اقتصادی

جزئیات تورم خوراکی‌ها در آبان ماه اعلام شد

۱۵:۰۹ ۰۷ آذر ۱۴۰۳

در آبان ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام برنج خارجی درجه یک با ۷.۱ درصد و شیرینی خشک با ۲.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام مرغ ماشینی با ۴.۴ درصد و ماهی قزل آلا با ۲ درصد است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کره پاستوریزه با ۱۴.۹ درصد، خامه پاستوریزه با ۱۱.۹ درصد و ماست پاستوریزه با ۹.۴ درصد است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با ۲۱ درصد و هلو با ۹.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به پرتقال با ۲۰.۲- درصد و انار با ۵.۲- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با ۷۹.۱ درصد و کدو سبز با ۲۵.۸ درصد و پیاز با ۱۱.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هویج فرنگی با ۳.۷- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به رب گوجه فرنگی با ۵.۳ درصد و سس گوجه فرنگی با ۳.۴ درصد است.

منبع: مرکز آمار ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا