اقتصادی

واحد‌های پرورش قارچ با ۷۰ درصد ظرفیت در فصل گرما فعالیت می‌کنند

مهدی رجبی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: اکنون هرکیلو قارچ فله با نرخ ۱۰۵ تا ۱۱۵ هزارتومان باید به دست مصرف کننده برسد، درحالی که به سبب سودجویی عوامل واسطه با نرخ بالای ۱۳۰ هزارتومان به دست مصرف کننده می‌رسد.

به گفته او، علی‌رغم تورم فعلی، در یکسال گذشته افزایش قیمتی نداشتیم. اما در شرایط کنونی به سبب هزینه‌های بالای تولید و درخواست تولیدکنندگان خواستار افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی قیمت خواهیم بود.

این مقام مسئول از توزیع روزانه ۵۵ تا ۶۰ تن قارچ در تهران خبر داد.

رجبی ادامه داد: اکنون ۲۵۰۰ تا ۲۷۰۰ واحد پرورش قارچ داریم که بخشی را پروانه نظام مهندسی و بخش دیگر را پروانه نظام صنفی صادر کرده است. گفتنی است که واحد‌های تولیدی در فصل گرما بالاتر از ۷۰ درصد نمی‌توانند کار کنند.

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ افزود: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۱۵ هزارتن برسد.

او با بیان اینکه ۲۰ تا ۲۵ درصد قارچ تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود، گفت: صادرات منظم و پایانه صادراتی نداریم، از این رو برآورد می‌شود که سالانه بیش از ۲ تا ۳ میلیون دلار صادرات غیررسمی داریم.

رجبی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که با رفع موانع صادرات، ارزآوری حاصل از صادرات قارچ به بیش از ۳۰ تا ۴۰ میلیون دلار برسد.

خبرنگار: آزاده محبی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

علی عزیزی

من به بررسی و پوشش اخبار مربوط به تجارت کشاورزی، صنعت و وب‌گردی پرداخته و تلاش می‌کنم تا تصویری کامل از این زمینه‌ها ارائه دهم. هدفم این است که تحولات این حوزه‌ها را از طریق تحلیل‌های دقیق و پوشش خبری به مخاطبان منتقل کنم و آنان را در جریان تازه‌ترین اتفاقات قرار دهم.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا