برندهای خارجی

چالش‌های برند اینتل در میان تنش‌های تجاری؛ راهکارهای مدیرعامل جدیدپ

در شرایطی که برند اینتل با چالش‌های تجاری بزرگ و تنش‌های تعرفه‌ای دست‌وپنجه نرم می‌کند، مدیرعامل جدید این شرکت تلاش دارد با اصلاحات گسترده آینده‌ای روشن‌تر برای این برند رقم بزند.

به گزارش توسعه برند، شرکت اینتل (Intel) در پیش‌بینی سود و درآمد سه‌ماهه دوم خود، انتظارات بازار را پایین‌تر از حد تخمین زد. این پیش‌بینی که در اولین گزارش درآمدی مدیرعامل جدید شرکت، لیپ-بو تن، ارائه شد، سایه‌ای بر عملکرد مدیریتی جدید این برند در دوران تنش‌های تجاری بین چین و ایالات متحده افکنده است.

در تماس تلفنی با سرمایه‌گذاران، تن نخستین نشانه‌هایی از تغییرات اساسی در فرهنگ نوآوری اینتل را اعلام کرد. این تغییرات شامل بازگشت کارکنان به دفتر برای چهار روز در هفته، کاهش تعداد جلسات کاری، و حذف کارهای اداری غیرضروری با هدف تمرکز بیشتر بر فعالیت‌های اصلی مهندسی خواهد بود.

سهام اینتل پس از این اعلام‌ها کاهش ۵ درصدی را در معاملات بعد از ساعت کاری تجربه کرد، اما صحبت‌های تن تا حدی موفق شد جلوی افت بیشتر را بگیرد.

افق تیره اینتل نگرانی‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاران ایجاد کرده است؛ کسانی که امید دارند تن بتواند پس از سال‌ها عقب‌ماندگی شرکت در بازار رو به رشد هوش مصنوعی (AI)، اوضاع را بهبود بخشد.

بر اساس اظهارات مدیرمالی شرکت، دیوید زینسنر، نگرانی‌های مربوط به تعرفه‌ها منجر به انباشت پردازنده‌های اینتل توسط مشتریان شد و همین امر فروش سه‌ماهه اول را تقویت کرد. اما این شرکت نتوانست میزان تأثیر این تغییرات را تعیین کند و پیش‌بینی می‌کند سه‌ماهه دوم با کاهش قابل‌توجهی مواجه شود.

زینسنر در تماس با تحلیلگران گفت: «سیاست‌های تجاری پیچیده در ایالات متحده و دیگر نقاط جهان و همچنین خطرات نظارتی، احتمال رکود اقتصادی را افزایش داده و پیش‌بینی عملکرد سه‌ماهه و سالانه را دشوارتر کرده است.»

با وجود این نگرانی‌ها، تن گزارش داد که اخیراً با C.C. وی مدیرعامل رقیب TSMC و همچنین مدیرعامل سابق این شرکت، موریس چنگ ملاقات کرده است. هدف این دیدار ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک و دستیابی به یک رابطه برد-برد برای صنعت بوده است.

اینتل همچنین اعلام کرد که با تلاش برای کاهش هزینه‌ها، هدف هزینه‌های عملیاتی تعدیل‌شده خود را برای سال ۲۰۲۵ به ۱۷ میلیارد دلار کاهش داده است که پیش‌تر ۱۷.۵ میلیارد دلار اعلام شده بود. این شرکت برای سال ۲۰۲۶ هدفی معادل ۱۶ میلیارد دلار را تعیین کرده است.

تن همچنین گفت که اینتل در حال بررسی وضعیت فعلی کارخانه‌های تولیدی خود است. طبق اعلام این شرکت، پروژه تأسیس کارخانه‌ای به ارزش ۲۸ میلیارد دلار در اوهایو، به سال ۲۰۳۰ موکول شده است.

وی افزود: «ما به بررسی دقیق‌تر ظرفیت فعلی کارخانه‌ها ادامه خواهیم داد تا مطمئن شویم از منابع موجود به بهترین شکل استفاده می‌کنیم پیش از اینکه سرمایه‌گذاری‌های جدید انجام شود.»

زینسنر همچنین گفت که این شرکت تاکنون ۱.۱ میلیارد دلار کمک مالی از دولت ایالات متحده تحت قانون CHIPS دریافت کرده است، اما به دلیل عدم قطعیت در زمان‌بندی دولت برای اجرای تعهدات، پیش‌بینی هزینه‌های سرمایه‌ای شرکت برای سال ۲۰۲۵ در محدوده ۸ تا ۱۱ میلیارد دلار باقی مانده است.

در یادداشتی که پیش از اولین کنفرانس خبری تن منتشر شد، وی اعلام کرد که کاهش نیروی انسانی شرکت در سه‌ماهه دوم سال آغاز خواهد شد. این تغییرات به کاهش بروکراسی داخلی و تمرکز بر استراتژی‌های نوآوری اختصاص خواهد داشت.

این شرکت انتظار دارد درآمد سه‌ماهه دوم در محدوده ۱۱.۲ تا ۱۲.۴ میلیارد دلار باشد که کمتر از تخمین میانگین تحلیلگران یعنی ۱۲.۸۲ میلیارد دلار است.

به گزارش رویترز، اینتل همچنین پیش‌بینی می‌کند که سود تعدیل‌شده هر سهم در سه‌ماهه دوم به نقطه سر به سر برسد، در حالی که تحلیلگران پیش‌بینی سود ۶ سنت برای هر سهم را داشتند.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا