برندهای ایرانی

برندسازی محصولات کشاورزی، راهی برای حمایت از کشاورزان اهر

پایگاه خبری توسعه برند، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر بر ضرورت برندسازی محصولات کشاورزی و باغی این شهرستان برای شناساندن و معرفی بیشتر این محصولات در سطح ملی و بین المللی تاکید کرد و گفت: سعی خواهیم کرد با برند سازی محصولات این شهرستان از جمله گیلاس روستای افیل، سیب قره قرمز، ذرت بومی، گل محمدی و… زمینه معرفی بیشتر و فروش آنها را فراهم کنیم.

علی نجفی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شهرستان اهر در حوزه کشاورزی دارای محصولات منحصر به فردی است که برندسازی این محصولات می‌تواند علاوه بر افزایش تولید و بهره وری باعث ایجاد اشتغال و حمایت از کشاورزان در این شهرستان و منطقه ارسباران شود.

وی گفت: در شهرستان اهر هشت هزار هکتار باغ وجود دارد و ۱۹هزار و ۷۰۰ بهره بردار برای تولید و امنیت غذایی، شبانه روز در حال فعالیت هستند که در سال‌های اخیر متاسفانه در مواردی شاهد قطعه بندی زمین‌های زراعی و باغی به متراژهای هزار متر و فروش آن به افراد خارج این شهرستان هستیم.

نجفی ضمن تاکید بر اینکه قطعه قطعه کردن زمین‌های کشاورزی جرم است، افزود: قطعه بندی زمین باغی به متراژ پایین باعث به خطر افتادن امنیت غذایی مردم و پایین آمدن راندمان و بهره برداری در کشاورزی خواهد شد، بنابراین انتظار داریم باغداران و حتی صاحبان مزارع از خرد کردن زمین‌ها جدا خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف حتما با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد و قانون برای همه یکسان می‌باشد.

وی در ادامه به پدیده ویلا سازی و ساخت و سازهای غیر مجاز در باغات شهرستان اهر نیز اشاره کرد و گفت: هر گونه تغییر کاربری و ساخت ویلا در باغات این شهرستان ممنوع بوده و از هر گونه ساخت و ساز غیر مجاز که امنیت غذایی و جانی مردم را تهدید کند جلوگیری خواهد شد.

نجفی همچنین افزود: شهرستان اهر به مرکزیت منطقه ارسباران دارای پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های فراوانی در محصولات باغ و زراعی دارد و مستحق این نیست که از سایر شهرستان هم تراز خود در استان آذربایجان شرقی و سایر نقاط کشور از نظر تولید، اشتغال و بهره وری عقب افتاده بماند.

وی گفت: همکاران جهاد کشاورزی اهر شبانه روز برای تامین امنیت غذایی، برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز، تهیه نان، مرغ و… در حال فعالیت هستند و انتظار داریم سایر مسئولان شهرستان نیز که وابسته به پست و مقام خود هستند از پشت صندلی خود بیرون بیایند و برای تحقق شعار سال وارد میدان شده و کار جهادی را در اولویت کارهای خود قرار دهند.

وی در ادامه ضمن انتقاد از برخی سنگ اندازی‌های بی مورد در جهت جذب سرمایه گذار برای بخش کشاورزی شهرستان اهر افزود: متاسفانه چندین سال است شاهد دپوی محصولات منحصر به فرد و بومی این شهرستان بنام سیب قره قرمز و سیب سردرختی در کنار جاده‌ها هستیم و در این راستا نیز تاکنون چندین بار برای جذب سرمایه گذار بخش خصوصی در جهت ایجاد کارخانه و صنایع پایین دست این محصول و سایر محصولات کشاورزی اقدام کرده‌ایم، ولی هر بار با ایراد و ممانعت بی مورد روبرو شدیم و ضروریست در این خصوص بازنگری جدی در برخی از قوانین دست و پا گیر انجام گیرد، چرا که این وضعیت در شان این شهرستان نیست.

مدیر جهاد کشاورزی اهر با تاکید بر ضرورت ایجاد کارخانه های تبدیلی و تولیدی محصولات باغی و زراعی در این شهرستان افزود: با ایجاد این کارخانجات و صنایع تولیدی زمینه حمایت از کشاورزان و باغداران این شهرستان فراهم خواهد شد، چرا که این شهرستان سرشار از پتانسیل‌های کشاورزی و باغی می‌باشد.

وی در ادامه از کشاورزان خواست برای افزایش تولید و بهره وری در محصولات کشاورزی خود با همکاری کارشناسان جهاد کشاورزی، مزارع و باغات را به سیستم و فن آوری‌های بروز دنیا مجهز کنند تا در این روزهای کم آبی و خشکسالی با مشکلی روبرو نشوند.

وی همچنین توجه به تولید در حوزه کشاورزی را بسیار مهم برشمرد و گفت: کشاورزان با برنامه ریزی اصولی و فنی و به خصوص با سنددار کردن زمین‌های زراعی و باغی خود حتما تولید را افزایش دهند و از قطعه قطعه کردن زمین‌ها جدا خودداری کنند، چرا که به زمین‌های کوچک شده سند صادر نخواهد شد و تنها به زمین‌هایی که در قطعات بزرگ هستند سند ارائه می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی اهر افزود: امسال سعی خواهیم کرد در این شهرستان برای همه زمین‌های زراعی و باغی که مساحت بالایی دارند سند ارائه دهیم تا از قطعه قطعه شدن این زمین‌ها جلوگیری شود.

نجفی در ادامه گفت: جهاد کشاورزی شهرستان اهر با کارشناسان مجرب در راستای تامین امنیت غذایی از افرادی که بخواهند مزارع و باغات خود را سند دار کنند حمایت خواهد کرد تا این شهرستان در تولید و بهره وری محصولات زراعی و باغی بی نیاز شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا