اقتصادی

بهره‌برداری از یک واحد صنایع تبدیلی و غذایی در شوشتر

پایگاه خبری توسعه برند به نقل از ایسنا/خوزستان مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی خوزستان گفت: یک واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت ۱۵۰۰ تن در سال در شهرستان شوشتر راه‌اندازی شد.

سید عباس موسوی در گفت و گو با پایگاه خبری توسعه برند به نقل از ایسنا با اشاره به راه‌اندازی این طرح در اسفندماه سال گذشته، اظهار کرد: این طرح در زمینه برنجکوبی و سرمایه ثابت آن ۸۰ میلیارد ریال بوده است.

وی افزود: ظرفیت سالانه این واحد، ۱۵۰۰ تن در سال برآورد می‌شود و میزان اشتغالزایی این طرح نیز ۶ نفر است.

پایان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا