۱۰ لوگوساز حرفه ای آنلاین

پایگاه خبری توسعه برند، داشتن لوگو برای هر کسب و کاری ضروری است و بخشی از پروسه توسعه برند محسوب میشود. در واقع تصویر تجاری یکی از عناصر مهم در هویت برند است که به آن نیاز دارید. اما برای اینکه یک لوگو حرفهای داشته باشید، باید به سراغ طراحان و گرافیستها بروید. برخی از شرکتها نیز ترجیح میدهند خودشان برای طراحی لوگو اقدام کنند. حالا ابزارهای آنلاینی وجود دارد که بتوانید با کمک آنها یک طرح آماده را ویرایش کرده و به لوگوی خود تبدیل کنید. اگر میخواهید با جدیدترین ابزارها برای طراحی لوگو آشنا شوید، این مطلب را از دست ندهید.
۱. ابزار Logomaker
یکی از آسانترین ابزارهای طراحی لوگو و تصویر برند، Logomaker نام دارد که توسط VistaPrint ساخته شده است. برای استفاده از این ابزار باید ایدههای آرم، نام کسب و کار، شعار و محصول یا خدمات خود را به ارائه دهید. بعد از پاسخ به سوالات، طیف گستردهای پیشنهادات طراحی همراه با جزئیات و متناسب با کسب و کار برایتان نمایش داده میشود.
حالا تنها کاری که باید انجام دهید ایجاد تغییر روی طرحهای ایجاد شده است که باید از نظر فونت، گرافیک، طرح و اندازه با گزینه ارائه شده ابزار، متفاوت باشد. در واقع لوگو مارکر این قابلیت را دارد تا نمونه لوگو را براساس نیاز خود سفارشی کنید.
Logomaker دارای یک بخش با فونتها و تصاویر زیادی است که گزینههایی را برای ایجاد تغییر در لوگو ارائه میدهد. اگرچه گزینههای سفارشی سازی لوگو خیلی زیاد نیستند، اما دست شما را باز میگذارند تا یک لوگوی خاص و منحصر به فرد داشته باشید. بعد از پایان کار میتوانید روی گزینه «پیش نمایش» بزنید تا قادر به مشاهده طرح نهایی باشید.
۲. لوگو ساز Squarespace
یکی دیگر از ابزارهای رایگان و ساده برای طراحی لوگوهای حرفهای، Squarespace نام دارد. حتی میتوانید بدون اینکه در این ابزار ثبتنام کنید، طراحی لوگو را انجام دهید و اگر از نتیجه کار راضی بودید، ثبت نام خود را انجام داده و طرح نهایی را دانلود کنید. برای استفاده از این ابزار لوگو ساز باید نام شرکت خود را وارد کرده، کلمات کلیدی مرتبط با آن را نیز در قسمت خواسته شده درج کنید.
Squarespace به شما اجازه میدهد رنگ، فونت و نحوه جهتگیری دو عنصر را در لوگو سفارشی کنید. در نهایت فایل با فرمت PNG ارائه میشود تا کیفیت بالاتری داشته باشد. با کمک این ابزار میتوانید لوگوی خود را با رنگ سفید – مشکی و یا رنگی دانلود کنید.
۳. ابزار لوگو ساز Designhill
یک ابزار ساده دیگر برای طراحی لوگو حرفه ای Designhill نام دارد. اگرچه باید برای استفاده از این ابزار بین ۲۰ تا ۶۵ دلار بپردازید، اما به عنوان یک برنامه آنلاین فوقالعاده حرفهای شناخته شده است که با هوش مصنوعی عمل میکند. Designhill به این صورت است که ابتدا از شما سوالاتی را در مورد کسب و کار، رنگ، فونت، عناصر، سایز و … میپرسد. بعد از پاسخ گویی شما، چند الگو را ارائه میدهد.
باز هم اینجا باید با کمک این ابزار تغییرات مورد نظر را روی لوگوی خام Designhill ایجاد کنید. پرداخت پول زمانی انجام میشود که طراحی را انجام داده و از آن راضی هستید. بعد از پایان کار با پرداخت ۲۰ دلار میتوانید یک فایل PNG با وضوح پایین ۶۴۰*۴۸۰ دریافت کنید.
۴. برنامه آنلاین TailorBrands
یکی دیگر از بهترین ابزارهای لوگوساز، TailorBrands است که میتوانید از نسخه رایگان آن نیز استفاده کنید. نسخه پولی این ابزار ۴۹.۹۹ دلار در ماه هزینه دارد که میتوانید از عناصر بیشتری برای طراحی لوگو حرفه ای استفاده کنید. این پلتفرم نیز از شما چند سوال در مورد اینکه چه نوع لوگویی را میخواهید (آیکون یا متنی)، چه سبک تایپوگرافی را میپسندید و به چه رنگی علاقه دارید، میپرسد. با پاسخ دادن به سوالات، TailorBrands چند طرح ارائه میدهد.
حالا میتوانید فونت، نماد، رنگ و سایر عناصر طرح اولیه را سفارشی سازی کنید. نسخه رایگان آن، لوگو را با رزولوشن پایین ارائه میدهد. اما برای دانلود فایل PNG باید پول بپردازید.
۵. لوگوساز Adobe Express
از دیگر پلتفرمهای مناسب برای طراحی Logo که برای افراد مبتدی پیشنهاد میشود، Adobe Express نام دارد. این ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی است و میتواند طرحهایی با استاندارد بالا را ارائه دهد.
با ورود به این ابزار از شما سوالاتی در مورد (نام کسب و کار، موضوع، دسته بندی تجاری) پرسیده میشود. برای اینکه مناسبترین طرحهای لوگو را از Adobe Express دریافت کنید، باید به سوالات پاسخ کامل و درست بدهید. در اینجا میتوانید هر تعداد که بخواهید لوگو بسازید و در نهایت با فرمت PNG و یا JPG دریافت کنید. وضوح لوگو نیز ۵۰۰*۵۰۰ پیکسل است.
۶. ابزار Canva
کانوا یک ابزار شناخته شده در صنعت طراحی و ویرایش فیلم و عکس است. این ابزار دو نسخه رایگان و پولی دارد و شما میتوانید با ۳۰ دلار از آن برای مدت یک ماه به صورت نامحدود استفاده کنید. بسیاری از طراحان لوگو گرافیستها با نام کانوا آشنایی کامل دارند و میدانند در این پلتفرم میتوان نسخه لوگو را با وضوح و کیفیت بالا دریافت کرد.
در نهایت میتوانید متن، تصاویر، رنگ، پس زمینه، جلوه تاری، فونت و کنتراست لوگوی ابزار را برحسب کسب و کار و سلیقه خود سفارشسازی کنید.
۷. برنامه آنلاین Placeit
این برنامه نیز برای ساخت لوگو با هوش مصنوعی عمل میکند و کافیست آن را برای مدت یک ماه با هزینه ۷.۴۷ دلار شارژ کنید تا لوگوهایی باکیفیتی را به شما پیشنهاد دهد. این لوگو نسبت به ابزارهای آنلاین قبلی با سرعت بیشتری کار میکند و کار کردن با آن راحت است.
کافیست نام کسب و کار و حیطه فعالیت خود را وارد کنید تا نمونه لوگوهایی را ارائه دهد. حالا شما میتوانید با تغییر آیکون، تصویر، متن و ترکیب رنگ یک لوگوی سفارشی بسازید. پنل این ابزار، فایل نهایی را با فرمت PDF و PNG ارائه میدهد که بتوانید از آن برای تبلیغات آنلاین و آفلاین استفاده کنید.
۸. برنامه Looka
از دیگر نرمافزارهای آنلاین لوگوساز باید به Looka اشاره کنیم که رابط کاربری بسیار سادهای دارد و میتوانید با ۱۹۲ دلار آن را برای مدت یک ماه شارژ و از آن برای طراحی لوگو استفاده کنید. این برنامه بیش از ۲۰ نمونه طرح لوگو ارائه میدهد و به شما پیشنهاد میدهد از بین آنها ۵ طرحی را که بیشتر میپسندید انتخاب کنید.
در نهایت میتوانید برای طرح مورد نظر خود پالت رنگ و نماد نیز انتخاب کنید. برنامه Looka لوگوهای سادهتر و دقیقتری نسبت به نرم افزارهای قبلی ارائه میدهد و در عین حال ظاهر لوگوها حرفهای، ظریف و عالیست.
۹. سازنده لوگو Wix
یکی دیگر از بهترین لوگوسازهای آنلاین، Wix نام دارد که با قابلیتهای فراوان به شما این امکان را میدهد طرح مورد نظر را به هر شکلی که بخواهید تغییر دهید. هزینه استفاده از این برنامه بین ۲۰ تا ۵۰ دلار است و برای استفاده باید در آن ثبتنام کنید. استفاده از این نرم افزار بسیار ساده است و با هوش مصنوعی عمل میکند. مثل سایر برنامهها با پرسیدن سوالات هوشمندانه، چندین طرح را به شما معرفی میکند. در نهایت شما میتوانید آن مطابق با سلیقه خود سفارشی سازی کنید.
۱۰. برنامه Turbologo
یکی دیگر از بهترین پلتفرمهای ساخت لوگو حرفهای آنلاین، Turbologo است که هزینه استفاده از آن بین ۱۶ تا ۸۴ دلار است. این برنامه نیز با هوش مصنوعی عمل میکند و باید صنعت خود و شعارتان را در آن وارد کنید. در نهایت چندین طرح به شما پیشنهاد میشود که میتوانید از بین آنها یکی را انتخاب و سفارشی سازی کنید.
در آخر
اگرچه طراحی لوگو توسط نرمافزارهای آنلاین بسیار سریع و آسان است، اما این پلتفرمها رایگان نیستند و از سوی دیگر ممکن است طرح مورد نظر دقیقا همان چیزی که نیاز دارید، نباشد. به همین دلیل بهتر است برای طراحی لوگو از گرافیستها و متخصصان این حوزه کمک بگیرید.