برندهای ایرانی

شتاب نوآوری در صنعت بیوتی ایران با ابزارهای مالی نوین

مدیرعامل برند «خانومی» در نمایشگاه ایران بیوتی، کندی گردش پول را یکی از موانع اصلی رشد صنعت زیبایی کشور دانست و تاکید کرد: توسعه راهکارهای جدید مالی، به‌ویژه در حوزه بازار زنان، می‌تواند به ایجاد جهش در نوآوری و بهبود رضایت مشتریان در این صنعت منجر شود. شاه‌مرادی ابراز امیدواری کرد با همکاری برندهای فعال و نهادهای مالی، سال ۱۴۰۴ شاهد تحولی جدی در ابزارهای مالی صنعت بیوتی باشیم.

به گزارش توسعه برند به نقل از خانومی؛ مدیرعامل «خانومی» در نمایشگاه ایران بیوتی، نیاز امروز صنعت زیبایی ایران را به‌کارگیری ابزارهای نوین مالی معرفی کرد و گفت: «یکی از چالش‌های مهم صنعت بیوتی در ایران سرعت پایین گردش پول است. درحالی که به کارگیری ابزارهای نوین مالی می‌تواند مدت زمان گردش پول را کاهش دهد و رسیدن به نوآوری و جلب رضایت مشتری باید از این مسیر بگذرد».
مسعود شاه‌مرادی، هم‌بنیانگذار و مدیرعامل «خانومی» در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران بیوتی و کلین در پاسخ به سوال خبرنگار «خانومی بیزینس» درباره چالش‌ها و موانع توسعه صنعت بیوتی در ایران، توضیح داد: «با توجه به مشکلاتی که در واردات و همچنین مسائلی که در چرخه تولید و عرضه وجود دارد، سرعت گردش پول در صنعت زیبایی ایران به‌شدت کاهش یافته و یک ضعف بزرگ برای این صنعت ایجاد کرده است».

لزوم توسعه راهکارهای نوین مالی مرتبط به زنان

شاهمرادی با بیان این که صنعت بیوتی یکی از بخش‌های مهم بازار زنان به‌شمار می‌رود، گفت: «هرقدر به کارگیری راهکارهای نوین مالی به ویژه در بازارهایی که مرتبط با زنان هستند، توسعه پیدا کند، گردش پول در این صنعت سرعت بیشتری خواهد گرفت».
او تاکید کرد: «در این صورت هزینه تمام‌شده در این صنعت به‌شدت پایین می‌آید و سرعت نوآوری حداقل دو تا سه برابر خواهد شد».
به گفته شاهمرادی، هر قدر سرعت چرخش پول در این زنجیره مالی بیشتر باشد، فرصت برای نوآوری در این صنعت بیشتر می‌شود و در نهایت، مصرف‌کننده رضایت بیشتری خواهد داشت.
مدیرعامل «خانومی» معتقد است هر چند بانک‌ها در سال‌های اخیر توجه بیشتری به صنایع داشته‌اند و این روند در حال توسعه است؛ اما هنوز نیازهای جدی صنعت بیوتی به‌طور کامل دیده نشده و باید راه‌حل‌های اختصاصی برای این صنایع طراحی و توسعه یابد.
به گفته او «خانومی» به دنبال خدمات و سرویس‌های نوین مالی در بازار حوزه زنان کشور است که باید در همکاری استراتژیک با نهادهای مالی رقم بخورد.
شاه‌مرادی ابراز امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۴ شاهد به‌کارگیری ابزارهای نوین مالی در صنعت زیبایی باشیم.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا