وب گردی

نیاز به شرکت در انتخابات از نظر رای اولیه/ویژگی های کاندیدای راست

طبق برنامه ده روز دیگر شاهد برگزاری دو انتخابات بزرگ و سرنوشت ساز شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در کشور اسلامی ایران خواهیم بود.

در روزهای باقیمانده هر قوم و قبیله و گروهی در تلاش است تا آمادگی خود را برای حضور در پای صندوق های رای به ویژه در استان سیستان و بلوچستان برای حضور در پای صندوق های رای و ایفای نقش در سرنوشت دولت اسلامی ایران نشان دهد. .

در همین راستا، از همان اولین رای گیری با دانشجویان شیعه و سنی بحث هایی را انجام داده ایم تا ما را از ضرورت و اهمیت حضور در انتخابات بیشتر آگاه کنیم.

شرکت در انتخابات تاثیر بسزایی در آینده کشور و استان دارد

پیام نور دانشجوی روانشناسی از سیستان و بلوچستان گفت: شرکت در انتخابات تاثیر بسزایی در آینده کشور و استان دارد و ما در تعیین آن سهیم هستیم.

مینا معیریان افزود: هر صدای ما خاری در چشم دشمن است و دشمن را درک می کنیم که اجازه نمی دهیم در امور کشورمان دخالت کند.

وی گفت: منتخب ما باید تجربه داشته باشد، مردمی و انقلابی باشد، فقط به فکر خود و دیگران نباشد و به مردم خدمت کند.

هر صدا تأثیری دارد و دشمن را ناامید می کند

پیام نور دانشجوی مهندسی کامپیوتر سیستان و بلوچستان نیز گفت: حضور در انتخابات یکی از عوامل اصلی شکل دهنده آینده کشور است.

علی همت افزود: هر صدایی اثری دارد و دشمن را مستأصل می کند و توطئه آنها را نابود می کند. حضور ما نگینی در تأیید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.»

وی در خصوص ویژگی های انسان خوب گفت: منتخب ما باید شجاع باشد، به فکر پرکردن جیب خود نباشد و منافع مردم برایش مهم است، باید دغدغه مند و نظارت بر کار نظام باشد.

و افزود: باید مراقب باشیم که انتخاب اشتباه نکنیم تا فردی که با مسائل و مشکلات آشنا نیست و به فکر مردم نیست سر کار بیاید.

همت تصریح کرد: منتخب ما باید اهل عمل باشد نه حرف، باید حق تالاب بین المللی هامون و خشکسالی شمال سیستان و بلوچستان را دغدغه خود بداند، امروز با حرف مردم کاری برای مردم انجام نمی شود. زندگی، سلامت و اشتغال تحت الشعاع قرار گرفته است.

وی ادامه داد: نماینده باید در بین مردم باشد. اگر واقعاً کاری انجام داده‌اند، آن را شفاف کنند و به مردم گزارش دهند تا با بررسی و تحقیق در سوابق علمی و کاری، انتخاب‌های مردم بهتر مطلع شود و انتخاب مؤثر بر اساس حزب و طایفه نباشد».

هر رأی ما بر سرنوشت کشور تأثیر می گذارد

پیام نور سراوان، دانشجوی حقوق نیز در این زمینه گفت: سیره ائمه اطهار از زمان انقلاب همواره بر حضور در انتخابات تاکید داشتند، جمهوری اسلامی از دو کلمه کلیدی «جمهوری اسلامی» تشکیل شده است.

دانیال نصرتی افزود: به عنوان صدای اول با دعوت از همه برای ساختن آینده کشور در انتخابات پیش رو مشارکت گسترده ای خواهیم داشت. حضور در پای صندوق های رای به معنای امیدواری به آینده کشور است و بدخواهان نظام را ناامید می کند.

وی در خصوص شاخص های انسان خوب گفت: فردی که انتخاب می کنیم باید پایبند به نظام جمهوری اسلامی باشد، مردمی بودن، دغدغه مردم، بودن در میان مردم و آشنا به درد مردم است. یکی از ویژگی های اصلی انسان خوب

نصرتی تصریح کرد: حضور در پای صندوق های رای و رای دادن به معنای احترام به خود و نظرمان است، اگر در ستاد انتخابات شرکت نکنیم دشمن به اهداف خود می رسد بنابراین هر رای ما در سرنوشت کشور تاثیر دارد.

این دانشجوی حقوق گفت: نمایندگانی که انتخاب می شوند نباید تنها بنشینند، تهران را محل سکونت خود بدانند، در میان مردم و حاشیه نشینان باشند و از درد مردم آگاه باشند، برای طایفه و قبیله کار نکنند. قبیله، باید منافع جامعه را در نظر بگیرند.

و ادامه داد: در روستا سرمایه گذاری کنیم و به فکر سرمایه گذاری در جاهای دیگر نباشیم، چهار سال در میان مردم باشیم و در روستاها برای جلب اعتماد مردم و رای دادن به جلسات و محافل نرویم. آنها باید به جای اینکه بگذارند پس از نامزد شدن، شعارهای تبلیغاتی فراموش شود، عمل کنند.

نصرتی تاکید کرد: نماینده ای که چندین دوره در شورای اسلامی بوده است باید گزارشی از عملکرد خود در دوره نمایندگی خود به مردم ارائه کند تا انتخاب مردم بیشتر در جریان باشد و بدانند که آیا واقعاً کارشان انجام شده است. رضایت یا نه ما باید دیدگاه قوم گرایی را رد کنیم و شایسته سالاری را انتخاب کنیم.

نمایندگان شورای اسلامی باید دلسوز مردم باشند

پیام نور دانشجوی حقوق گفت: رای اول در انتخابات ۲۰ اسفند جاری نشان می دهد که این نظام و انقلاب را دوست دارند و با حضور در انتخابات توطئه دشمن را خنثی می کنند.

ریحانه شریفی افزود: داشتن تقوا، دلسوز بودن، دغدغه مند بودن، سفره نرفتن از مردم، داشتن اطلاعات و شناخت لازم از حوزه و ولایت از ویژگی های انسان خوب است.

وی تاکید کرد: نمایندگان شورای اسلامی صرفا برای گرفتن چند عکس یادگاری و تبلیغاتی سر کار نیایند، باید واقعا با مردم همدل باشند و در عرصه جهاد فعالیت کنند.

وی تصریح کرد: انتخاب نماینده ملی نباید با واسطه انجام شود، بلکه باید بر اساس نمایندگی افراد مستقل و آزاده رای داد چرا که پذیرش نظر دیگران توهین به شعور مردم است و همه باید آزادانه انتخاب کنند. .

نمایندگان مردم مشکلات مردم و رای دهندگان را رصد می کنند

یک دانشجوی زیست شناسی دانشگاه پیام نور گفت: شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی است، همه باید به طور مستمر در این عرصه حضور داشته باشند وگرنه دیگران به جای ما تصمیم می گیرند. حضور رای اول قوت قلب و انگیزه کسانی است که در همه انتخابات حضور گسترده دارند.

حمیدرضا زارع افزود: حضور در صندوق رای به نظام و کشور اقتدار و عظمت می بخشد و نشان می دهد که ایران قدرتمند است و جوانانش تلاش می کنند، حضور و رای ما الگوی جهانیان است.

وی بیان کرد: فرد اصلح ما در عرصه انتخابات باید بصیر، با ایده و نوآوری، حل مشکلات در عرصه های مختلف و در نهایت مشغول و مردمی باشد.

وی تاکید کرد: دغدغه ما این است که نمایندگان مردم به مشکلات قشر خاصی رسیدگی نکنند، مشکلات مردم و رای دهندگان را پیگیری کنند و به جای اینکه چند روز مانده به انتخابات با مردم آشنا شوند به میان مردم بیایند. .

منبع: مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا