اقتصادی

مرغ ایام ماه رمضان و نوروز تامین است

علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: بر اساس آخرین آمار جوجه ریزی دی ماه در بهمن هم تکرار شد به طوریکه میزان جوجه ریزی به ۱۵۲ میلیون قطعه رسیده است.

به گفته او، با توجه به حجم جوجه ریزی ایام پایانی سال کمبودی در  تامین و عرضه مرغ گرم ماه رمضان و شب عید نداریم.

ابراهیمی ادامه داد: بر اساس ۱۵۲ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری بیش از ۲۶۰ هزار تن مرغ گرم تولید می‌شود که بدین ترتیب روزانه حدود ۹ هزار تن مرغ در سطح کشور توزیع می‌شود، در حالیکه عرضه روزانه ۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ منطقی است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی افزود: بنابر برآورد‌های صورت گرفته برای ماه مبارک رمضان و ایام نوروز نگرانی مبنی بر تامین مرغ وجود ندارد چراکه در شرایط کنونی  آمار تولید نسبت به مصرف بالاتر است.

او با تاکید بر جمع آوری مرغ مازاد از سطح بازار گفت: با احتساب نیاز داخل و تولید نیاز است که ماهانه ۲۰ تا ۳۰ هزار تن مرغ مازاد از سطح بازار توسط پشتیبانی امور دام به منظور تامین ذخایر استراتژیک جمع آوری شود تا مرغداران متحمل زیان نشوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا