جزئیات تورم خوراکیها در آبان ماه اعلام شد
۱۵:۰۹ – ۰۷ آذر ۱۴۰۳
در آبان ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام برنج خارجی درجه یک با ۷.۱ درصد و شیرینی خشک با ۲.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام مرغ ماشینی با ۴.۴ درصد و ماهی قزل آلا با ۲ درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کره پاستوریزه با ۱۴.۹ درصد، خامه پاستوریزه با ۱۱.۹ درصد و ماست پاستوریزه با ۹.۴ درصد است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با ۲۱ درصد و هلو با ۹.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به پرتقال با ۲۰.۲- درصد و انار با ۵.۲- درصد است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با ۷۹.۱ درصد و کدو سبز با ۲۵.۸ درصد و پیاز با ۱۱.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هویج فرنگی با ۳.۷- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به رب گوجه فرنگی با ۵.۳ درصد و سس گوجه فرنگی با ۳.۴ درصد است.
منبع: مرکز آمار ایران
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان