اقتصادی

۱۴۰ تا ۱۵۰ پروژه نیمه‌تمام در بخش زاگرس وجود دارد

پایگاه خبری توسعه برند به نقل از ایسنا/لرستان معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۱۴۰ تا ۱۵۰ پروژه نیمه‌تمام در بخش زاگرس وجود دارد.

صفدر نیازی شهرکی در آیین افتتاحیه ایستگاه پمپاژ سرنجه زیودار معمولان بیان کرد: در بخش کشاورزی پروژه‌های نیمه کاره در کشور زیاد داریم خصوصا ایستگاه‌های پمپاژ در بخش زاگرس که حدود ۱۴۰ الی ۱۵۰ پروژه نیمه تمام داریم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: به همت شاهرخی نهضتی ایجاد شد که این پروژه‌ها افتتاح شود و انشالله بتوانیم بقیه پروژه‌هایی که اعتبارات ملی و استانی گرفته‌اند و یا با سرمایه گذاری کشاورزان و پیمانکاران در حال انجام است بزودی افتتاح شود؛ این زیبنده نظام نیست که افتتاح پروژه‌ای بیش از ۲۰ سال طول بکشد.

وی گفت: دنبال این هستیم که ردیف بودجه برای استان‌های زاگرس‌نشین بگیریم که در سفری که شهید رئیسی به استان چهارمحال و بختیاری داشتند مقرر شد استان‌های زاگرس نشین ردیف ویژه‌ای بگیرند، همچنین پروژه‌ای در دست داریم تا در استان‌های زاگرس نشین آبی که در کف رودخانه است را به اراضی که در بالادست هستند منتقل و توسعه این منطقه را رونق ببخشیم.

شهرکی یادآوری کرد: در این منطقه غیر از کشاورزی چیزی وجود ندارد و مردم باغدار و کشاورز بوده و صنایع مختلف از جمله پتروشیمی وجود ندارد و ۸۰ درصد مردم کشاورز یا کارمند هستند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: پیگیری‌های لازم برای جاده‌های بین مزارع و هزار نفری که زمین‌های خودشان را از دست داده اند انجام خواهد شد و به قول و قرارهایی که در گذشته وجود داشته رسیدگی می‌شود.

این مسئول تصریح کرد: هر ساله غرفه‌هایی به تعاون روستایی داده می‌شود، اما برخی غرفه‌داران با دریافت مبلغ بالایی غرفه را واگذار می‌کنند؛ همچنین بحث صنایع و صادرات هم در جلسه با وزیر مطرح و گزارشی در این رابطه ارائه خواهد شد و همچنین سدهای چولهول و بن‌لار هم طرح موضوع خواهد شد و بر اجرای این پروژه تاکید می‌کنیم.

شهرکی عنوان کرد: نظام بهره‌برداری از تعهدات ما بوده و قطعا برنامه‌ریزی شده و قرار است این پروژه هم به تعاونی‌های روستایی تحویل داده شود.

وی بیان کرد: پروژه‌های چولهول و رنگین‌بان هم بزودی به بهره‌برداری خواهد رسید؛ در خصوص سیستم‌های آبیاری محدودیت‌های منابع اعتباری در کل کشور طی دو الی سه سال اخیر وجود داشته ولی کمیسیون تلفیق، خبرهای خوبی در حوزه کشاورزی برای سال ۱۴۰۴ در بخش تسهیلات و سامانه‌های آبیاری داشتند و امیدواریم بخشی از تقاضایی که وجود دارد را  برطرف کنیم.

شهرکی گفت: یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های ما تامین آب منطقه است؛ در مازندران از بالادست بارش وجود دارد و با احداث آب‌بند بدون نیاز به پمپاژ به مزارع آبرسانی انجام می‌شود، اما در منطقه زاگرس کاملا برعکس است یعنی رودخانه در پایین دست و مزارع بالادست هستند و مجبوریم با هزینه و پمپاژ آب را به مزارع برسانیم.

پایان

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا