کسب و کار

طراحی سایت اختصاصی یا وردپرسی؟ + مزایا و معایب هر یک

پایگاه خبری توسعه برند، اگر تصمیم به داشتن یک سایت  برای کسب و کارتان گرفته باشید، احتمالا سوالی ذهنتان را درگیر کرده است، اینکه برای سایتی که قصد دارید داشته باشید، چه نوع طراحی مناسب تر است؟ طراحی سایت اختصاصی و یا وردپرسی؟ برای پاسخ این سوال باید ابتدا با مزایا و معایب هرکدام آشنا بشوید و همچنین بدانید حتی با وجود مزایای زیاد یکی از این دو مورد، کدام برای شما کسب و کار شما مقرون به صرفه تر و مناسب تر است؟ سپس با بهترین شرکت های طراحی سایت آشنا شوید. پس با ما همراه باشید تا پاسخ این سوالات شما را بدهیم.

هدف شما از طراحی سایت چیست؟

شاید پاسخ این سوال، بتواند بهترین پاسخ برای سوال اصلی این مقاله باشد. به عبارت دیگر؛ مهمترین چیزی که می‌تواند طراحی سایت اختصاصی یا وردپرسی را توجیه کند، هدف شما از طراحی سایت برای کسب و کارتان می‌باشد. چنانچه شما قصد دارید تنها یک سایت داشته باشید که معرف شما یا کسب و کارتان باشد، نمونه کارهایتان را در آن قرار بدهید، اطلاعاتی برای تماس بگذارید یا اگر هدف شما به رتبه بالا رسیدن در چند کلمه باشد (سئو)، در اینصورت، وردپرس بهترین گزینه پیش روی شما می‌تواند نام بگیرد. هرچند سایت های اختصاصی هم این وظایف رو می‌توانند به بهترین شکل انجام دهند.

چه نوع کسب و کاری دارید؟

سایت اختصاصی و یا وردپرسی

سوال اساسی دیگر در این زمینه، این است که شما در چه حوزه ای فعالیت دارید. اگر شما یک شرکت فعال در زمینه صادرات و واردات هستید و احساس می‌کنید مشتریان بین المللی دارید، با شخصی که یک فروشگاه فروش لباس مردانه دارد، تفاوت دارید. همچنین هر دوی شما با کسی که می‌خواهد یک استارتاپ راه اندازی کند فرق دارید. در واقع این حوزه های کسب و کار هستند که تا حدودی باید نوع طراحی سایت اختصاصی یا وردپرسی را انتخاب کنند. در ادامه با مزایا و معایب هرکدام از این دو نوع مورد آشنا شده و سپس نیاز کسب و کارهای مختلف را بررسی می‌کنیم.

طراحی سایت اختصاصی

منظور از طراحی سایت اختصاصی، طراحی سایت به صورت کدنویسی شده و با استفاده از زبان های برنامه نویسی است. همانطور که شاید مطلع باشید، تعداد زیادی زبان برنامه نویسی وجود دارد که بعضی از آن ها برای طراحی سایت کاربرد دارند، بعضی برای بازی سازی مناسبند، بعضی برای ساخت برنامه های موبایلی و بعضی برای توسعه دادن برنامه های دسکتاپ مانند ویندوز، مک و غیره. در ادامه بیشتر با این نوع طراحی سایت آشنا می‌شویم.

مزایای طراحی سایت اختصاصی

سایت اختصاصی و یا وردپرسی

طراحی سایت کدنویسی شده مزایای بسیار زیادی دارد. از آن جمله می‌توان به سرعت بسیار بالای سایت های اختصاصی، قابلیت پردازش تعداد زیاد کاربران فعال، امکان شخصی سازی قابلیت های مختلف برای سایت نام برد.

معایب طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت کدنویسی معایبی نیز دارد. از آن می‌توان به هزینه بالای طراحی و توسعه، طولانی بودن مدت زمان تحویل پروژه و هزینه بیشتر هاست و سرور در پروژه هایی که نیاز به سرور مجازی دارند اشاره کرد.

طراحی سایت اختصاصی برای چه افرادی مناسب است؟

با توجه به مزایا و معایبی که از طراحی سایت اختصاصی نام بردیم، شاید برای شما سوال پیش آمده باشد که پس چه افرادی از طراحی سایت کدنویسی شده استفاده می‌کنند؟ طراحی سایت کدنویسی شده برای سایت های فروشگاهی بزرگ، شرکت هایی که استارتاپ های جدید و نوآورانه ارائه می‌دهند، سایت های آموزشی و به طور کلی سایت هایی با بیش از ۱۰۰۰ کاربر فعال همزمان، یک نیاز ضروری محسوب می‌شود.

علت هزینه بالای طراحی سایت کدنویسی چیست؟

شاید برای شما هم سوال پیش آمده باشد که چرا هزینه طراحی سایت اختصاصی بالاست؟ دلیل آن به نکته برمی‌گردد که سایت های کدنویسی شده معمولا به حداقل دو نفر توسعه دهنده نیاز دارند، یک نفر برای قسمت فراند اند سایت (چیزی که کاربر از سایت می‌بیند) و یک نفر بک اند کار (برای بخش غیر قابل مشاهده سایت و ارتباط با دیتابیس و سرور). در صورتی هم که یک نفر بخواهد کار دو نفر را انجام دهد به دلیل سنگینی کار، هزینه دو نفر را باید به یک نفر داد و همین موضوع توسعه سایت های برنامه نویسی شده را گران می‌کند. علاوه بر این، سایت های کدنویسی به سرورهای گران تری نیز نیاز دارند؛ چرا که باید پاسخگوی میزان ورودی بالای کاربران باشند. البته این هزینه بالا برای شرکت های بزرگ اصلا چیز مهمی نیست چون مزایایی که دارد کاملا این مورد را برای آن ها قابل چشم پوشی می‌کند.

طراحی سایت وردپرسی

وردپرس، یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) بی نظیر است که بیش از ۷۰ درصد وبسایت های سراسر جهان را در بر می‌گیرد. طراحی سایت وردپرسی طرفداران بسیاری دارد، دلایل این موضوع را می‌توان در مزایای زیاد آن پیدا کرد. البته CMS های دیگری نیز وجود دارند که برخی از آن ها توانسته اند به شهرت هایی برسند اما هیچکدام یک رقیب جدی برای وردپرس تلقی نمی‌شوند، جوملا و دروپال از این دسته اند که هرچند هرکدام طرفداران خاص خود را دارند اما باز هم نتواسته اند حتی به نصف محبوبیت وردپرس برسند.

مزایای طراحی سایت وردپرسی

طراحی سایت وردپرسی، مزایای بسیار زیادی دارد که از جمله آن ها می‌توان به هزینه پایین طراحی، طراحی سریع، آسان بودن کار با آن نسبت به دیگر روش ها و وجود تعداد بسیار زیادی از انواع قالب ها و پلاگین ها اشاره کرد.

معایب طراحی سایت وردپرسی

وردپرس و طراحی سایت با آن معایبی نیز دارد که از آن ها می‌توان به سرعت پایین مخصوصا برای سایت هایی با چندصد کاربر همزمان، سخت بودن (بسیار سخت بودن!!) طراحی سایت های پیشرفته و حرفه ای، محتاج بودن به استفاده از پلاگین های زیاد، امنیت پایین در صورت استفاده نکردن از افزونه های امنیتی، رابط کاربری ضعیف و غیره اشاره کرد.

طراحی سایت وردپرسی برای چه افرادی مناسب است؟

در پاسخ به این سوال می‌توان گفت همه، به جز افرادی که طراحی سایت اختصاصی برایشان مناسب است! در واقع وردپرس آنقدر افزونه و قالب دارد که جای هیچ بحثی برای مخالفت با آن نمی‌گذارد. افرادی که کسب و کار خانگی دارند، افرادی که شرکت های کوچک دارند، افرادی که سایت خبری دارند، افرادی که به دنبال راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی هستند، افرادی که نیاز به سایت های خدماتی، مانند مشاوره، علمی، پزشکی، معرفی محصول، معرفی شخص و … دارند، افرادی که نیاز به سایت های آموزش متنی و غیره دارند بسیار مناسب است.

بهترین شرکت طراحی سایت در ایران

پس از اینکه به این نتیجه رسیدید که کدام طراحی سایت برای شما مناسب تر است، احتمالا هدف بعدی شما پیدا کردن شرکتی است که اینکار را برای شما انجام دهد. در این باره به شما پیشنهاد می‌کنیم قبل از هرچیز به دنبال نمونه کارهای خوب و با کیفیت باشید. شرکتی که نمونه کارهای موفق و خوب دارد، قطعا انتخابی مطمئن می‌تواند برای شما باشد. شرکت ایران وب لایف با بیش از ۷ سال تجربه افتخار همکاری با بزرگترین شرکت های ایرانی را دارد.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم شما را با هرکدام از انواع طراحی سایت اختصاصی و وردپرسی آشنا کنیم. همانطور که گفتیم، هرکدام از این دو نوع طراحی سایت، طرفداران خود را دارند و نمی‌توانند جای یک دیگر را پر کنند. برای بسیاری از پروژه ها وردپرس مناسب است و برای بسیاری از پروژه ها طراحی سایت اختصاصی. این بستگی به شما و کسب و کارتان دارد که کدام نوع را انتخاب می‌کنید.

این مطلب، خبر آگهی است و پایگاه خبری توسعه برند درباره محتوای آن هیچ نظری ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا