برندهای خارجی

آینده از آن ماست: تراشه مغزی نورالینک به دومین بیمار زندگی جدیدی بخشید

شرکت نیورالینک به رهبری ایلان ماسک با کاشت موفقیت‌آمیز دومین تراشه مغزی، به بیماران امیدوار است که روزی بتوانند با قدرت ذهن خود دنیای اطراف را کنترل کنند. این فناوری نوآورانه می‌تواند به افراد مبتلا به فلج، نابینایی و سایر اختلالات عصبی کمک کند تا استقلال خود را بازیابند.

به گزارش توسعه برند به نقل از فارس، به گفته ایلان ماسک، نیورالینک با موفقیت دستگاه تراشه خود را برای یک بیمار فلج کاشته است. قرار است این بیمار دستگاه‌های دیجیتالی را از طریق فکر کردن کنترل کند.
به نقل از رویترز، این دستگاه توسط نیورالینک برای کمک به افراد مبتلا به ضایعات نخاعی در نظر گرفته شده است. اولین بیماری که این تراشه را دریافت کرد، توانست بازی‌های ویدیویی انجام دهد، در اینترنت وبسایت‌ها را باز کند، در رسانه های اجتماعی پست ارسال کند و مکان‌نما را روی لپ تاپ خود حرکت دهد.ماسک به عنوان مالک و رئیس شرکت نیورالینک جزییات کمی در مورد بیمار دوم ارائه کرد، جز اینکه گفته است این فرد دچار آسیب نخاعی شده‌بود.
وی همچنین گفته ۴۰۰ الکترود ایمپلنت روی مغز بیمار دوم کار می کند. نیورالینک هم در وب سایت خود بیان کرد که ایمپلنت آن از ۱۰۲۴ الکترود استفاده می کند.وی گفت: به نظر می‌رسد که کاشت دوم بسیار خوب پیش رفته است. سیگنال و الکترودهای زیادی وجود دارد و بسیار خوب کار می کنند.
مالک نیورالینک زمان انجام عمل جراحی دومین بیمار را فاش نکرد و گفت انتظار دارد نیورالینک این ایمپلنت ها را در سال جاری به عنوان بخشی از آزمایشات بالینی خود در اختیار ۸ بیمار دیگر قرار دهد.
پیش از این بیمار اولی که کاشت تراشه داشت در ابتدا پس از عمل جراحی با مشکلاتی مواجه شد که سیم‌های کوچک ایمپلنت او جدا شدند و در نتیجه الکترودهایی که می‌توانستند سیگنال‌های مغز را اندازه‌گیری کنند، کاهش یافت.
رویترز گزارش داده که نیورالینک از این موضوع در آزمایشات خود بر روی حیوانات نیز آگاه بوده است. ماسک گفت که بیمار اول رکورد قبلی خود در مورد سرعت حرکت مکان نما با استفاده از فکر کردن را بهبود بخشیده است.
پایان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا