برندهای ایرانی

تپسی رشد ۱۳۱درصدی خود را در آبان ماه تجربه کرد

مدیرعامل تپسی با اشاره به عملکرد مطلوب و قابل تحسین این شرکت، گفت: ۸ شهر شامل: تهران، مشهد، اصفهان، قم، کرج،شیراز، اهواز و تبریز به تنهایی ۷۵ درصد کل سفرهای کشور رو شامل می شوند و سهم بازار تپسی در این ۸ شهر بیش از ۲۳ درصد است.

به گزارش توسعه برند به نقل از شرق، در این نشست مصطفی سید حسینی مدیرعامل تپسی با اشاره به بررسی عملکرد سال ۱۴۰۳ و رشد قابل توجه این شرکت، اظهار کرد: از مرداد ماه، نقشه مشخصی برای سرویس‌ها ارائه شده و رشد ۶۲ درصدی درآمد در فروردین ماه برای این شرکت وجود داشت که تا آبان ماه به ۱۳۱ درصد افزایش یافته است. این رشد درآمد ۲۱۱ میلیارد ریالی به دلیل افزایش تعداد سفرها بوده و نه ناشی از تورم.

اندازه بازار تاکسی آنلاین در ایران

مدیرعامل تپسی خاطر نشان کرد: تعداد سفرهای ماهانه در کشور بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون تخمین زده شده و استان تهران ۳۰ درصد از بازار تاکسی آنلاین کشور را در اختیار دارد. به طور میانگین، روزانه چهار میلیون سفر در تهران انجام می‌شود که حداقل ۲۶ درصد آن توسط تپسی مدیریت می‌شود. سهم تپسی در مشهد نیز به ۳۱ درصد می‌رسد که بیشترین سهم بازار این شهر است. وی ادعای برخی رقبا مبنی بر سهم ۸ درصدی تپسی در بازار را اشتباه دانست.

مصطفی سیدحسینی در ادامه گفت: با توجه به اینکه ۷۵درصد سفر ها در ۸ شهر انجام می شود ،از ابتدای امسال تمرکز اصلی ما بر افزایش سهم بازار در این هشت شهر بزرگ کشور و ایجاد شبکه سازی بوده است. این هشت شهر به تنهایی ۷۵ درصد کل سفرهای کشور را شامل می‌شوند و در حال حاضر سهم بازار تپسی در این ۸ شهر بالغ بر ۲۳ درصد است.

مدیرعامل تپسی در ادامه افزود:مادر مشهد بالاترین بالای ۳۱درصد سهم بازار را داراست و اینکه رقیب ما سهم مارا در ۸درصد عنوان می کند قطعا اشتباه است.ما امسال در مشهد رشد ۱۲۰درصدی تعداد را داشتیم و در تهران ۲برابری داشتیم.

وی با اشاره به اینکه نیمی از سفرها معادل ۴۷ درصد در تهران انجام می شود سهم سایر شهر های بزرگ را ۲۰ درصد درمشهد،۸درصد در اصفهان، ۷درصد درکرج ، ۴درصد دراهواز،۵درصد درشیراز، تبریز و قم هم ۳درصد برشمرد.
رشد 131درصدی تپسی
وی افزود: در زمینه خدمات دلیوری،تپسی رشد۳ برابری راتجربه کرده و بر روی تأمین نیازهای مشتریان تمرکز دارد.

تپسی شاپ با دو مزیت رقابتی 

سید حسینی در ادامه با اشاره به اهداف اولیه تپسی شاپ که شامل تغییر نام دارتیل به تپسی شاپ ،قرارگیری در سوپر اپلیکشن ، سرویس در تهران، قرارگیر ی در سوپر اپلیکشن و رویکرد توسعه با هدف اضافه کردن فروشگاه های برتر شهر ، انتخاب فروشگاه های برند و با کیفیت امکان خرید خوب و تحویل کمتر از ۲ ساعت را مزیت رقابتی تپسی شاپ برای مشتریان در این بخش دانست.

خدمات درتپسی گاراژ 

سیدحسینی در ادامه با اشاره به اقدامات تپسی در این بخش گفت : توسعه در شهر های جدید (اهواز،اصفهان،شیراز و تبریز) افزایش ظرفیت تامین،بهبود تنوع طبقات کالایی ،افزایش زنجیره تنوع و توسعه مراکز خدمات رسانی (با رشد ۳برابری) مجموعه اقدامات ۸ماهه اول سال ۱۴۰۳ در تپسی گاراژبوده است.وی در ادامه گفت : رشد قابل توجه در خدمات گاراژ و تأمین قطعات یدکی نیز وجود داشته و بر همین اساس اهمیت سرمایه‌گذاری در این حوزه مورد توجه و تأکید فراوان است.

تپسی مارکت

مدیرعامل تپسی در ادامه ارائه این گزارش به بررسی عملکرد تپسی مارکت پرداخت و گفت : توسعه زیر ساخت سرویس کالاهای سوپر مارکتی ،لانچ اولیه در نیمه اول آذر ماه و قرارگیری در سوپر اپلیکیشن تا آخر آذر ماه و تمرکز بر سوپر مارکت های برتر محلی هدف ما دراین بخش بوده است.

تپسی فود تا آخر آذر ماه بر روی سوپر اپلیکشن

سیدحسینی ضمن اشاره به توسعه اپلیکیشن در مشهد و شیراز گفت تپسی فود تا آخر آذر ماه تپسی فود بر روی سوپر اپلیکشن برای شهروندان تهرانی قابل دسترس است.

وی به مشکلاتی که در جذب رستوران‌ها دارند، از جمله عدم امکان رستوران‌ها به همکاری با پلتفرم‌های جدید به دلیل قراردادهای انحصاری اسنپ‌فود، اشاره کرد وگفت:حدود ۷۰ درصد از سفارش‌های اسنپ در تهران از رستوران‌های شناخته شده تأمین می‌شود که هیچ یک از آنها با وجود تمایل امکان همکاری با تپسی فود را به دلیل قراردادهای انحصاری اسنپ فود ندارند. وی با بیان چالش‌های موجود در قراردادها و نحوه همکاری با رستوران‌ها اشاره کرد وگفت: اگر این موانع حل نشود، پلتفرم‌های آنلاین نمی‌توانند به بقای خود ادامه دهند و عملا هیچ پلتفرم دیگری نمی تواند در این حوزه فعالیت کند.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در بازار و موانع رقابتی، بیان داشت: شکایت‌هایی به شورای رقابت ثبت شده که البته به رأی شورای رقابت در پرونده شکایت از اسنپ‌فود امیدوارهستیم.

تپسی دکتر 

سیدحسینی به توسعه خدمات سوپرمارکت آنلاین و سفارش دارو اشاره کرد و افزود: در حال برنامه‌ریزی برای گسترش این خدمات در آینده نزدیک هستیم و بر ادامه مسیر رشد و توسعه خدمات خود تأکید داریم و امیدواریم با رفع موانع موجود، بتوانیم به موفقیت‌های بیشتری دست یابیم.

تلاش برای رشد در بخش فین تک 

وی تاکید کرد:در حوزه توسعه اقتصاد دیجیتال، خوشبختانه همه به اهمیت این صنعت پی برده‌اند و سعی در کمک برای توسعه‌ی آن دارند. از جمله نهادهایی که در این مدت، برای رشد این صنعت تلاش کرده‌اند، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری است که جای تشکر دارد.هر جا مساله‌ای بوده سعی بر کمک و همراهی داشته‌اند و انتظار داریم در موضوعات اخیر هم بتوانیم از کمک این نهاد برای ایجاد یک فضای رقابتی باز و سالم استفاده کنیم. وی در ادامه به بررسی چالش‌های موجود در فضای کسب و کار آنلاین و نیاز به اصلاحات در قوانین و استراتژی‌ها برای بهبود شرایط رقابتی پرداخت.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا