وب گردی

این فرد باعث ابداع عبارت «سربازان گمنام امام زمان (عج)» شد.

وزارت اطلاعات و عناصر امنیتی در کشور ما از جمله عناصری هستند که در روشنایی خاموش و تاریکی از کشور و جان شهروندان دفاع می کنند، اما در واقع ستاره هایی هستند که در موقعیت های مهم امنیتی و تهدید از سوی آنها به خطر می اندازند. دشمنانی مثل شهاب و آنها از جامعه محافظت می کنند.

در تقویم کشورمان روزهای تا نیمه شعبان به پاس قدردانی از مجاهدان وزارت اطلاعات «هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)» نامیده شده است.

اگرچه تعداد شهدای این وزارتخانه مشخص نیست، اما چند سال پیش سید محمود علوی، وزیر اطلاعات دولت قبل، تعداد شهدای این وزارتخانه را ۲۰۰ نفر اعلام کرد.

برای بسیاری ممکن است این سوال پیش بیاید که چه کسی برای اولین بار از اصطلاح “سرباز گمنام” استفاده کرد؟

سردار احمد وحیدی در سال ۱۳۹۲ در یادواره سیدکاظم کاظمی گفت: «در اداره اطلاعات سپاه یکی از حوزه های فعالیت همکاری با گروه های مارکسیست، ماتریالیست و چپ بود. مدیریت و عملکرد شهید کاظمی باعث شد که این گروه ها و حزب توده که گروه های به اصطلاح چپ بودند به شدت ضربه بخورند و نابود شوند. این فعالیت ها باعث شد که امام خمینی (ره) برای اولین بار این نزدیکان در سپاه را «سربازان گمنام» خطاب کنند. آنچه امروز به آن «سرباز گمنام» می گوییم حاصل تلاش و فعالیت سید کاظم کاظمی است.

ژنرال هایی مانند احمد متوسلیان و سپهبد سلیمانی و غیره که در جنگ ها و نبردهای بزرگ حضور داشتند، به افتخار پیروزی هایی که به دست آوردند، القاب و القاب گرفتند. اما به نظر می رسد کسانی که در جایی مانند اطلاعات سپاه و یا وزارت اطلاعات پشت جبهه بوده اند آنطور که باید حقشان پرداخت نمی شود. یکی از آن افراد سیدکاظم کاظمی است که در جریان فعالیت های خود به عنوان یکی از اعضای چپگرای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دو گروه برانداز جمهوری اسلامی ایران را منهدم کرد.

امام خمینی (ره) اولین بار در ۲۴ اردیبهشت ۶۲ نیروهای اطلاعاتی اداره اطلاعات سپاه را «سربازان گمنام امام زمان (عج)» نامیدند و در آن زمان هنوز وزارت اطلاعات تشکیل نشده بود و اداره اطلاعات انقلاب. پاسداران به همراه ستون دوم ارتش و دفتر اطلاعات و تحقیقات نخست وزیری از مجموعه های اطلاعاتی کشور بودند.

یک روز پس از اعلام امام، دادستانی تهران به ۴ دهه فراز و نشیب حزب توده در ایران پایان داد. بر اساس اطلاعیه دادستانی، انحلال حزب توده همزمان با اعترافات صریح اعضای حزب توده و بر اساس اسناد تکان دهنده به دست آمده از توطئه ها و خیانت های حزب توده اعلام شد.

سید کاظم کاظمی در سال ۱۳۳۶ در منطقه آرادان شهرستان گرمسار به دنیا آمد. پس از گذراندن دوران کودکی در زادگاهش، در ۶ سالگی به همراه خانواده به شهر گرگان نقل مکان کرد. پدر سید کاظم با توجه به اینکه به کار کشاورزی اشتغال داشت از همان ابتدای زندگی با مشکلات و معضلات زمانه آشنا بود و به خانواده کمک می کرد.

با همه سختی ها در سال ۵۵ موفق به قبولی در کنکور شد اما به دلیل سوابق در سازمان امنیت از ادامه تحصیل باز ماند.

پس از مدتی با کمک و تشویق پدر برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و موفق به ادامه تحصیل در رشته مکانیک شد. پس از مدتی از طریق دوستانش وارد انجمن اسلامی دانشجویان آمریکایی و کانادایی شد و در محیط جدید به فعالیت سیاسی-مذهبی خود ادامه داد.

شهید سید کاظم کاظمی

با ظهور نهضت انقلاب اسلامی، او تمام وقت خود را صرف مبارزه کرد. در نتیجه دو بار توسط پلیس آمریکا دستگیر شد. کاظمی نقش موثری در جذب و آگاه سازی جوانانی که برای ادامه تحصیل به آمریکا می آیند ایفا می کند. با تلاش‌های صمیمانه و شبانه‌روزی، به سمت نایب رئیس انجمن اسلامی ایالتی که در آن زندگی می‌کرد، انتخاب شد و پس از آن مسئولیت این انجمن به عهده گرفت.

او در نامه ای از آمریکا خطاب به برادران و خواهران خود نوشت: مراقب گروه ها باشید، در دامان آنها نیفتید، با تمام وجود از امام خمینی پیروی کنید، زیرا اسلام واقعی در این مرد خدا نهفته است.

کاظمی پس از بازگشت از مأموریت در کردستان، واحد اطلاعاتی را با تشکیلاتی منسجم با تعدادی از انقلابیون و نیروها تأسیس کرد. در آن زمان مسئولیت گروه های چپ به او سپرده شد.

در سحرگاه دومین روز شهریور ۶۴ و همزمان با شهادت امام محمدبکر (ع) به همراه تعدادی از رزمندگان که با قایق در آب برای بازدید از خطوط مقدم جبهه جنوب در منطقه طلائیه در حال حرکت بودند. ، بر اثر اصابت ترکش به شدت مجروح شد و مورد اصابت گلوله قرار گرفت و مجروح شدند و جان باختند.

منبع: ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا