وب گردی

آثار خون آشام ها در متون اسلامی

تم خون آشام همیشه ما را به یاد ژانر وحشت در سینما و نوشته های ترسناک “برام استوکر” (برام استوکر) که در سال ۱۹۱۲ درگذشت و داستان دراکولا را به یاد می آورد.

اما این بار می خواهیم از طریق سفرنامه ارزشمند ابن بطوطه (۷۷۹ هجری قمری)، جهانگرد و مسافر مشهور مسلمان در بخشی از سفر خود به شهر پروان در هند باستان، شما را با این حس رعب و وحشت آشنا کنیم. البته این شهر زمانی که ابن بطوطه در قرن هشتم به آنجا رفت، شهری مسلمانان بود. وی در چارچوب بحث اصلی ما گزارشی را از مردم محلی و شاهدان حادثه نقل می کند که جای تامل و ایجاد ترس را دارد.

وی در این زمینه نوشته است; یکی از اهالی این شهر (پروان) به من یادآوری کرد که شب هنگام یک شکارچی وارد شهر می شود در حالی که دروازه شهر بسته است و تعداد زیادی از مردم شهر توسط این شکارچی کشته می شوند و مردم در شگفت هستند که کجاست. شکارچی وارد شهر می شود؟!

ابن بطوطه ادامه می دهد: «محمد توفیری» از اهالی آن شهر به من خبر داد که در مدت اقامتم در آنجا همسایه من بود و گفت: شبی این جانور وارد خانه من شد و کودکی را ربود و شخصی غیر از خود را به من (ابن بطوطه) داد. همچنین گزارش داد که در مراسم عروسی افرادی بودند که یکی از آنها برای حاجت بیرون رفت و این جانور او را ربود، سپس به دنبال او رفتند و جسد او را در بازار یافتند، این حیوان خون او را نوشید اما گوشت و بدنش را رها کرد. مردم آنجا گفتند که این جانور خون آشام با تمام طعمه ها و قربانیان خود اینگونه رفتار می کند!

و نکته عجیب این است که برخی معتقد بودند که این عمل کار “حیوان” نیست، بلکه کار یک مرد و جادوگری از طبقه “جوکی” (راهبان هندی) است که چنین توانایی ظاهر شدن در شکل و تصویر یک شکارچی؛ اما من این عقیده را تا زمانی که برخی نگفتند، باور نکردم.»

انتشار این خبر دلیلی بر مضمون آن نیست و تنها توسط تابناک بازنشر می شود.

منبع: تابناک باتو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا