وب گردی

مردم می روند، همه ما شکست می خوریم

تاکید امام خمینی (ره) بر حضور مردم در ادوار مختلف انتخابات به حدی بود که «هر آسیب و آسیبی که در حال و آینده نظام و انقلاب به کشور وارد شود» معطوف به «سازش» بود.

اظهارات مهم وی درباره انتخابات را در ادامه بخوانید.

*امیدوارم آقایان با تمام صداقت وارد این راه شوند و رای خود را بدهند. و این پیام که نور آن به تمام دنیا رسیده است، اگر نتوانستند آنطور که می خواستند انجام دهند، ما باید برای حفظ زحمات انبیا به آن عمل کنیم.

*بدانید که انتخابات یکی از مواردی است که در سرنوشت شما و ما نقش مهمی دارد و بالاترین نقش است و این انتخابات است که باید در تمام امور داخل و خارج کشور بگذرد.

*باید سعی کنید این چیزی که در ذهن مردم است که دولت را از آن خود می دانند و انتخابات را از آن خود می دانند، از دلشان بیرون نرود. این بدان معناست که در طول خدمتی که انجام می دهید باید خداوند متعال را در نظر داشته باشید. شما در پیشگاه خداوند مسئول هستید. فردا ازت میپرسن

* امروز مردم دولت را جدا از خود نمی دانند و یا انتخابات را انتخابات دستوری می دانند. امروز مردم می دانند که دولت از آن آنهاست و انتخابات از آن آنهاست.

* در گذشته مردم نه حکومت را از آن خود می دانستند، نه انتخابات را از آن خود می دانستند و نه همه رهبران را، هیچ کدام را از خود جدا نمی دانستند. بنابراین جز در مواقعی که فشار و امثال آن وجود داشت، به درستی شرکت نکردند و هیچ گاه دولت را در مشکلات همراهی نکردند.

*اگر کاری بخواهند بکنند خودشان می خواهند به مردم آسیب برسانند، از دانشگاه، از بازار، از کارگران، از کارخانه ها، از این جاها و شما می خواهید برای خدا باشد یا برای ملت یا برای شما. اگر نمی خواهید گرفتار شوید، همه مراقب باشید و با این حرف ها گمراه نشوید و فعالانه در انتخابات دخالت نکنید.

*انتخاب ها سرنوشت حتی شما را که آنجا هستید تعیین می کند. موضوعی که سرنوشت ملت در دست اوست، این وظیفه ملت است که در این کار دخالت کند، مربوط به یک قشر نیست، داخل قشر نیست، همه باید در این کار دخالت کنند.

* این شیطنت را خنثی کنید و فعالانه در انتخابات شرکت کنید. شما می خواهید تعریف کنید و انتخاب کنید که چه کسی را می خواهید، می خواهید کلمات آنها و نامزدهای آنها را از هر گروهی که دوست دارید ببینید. با آنها همراه باشید. در هر صورت ما هرگز نباید از رمز این خائنان غافل شویم.

انتخابات نه در انحصار کسی است و نه در انحصار روحانیون و نه در انحصار احزاب و نه در انحصار گروه ها. انتخاب ها متعلق به همه مردم است. مردم سرنوشت خود را در دستان خود دارند. و انتخابات باید بر سرنوشت ملت شما تأثیر بگذارد.

*انتخابات سرنوشت یک ملت را رقم می زند. اگر انتخابات را سیاسی فرض کنیم و هست، سرنوشت همه ملت را رقم می زند، یعنی سرنوشت افراد ملت در دنیا و آخرت به این انتخابات بستگی دارد. اینطور نیست که انتخابات توسط چند مجتهد انجام شود. یعنی مثلاً در قم ۱۲۰۰ مجتهد داشتیم و در جاهای دیگر ۱۰۰ مجتهد؟

* هیچ قدرتی در ایران نمی تواند ما را مجبور به کاری کند. امروز باید بنشینی و کارهایت را انجام دهی. انتخابات نه مثل قبل که مرکز دستور داد وکیل شود دیگر هیچکس حق حرف زدن ندارد. انتخابات در دست مردم است، رئیس جمهور و نخست وزیر همان دهقانی است که کشاورزی می کند و بازاری که در بازار کار می کند، خواه یکی باشد.

* هنگام تشخیص خوب و بد، به سخنان دیگران تکیه نکنید، مگر اینکه آنها افرادی هستند که ۱۰۰٪ به آنها اعتماد دارید. این را به مردم می گویم و به شما آقایان که مسئول برگزاری انتخابات در آینده هستید متذکر می شوم که اگر در هر کدام از شما انحرافی پیدا شود و به این جمهوری لطمه وارد کند، این باعث می شود مسئولیت شما. اگر اسلام صدمه ببیند، مسئولیت شماست. و اگر در اینجا پیدا شود عادل نمی شوید و مورد جفا قرار می گیرید.

* من گفتم از رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر، وزیر کشور و همه آن‌ها با مردی که در انتهای این مملکت کشاورزی می‌کند، فرقی ندارد، در این که باید مردی را که باید انتخاب کنند. به نفع کشور و تشخیص خود.

* قبلا در مورد انتخابات گفته بودم که هر کاری انجام می دهیم باید بر اساس موازین اسلامی باشد. افرادی که منصوب می شوند باید کسانی باشند که به نفع اسلام و جمهوری اسلامی باشند و نظرشان این است که اسلام خوب است. نه تنها اعلام کنند، بلکه نظر هم نداشته باشند، چون در اوایل انقلاب خیلی ها برای اسلام اعلام کردند.

*مردم سعی کنند افرادی را که منصوب می کنند شناسایی کنند و قبل و بعد از انقلاب را در نظر بگیرند و سپس رای دهند. پس بحث خوب بودن خود شخص است، نه اینکه اهل فلان گروه باشد، نه دانشمند، حزبی یا بازاری باشد، اینها دیگر شرط نیست، معیارهای اصلی را قانون و اسلام تعیین می کند.

مردم باید در صحنه حضور داشته باشند و تحت تاثیر کسی قرار نگیرند. مردم باید با دانشمندان و افرادی که به آنها اعتماد دارند مشورت کنند، سپس به هر کسی که می خواهند رأی دهند. مردم نباید بروند، اگر مردم بروند همه ما شکست خواهیم خورد.

همه مردم موظف به حضور در انتخابات هستند و تحت تاثیر هیچکس قرار نگیرند. بعد از مشورت که به نفع اسلام است، رأی بدهند. اگر کسی مشکوک است یا افراد منحرف خود را نشان می دهند به او رای ندهید.

همه باید در انتخابات شرکت کنند و در صحنه حضور داشته باشند. اگر ظالمی مرتکب جرمی شود، اسلام مرتکب آن نشده است. پس باید کاری کنیم که ظلمی نباشد و ظالم از بین برود. اگر در این مدت شاهد ظلم و ستم در حق مردم هستیم، باید تلاش خود را برای رفع ظلم و بی عدالتی بیشتر کنیم، نه اینکه کنار بیاییم و صحنه را ترک کنیم. چون اگر صحنه را ترک کنیم، ظلم بیشتر می شود. بنابراین ما باید جامعه خود را رشد دهیم و بیشتر در صحنه حضور داشته باشیم.

منبع: ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا