برندهای ایرانی

استان کرمانشاه در زمینه تولید زعفران صاحب برند است

استاندار کرمانشاه با اشاره به صاحب برند بودن استان کرمانشاه در زمینه تولید زعفران، گفت: زعفران تولیدی در استان جزو انواع مرغوب است که باید با برند کرمانشاه عرضه شود.

به گزارش برندسازی به نقل از ایسنا، محمد طیب صحرایی دیروز (سوم آذر) در مراسم افتتاح بزرگترین باغ سایبان کشور در کرمانشاه، با بیان اینکه استان کرمانشاه ظرفیت و فرصت‌های زیادی در حوزه باغات دارد، گفت: این استان در زمینه تولیدات باغی مثل زیتون، زعفران و … حرف برای گفتن دارد و باید ظرفیت‌های بالقوه استان را شکوفا کنیم.

وی با اشاره به صاحب برند بودن استان کرمانشاه در زمینه زعفران، گفت: زعفران تولیدی در استان جزو انواع مرغوب بوده که باید با برند کرمانشاه عرضه شود.

وی با دعوت از سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در زمینه فرآوری زعفران در استان، بیان کرد: اگر زعفران تولیدی در استان با برند استان عرضه شود، ارزش افزوده بیشتری برای استان به همراه خواهد داشت.

صحرایی با اشاره به کیفیت بالای زعفران تولیدی در استان کرمانشاه، اضافه کرد: امید است امسال تولید زعفران در استان به شش تن برسد.

وی در ادامه، اشاره‌ای هم به تنش آبی و ضرورت مدیریت منابع آب در کرمانشاه کرد و گفت: موضوع آب و چرخه استفاده مفید از آن را باید در استان جدی بگیریم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر سالانه ۷۵ میلیون متر مکعب فاضلاب در استان تولید می‌شود، گفت: اگر این حجم از فاضلاب تصفیه شده و در صنایع استان مورد استفاده قرار گیرد، گام مهمی در جهت مدیریت منابع آب در استان برداشته خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در یک هفته گذشته برای تامین اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل تصفیه خانه فاضلاب کرمانشاه، اظهار کرد: در حالی که ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل تصفیه خانه کرمانشاه نیاز است، هفته گذشته ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این تصفیه‌خانه که جزو راهبردی‌ترین پروژه‌های استان است تامین شد و امیدواریم تا آخر سال پروژه به اتمام برسد.

وی تاکید کرد: با تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه رودخانه قرسو هم از وضعیت فعلی نجات خواهد یافت و به یک منطقه گردشگری تبدیل می‌شود.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا