طرز تهیه پودینگ شکلاتی ساده + مواد لازم

پودینگ یک دسر نرم و کرمی است که در انواع مختلفی از جمله شکلاتی، وانیلی، یا میوهای تهیه میشود.
به گزارش خبرگزاری توسعه برند به نقل از ایمنا، یکی از انواع دسرهای مجلسی و محبوب که دارای دستورهای آماده سازی متفاوت است پودینگ شکلاتی نام دارد.
مواد لازم پودینگ شکلاتی
شکر | ½ پیمانه |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر | ۲ و سه چهارم پیمانه |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار خیلی کم |
وانیل شکری | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
مرحله اول
ابتدا یک تابه مناسب که لبه دار و نچسب باشد انتخاب میکنیم و شکر را به همراه نشاسته ذرت، پودر کاکائو و کمی نمک داخل تابه میریزیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب میکنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله دوم
در ادامه شیر هم دمای محیط را کم کم به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. پس از اینکه تمام شیر را به تابه اضافه کردیم، تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مواد را به صورت مداوم هم میزنیم.
مرحله سوم
هم زدن مواد را باید تا زمانی که پودینگ به غلظت مورد نظرمان برسد ادامه دهیم. زمانی که مواد به درجه جوش برسند به دلیل وجود نشاسته ذرت خیلی سریع غلیظ میشوند. پس از این غلظت پودینگ مانند فرنی شد وانیل را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا حرارت را ملایمتر میکنیم و در ادامه کره هم دمای محیط را اضافه میکنیم و خیلی سریع با دیگر مواد ترکیب میکنیم تا با هم یکدست شوند. حالا تابه را از روی حرارت کنار میگذاریم و پودینگ را داخل ظرف مورد نظرمان میریزیم.
مرحله پنجم
پودینگ از دسرهایی است که هم به صورت سرد سرو میشود هم به صورت گرم. پس از اینکه پودینگ را در ظرف مورد نظرمان کشیدیم میتوانیم برای تزئین آن از پودر کاکائو، شکلات رنده شده و هر چیز دیگری به سلیقه خود استفاده کنیم.