نانوحباب کران، برنده جایزه چالش نوآوری آب زیمنس: انقلابی در بهرهوری آب و پایداری

استارتآپ کران به لطف فناوری نانوحباب خود که به دنبال افزایش بهرهوری آب و پایداری در صنایع مختلف است، جایزه چالش نوآوری آب زیمنس را از آن خود کرد.
به گزارش توسعه برند، شرکت نوپای کران که در پورتو واراس، شیلی واقع شده، به دنبال یافتن راهی برای کمک به محیط زیست با استفاده از فناوریهای نوین است. این شرکت که چندی پیش توسط مجمع جهانی اقتصاد به عنوان یکی از ۱۰ نوآور برتر معرفی شده بود، در ماه مارس به لطف فناوری خود که از نانوحباب در فرآیندهای مختلف استفاده میکند، جایزه چالش نوآوری آب زیمنس را در کنگره ACADES 2024 دریافت کرد.
جمی دی لا کروز، بنیانگذار کران، میگوید که این شرکت تجهیزاتی را متناسب با نیازهای هر مشتری در بخشهای صنعتی مختلف مانند کشاورزی و آبزیپروری ایجاد کرده است تا به این ترتیب، به افزایش بهرهوری و پایداری آب کمک کند.
کروز معتقد است که نانوحبابها میتوانند راهحلی برای چالشهای مختلف در صنایع مختلف مانند آبزیپروری، کشاورزی، معدن، فرآوری مواد غذایی و آشامیدنی، تصفیه فاضلاب، استفاده مجدد از آب و تولید آب آشامیدنی باشند.
او میگوید که فناوری نانوحباب کران میتواند در بخشهای مختلف مانند بهرهوری آب، صرفهجویی در انرژی و مواد شیمیایی، افزایش تولید مواد غذایی، کاهش ردپای کربن و افزایش بهرهوری صنعتی تاثیرگذار باشد.
کروز تاکید میکند که تعهد به حفظ محیط زیست، بخشی جداییناپذیر از مأموریت کران است و این شرکت نه تنها به دنبال ارائه راهحلهای پیشرفته فناوری است، بلکه تلاش میکند تا به ایجاد آیندهای پایدارتر کمک کند.
برخی از مزایای نانوحبابهای کران عبارتند از:
- افزایش راندمان آبیاری که منجر به صرفهجویی بیش از ۵۰ درصد در مصرف آب میشود.
- بهبود راندمان شستشو در کارخانههای مواد غذایی و کاهش مصرف مواد شیمیایی و آب.
- صرفهجویی در انرژی در تصفیه فاضلاب و تسهیل استفاده مجدد از آب فرآیندهای صنعتی.
دریافت جایزه چالش نوآوری آب زیمنس میتواند به کران در توسعه و تجاریسازی بیشتر فناوری نانوحباب خود و کمک به حل چالشهای کمبود آب و پایداری در سراسر جهان کمک کند.
منبع: برنا