اقتصادی

کدام خوراکی‌ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟

بررسی داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد، خوراکی‌های اساسی از قبیل برنج ایرانی(۶۹.۵ درصد)، گوشت گوسفند (۱۹.۹ درصد) و روغن مایع (۸۶.۸ درصد) افزایش قیمت را نسبت به مدت مشابه پارسال تجربه کرده‌اند. در این میان بیشترین افزایش قیمت را برخی میوه‌ها از قبیل موز، سیب، پرتقال و لیمو ترش داشته‌اند و پس از آن کره، برنج و روغن مایع بیشترین افزایش قیمت را داشته‌اند. همچنین تخم‌مرغ و مرغ کمترین افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند.

به گزارش توسعه برند به نقل از ایسنا، مرکز آمار اخیرا متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب کشور را اعلام کرد. بررسی داده های منتشر شده حاکی از است که برخی کالاهای خوراکی نسبت به اردیبهشت سال قبل افزایش قیمت داشته است.

به طور مثال برنج ایرانی و خارجی به ترتیب ۶۹.۵، ۳۵.۳ درصد، گوشت گوسفند ۱۹.۹ درصد، گوشت گاو و گوساله ۹.۶ درصد، روغن مایع و روغن نباتی جامد به ترتیب ۸۶.۸ و ۲۵.۲ درصد، مرغ ماشینی ۱۱.۸ درصد، ‌ تخم مرغ ماشینی ۲.۷ درصد و کره  پاستوریزه (کره حیوانی) ۸۶.۸ درصد افزایش قیمت داشته است.

علاقه‌مندان برای دریافت جزئیات بیشتر می‌توانند روی این لینک کلیک کنند.

پایان 

رضا کاظمی اصل

به‌عنوان خبرنگار حوزه تولید و تجارت، تمرکز من بر پوشش اخبار و تحلیل‌هایی است که نقش اصلی را در شکل‌گیری بازارها و صنایع ایفا می‌کنند. با ارائه اطلاعات دقیق و موثق از تولید و تجارت داخلی و بین‌المللی، هدف من کمک به آگاهی بیشتر مخاطبان درباره مسیرهای رشد اقتصادی است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا