الکامپ؛ سکوی تحول فناوری و توسعه بازارهای دیجیتال

نمایشگاه الکامپ، بهعنوان بزرگترین رویداد فناوری اطلاعات ایران، بستری ضروری برای تعامل فعالان حوزه فناوری، معرفی نوآوریها و توسعه ظرفیتهای بازار دیجیتال فراهم کرده است، اما محدودیتهایی نیز بهدلیل سیاستهای کلان وجود دارد که فراتر از وظایف این رویداد است.
به گزارش توسعه برند به نقل از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، حسین ریاضی اصفهانی، عضو هیئت مدیره و رئیس کمیسیون تولید نصر تهران گفت: «بهعقیده من، الکامپ بزرگترین رویداد در حوزه الکترونیک، ارتباطات، اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی در کشور است. این نمایشگاه، گستره وسیعی از صنایع از جمله ارتباطات، مخابرات، نفت، گاز، دفاع، خردهفروشی و سایر بازارها را در بر میگیرد و نقش بسزایی در حضور و تعامل شرکتها و سازمانهای فعال در این حوزهها دارد.»
او با اشاره به پویایی دنیای فناوری افزود: «نمایشگاه الکامپ هرگز تکراری نخواهد شد، چراکه حوزههایی نظیر هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال، بانکداری الکترونیکی، صنعت پرداخت و فناوریهای مالی، هر شش ماه یکبار دچار تحولات عمده میشوند. از این رو، نمیتوان نمایشگاه امسال را با سال گذشته یکسان دانست.»
“”توسعه برند را در اینستاگرام و تلگرام و لینکدین دنبال کنید””
ریاضی با تأکید بر رشد مستمر ظرفیتهای فناورانه بازارهای داخلی و بینالمللی ادامه داد: «فناوری همواره در حال تحول است و رویدادهای این حوزه نیز بههمین نسبت دستخوش تغییر میشوند. بنابراین، الکامپ هر سال فرصتی تازه و منحصربهفرد برای فعالان فناوری است.»
او در ادامه درباره نقش این نمایشگاه در تعامل با سیاستگذاران تصریح کرد: «تعامل بخش خصوصی با نهادهای حاکمیتی باید از مسیر جلسات رسمی و سازوکارهای مشخص دولتی انجام شود. مشکلات اقتصادی که امروز بخش خصوصی با آن دستبهگریبان است، ریشه در سیاستهای کلان دارد و حل آن از توان برگزارکنندگان الکامپ خارج است.»
ریاضی تأکید کرد: «وظیفه اصلی الکامپ، توسعه بازار و ایجاد بستر صادرات و واردات در حوزه فناوری اطلاعات است. نباید انتظار داشت که این نمایشگاه، مشکلات ساختاری بین بخش خصوصی و دولت را حلوفصل کند. بخشی از مسائل این حوزه به تنظیمگری و رگولاتوری مربوط است که جای طرح آن در الکامپ نیست.»