اقتصادی

نابه سامانی‌های بازار گوشت با شناسه کالا به پایان می‌رسد

۱۰:۰۲ ۰۸ آذر ۱۴۰۳

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی _ جواد آزاد مدیرعامل اتحادیه صنعت دامپروران گفت: علی رغم افزایش حجم واردات و موجودی دام داخل، اما مشکلات سیستم توزیع منجر به اختلاف چشمگیر قیمت از تولید تا مصرف شده است، درحالیکه با کنترل و نظارت بر سطح بازار هرکیلو گوشت بره با نرخ ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزارتومان باید فروش می رسید.

 او عرضه گوشت با نرخ ۸۰۰ و ۹۰۰ هزارتومان و بعضا بالاتر را گرانفروشی دانست و افزود: امسال وضعیت تولید دام خوب است به طوریکه اکنون مشکل انباشت دام سنگین دام را داریم که باید در بازار عرضه شود.

آزاد قیمت هرکیلو دام زنده گوسفند را ۲۸۰ تا ۲۹۰ هزارتومان و گوساله ۱۸۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: براین اساسس قیمت منطقی هرکیلوگوشت بره ۶۰۰ هزارتومان و گوشت گوساله بدون استخوان ۴۳۰ تا ۴۴۰ هزارتومان است‌.

 او با تاکید بر شناسه دار شدن گوشت بیان کرد: در حال حاضر تمامی گوشت های گوسفندی بره نر نیست و میش و بز هم به قیمت گوشت بره نر عرضه می شود درحالیکه با شناسه دار شدن تکلیف گوشت های غیردرجه یک  مشخص می شود که این امر بر کنترل بازار و کاهش قیمت اثر گذار است.

این‌مقام مسئول جمعیت دام سنگین را ۷ تا ۷‌.۵ میلیون راس و دام سبک ۶۶ میلیون راس اعلام کرد و افزود: با توجه به جمعیت مناسب دام، مشکل اصلی قیمت چرخه بعد از تولید است که مسئولان با ورود و نظارت بر سطح بازار باید گوشت را با قیمت ارزان بدست مصرف کننده برسانند.

او با بیان اینکه سالانه ۹۰۰ هزارتن  گوشت قرمز در کشور تولید می شود، گفت: ۶۰ درصد گوشت قرمز مورد نیاز از دام سنگین و ۴۰ درصد دام سبک تامین می شود. 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

علی عزیزی

من به بررسی و پوشش اخبار مربوط به تجارت کشاورزی، صنعت و وب‌گردی پرداخته و تلاش می‌کنم تا تصویری کامل از این زمینه‌ها ارائه دهم. هدفم این است که تحولات این حوزه‌ها را از طریق تحلیل‌های دقیق و پوشش خبری به مخاطبان منتقل کنم و آنان را در جریان تازه‌ترین اتفاقات قرار دهم.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا