده منبع مورد اعتماد برای مردان و ۱۰.۶ درصد از RDA 8 میلی گرمی برای زنان است. روی برای ایمنی، سنتز پروتئین و تشکیل DNA ضروری است.

دستگاه کره گیر و ارده گیر بتین
دستگاه ارده گیر بتین خروجی با کیفیت و نرم را دارد. دستگاه کره گیر ارده گیر بتین دارای قابلیت نرمی و زبری خروجی است و همچنین دیگر مزایای ان این است که دستگاه کره گیر دارای اینورتر است که برق مصرفی کاهش میدهد و این امر بسیار برای مشتری به صرفه است.
در دستگاه کره گیر از سنگ طبیعی استفاده شده است .سنگ طبیعی داخل دستگاه موجب بالا رفتن کیفیت کره خروجی می شود.

خواص بادام زمینی

این مطلب، خبرآگهی است و پایگاه خبری توسعه برند درباره محتوای آن هیچ نظری ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا