مهمترین کاری که در استان مرکزی باید انجام شود، توسعه انرژی خورشیدی است

پایگاه خبری توسعه برند به نقل از ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: مهمترین کاری که در استان باید انجام شود توسعه انرژی خورشیدی است تا بتواینم نیاز صنعت خود را تامین کنیم.
مهدی زندیه وکیلی، ۱۷ اردیبهشت در آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان مرکزی اظهار کرد: امروز رکورد صادرات غیرنفتی استان مرکزی با مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار شکسته شد که حدود دو برابر میانگین کشور بوده است و از رتبه ۱۱ به ۹ ارتقا پیدا کردیم. همچنین تراز مثبت ۵۴۰ میلیون دلاری داشتهایم یعنی بیش از آنچه وارد کردیم، صادر کردهایم.
وی با بیان اینکه صادرکنندگانی که با این سختی محصولات خود را صادر کردند در واقع قهرمان ملی هستند گفت: ۸۵ درصد برق مصرفی استان در بخش صنعت و تولید مصرف می شود که با استانهای دیگر بسیار متفاوت است. در سال گذشته که سال جهش تولید بوده ما شرمنده شدیم چراکه نتواستیم برق مورد نیاز تولیدکنندگان را تامین کنیم. من این ناترازی را بر عهده میگیرم و باید پاسخگو باشم و موظف به حل این مشکل هستم.
استاندار مرکزی با بیان اینکه مهمترین کاری که در استان باید انجام شود توسعه انرژی خورشیدی است تا بتواینم نیاز صنعت خود را تامین کنیم، اضافه کرد: سال گذشته با ابرقدرتهای جهان موشک رد و بدل کردیم و رئیس جمهور از دست دادیم و در مقطعی هم مجلس و دولت نداشتیم ولی صادرکنندگان در این سال سخت، رکورد زدند و افتخار آفرینی داشتند.
زندیه وکیلی با بیان اینکه ما با بیشتر کشورهای دنیا در جنگی تمام عیار هستیم و امیدواریم از این پیچ تاریخی سربلند بیرون آییم گفت: ما در تلاش هستیم تا گام جدیدی در روند توسعه استان برداریم و کارهای بزرگ و اساسی انجام دهیم. استان مرکزی رنگین کمانی از معادن است و رتبه یک تنوع صنعتی کشور را داراست، باید از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال یک روز در هفته را در واحدهای صنعتی استان حضور پیدا کرده و مشکلات آنها را رفع میکنیم. همچنین ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را هر هفته تشکیل میدهیم و با قوت و جدیت مسائل را پیگیری میکنیم.
علی جودکی، مدیرکل صمت استان مرکزی نیز با اشاره به وجود ۲۷۰ صادرکننده در استان اظهار کرد: صادرات، حاصل یک کار تیمی است و رشد ۳۷ درصدی صادرات استان مرکزی نشان از قوی بودن کار تیمی در استان دارد.
وی ضمن عذرخواهی از تولیدکنندگان بابت ناترازیهای انرژی گفت: بالغ بر ۳۰۰ همت، ضرری بود که صنعت به واسطه قطعی برق و گاز متحمل شد. باید انقلابی در حوزه تامین انرژیهای تجدیدپذیر رخ دهد تا این ناترازی حل شود.
ناصر بیکی، رئیس اتاق بازرگانی استان مرکزی نیز اظهار کرد: ما نیاز به بازاریابی، بازارسازی و اعتمادسازی داریم. توسعه صادرات نیازمند ثبات است چراکه مشتری باید از شرایط پایدار تولید محصول مطمئن باشد چراکه وقتی فرآیند تولید با قطعی برق مواجه میشود برنامه تولید متوقف میشود و ضربه سنگینی به صادرات وارد میشود.
پایان