کسب و کار

سردر ورودی تالار

پایگاه خبری توسعه برند، به محل وارد شدن افراد اصطلاحاً سردرد می گویند و بخشی است که تالار را از قسمت خارجی ساختمان جدا می کند.

سر در ورودی تالار نشان‌دهنده موفقیت طراح و نوع طراحی داخلی تالار است.

کارخانه مجسمه سازان فرزام به تولید انواع ورودی پرداخته و در این عرصه بسیار موفق بوده است.

از اقدامات دیگر این کارخانه بازسازی تالار است که توسط مهندسین خبره انجام می پذیرد.

تولید نمای پیش ساخته هم در کنار این سازه ها بسیار هنرنمایی می کند.

یکی دیگر از تولیدات این کارخانه نمای ساختمان است که طرفداران بسیاری دارد.

جذابیت آبنمای فایبرگلاس که در این مجموعه ساخته می‌شود هم در بازار رونق فراوانی دارد.

مجسمه پلی استر توسط افراد این تولیدی، کسب و کار خوبی را برای فروشندگان ایجاد کرده است.

در کنار همه اینها ستون و سرستون فایبرگلاس که با متریال مدرن تولید می‌شود بیش از پیش خود نمایی می کند.

مجسمه رزین نوع دیگر محصولات منحصر به فرد این گروه تولیدی است.

اگر ساخت آلاچیق فایبرگلاس را برای محوطه سازی خود به این تیم بسپارید دیگر نگرانی ندارید.

همچنین مجسمه فایبرگلاس در این مجموعه بسیار برجسته و شیک ساخته می شود.

ما در این قسمت به بحث و بررسی سردر ورودی تالار ها می پردازیم.

طراحی سردر ورودی تالار

سردر برای اشخاصی که قصد دارند تالارشان از همه متمایزتر باشد و منظره قابل توجهی داشته باشد از اهمیت خاصی برخوردار است. طراحی زیبای سردر موجب جلب توجه در نگاه اول و موجب جذب مشتری می شود. همچنین در نمای ظاهری تالار بسیار اثرگذار است.

سردر ورودی جذاب در واقع نوعی خوشامدگویی به میهمانان است و نمایشگر نوع طراحی کل تالار است و به میهمانان نشان می دهد که به چه مکانی وارد شده اند.

اهمیت سردر برای انواع مکان ها از جمله شهرک ها، ساختمان های مسکونی، مکان های تجاری و اداری فروشگاه ها، ادارات و کارخانجات، دانشگاه ها و مدارس و… بی شمار است که باید به آنها توجه کنید.

 نکات مهم در طراحی سردر ورودی تالار

امنیت و ایمنی اولین قدم

مهمترین و اولین مورد در طراحی سردر ورودی اصلی تالار امنیت است. شما باید مشخص کنید که چه افرادی می‌خواهند از این در وارد شود.

حتماً برای کنترل ورود و خروج از دوربین های مداربسته کمک بگیرد.

جدا کردن ورودی تالار از سایر قسمت ها

یکی از موارد قابل توجه در طراحی هر بنایی از جمله تالار، طراحی سردر ورودی است که باید از بقیه قسمت های تالار جدا شود. ورودی باید آنقدر قابل تشخیص باشد که هر فردی با یک نگاه متوجه آن بشود. اگر می خواهید که ورودی تالار شما شاخص باشد باید آن را به گونه‌ای طراحی کنید که از دیوار و قسمت های مجاور با آن متفاوت باشد. البته لازم به ذکر است که طراحی نباید با کلیات نما و دیواره ها غریبه باشد.

از برخی روش‌هایی مانند: طرح و رنگ متفاوت، بافت متفاوت، تورفتگی یا بیرون زدگی، نورپردازی مجلل، اختلاف سطح و … می توانید برای نمایان کردن سر در ورودی تالار استفاده کنید.  به نمای تالارهایاطراف توجه کنید.

معمولاً اطراف محیطی که تالار شما در آن قرار دارد تالار های دیگری هم واقع شده اند، بنابراین طرحی را برای سردر ورودی تالار خود انتخاب کنید که با سایر نما ها هماهنگی داشته باشد تا ظاهری یکدست را برای آن منطقه به وجود بیاورد و ظاهری بیگانه با آنها نداشته باشد.

با مهندسین ماهر مشورت کنید

با مهندسین در این حرفه مشورت کنید و طرحی را برای ورودی تالار خود انتخاب کنید که امکان اجرا شدن داشته باشد و سازه مورد نظر موجود باشد. مبادا در وسط کار مشخص بشود که این طرح اصلاً قابل اجرا نخواهد بود و مجبور شوید که طرح خود را علیرغم میل باطنی تغییر دهید.

به ابعاد سردر ورودی تالار و اندازه طرح دقت کنید

ابعاد و اندازه اهمیت زیادی در فعالیت های مهندسی و معماری دارند. مقیاس طرح را در واقعیت مشخص کنید. در واقع اندازه سردر ورودی تالار باید با اندازه دیوارها و نما متناسب باشد.

به سبک معماری تالار توجه داشته باشید

منظم بودن یک معماری می‌تواند به بناها ظاهری یکدست بدهد. وقتی همه چیز با هم همخوانی داشته باشد از نظر معماری آن بنا زیبا است. طراحی سردر ورودی نباید قسمتی جداگانه از تالار باشد. عامیانه بگوییم که سردر جزئی از کل تالار است.

 روش های طراحی سردر ورودی تالار

ستون

ستون ها یکی از مواردی هستند که در طراحی سردر می توان از آنها استفاده کرد. ستون ها بیشتر در سردر تالارهایی کاربرد دارند که ورودی آنها اندکی عقب نشینی داشته باشد. در بعضی موارد ستون ها نه تنها نقش سازه را ایفا نمی‌کنند بلکه به عنوان یکی از صفحه مدل‌های طراحی محسوب می‌شوند.

صفحه ها در واقع جزء عناصر اصلی در معماری مدرن هستند. به کارگیری صفحه در طراحی سردر ورودی تالار برای سازه های کاربرد دارد که معماری آنها پیشرفته است. در معماری های مدرن از صفحه و ترکیب آن در حجم های متفاوت استفاده می شود.

المان

یکی از عناصری که در طراحی سردرها از آن استفاده می شود المان ها هستند.

المان ها همان مجسمه هایی هستند که به عنوان جزئی از سازه در طراحی به کار برده می شوند.

حجم

یکی دیگر از ایده های طراحی سردر ورودی تالار حجم است که به صورت یک قسمت چسبیده به سازه نشان داده می‌شود، یعنی این حجم به وسیله برش از ساختمان درست می شود.

قوس

قوس ها در طراحی سردر ورودی تالار مدل سنتی را ایجاد می‌کنند و زیبایی ویژه‌ای دارند. این طرح بیشتر در تالارهایی مورد استفاده قرار می‌گیرد که به سبک سنتی ساخته شده باشد. این قوس‌ها در زمان های گذشته در سردرها نقش نگهدارنده را ایفا می‌کردند.

برش

برش ها کاربرد فراوانی در طرح های مدرن دارند. بکارگیری برش در حجم سازه به صورتی است که قسمتی از ساختمان در طراحی کلی برش می‌خورد و عقب‌نشینی می‌کند و آن بخش عقب نشینی کرده سردر ورودی تالار است.

نورپردازی

از زاویه بالا ورودی سالن را به وسیله چراغ های مناسب نورپردازی کنید. انعکاس و رقص نور جلوه ای بی نظیر به مهمانی ها می دهد. همچنین می توانید برای زیبا کردن ورودی تالار از شمع آرایی استفاده کنید. البته دقت داشته باشید که برای جلوه گری بیشتر رقص نور، نور فضا را کم کنید.

این مطلب، خبرآگهی است و پایگاه خبری توسعه برند درباره محتوای آن هیچ نظری ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا