وب گردی

طرز تهیه پنکیک صبحانه + مواد اولیه و نکات لازم

مواد اولیه و دستور پخت پنکیک صبحانه به همراه نکات مهم در ادامه آمده است.

به گزارش خبرگزاری توسعه برند به نقل از ایمنا، یکی از کیک‌های ساده و خوشمزه بین المللی که برای میان وعده یا صبحانه تهیه می‌شود پنکیک نام دارد. پنکیک یا کیک تابه‌ای نوعی کیک نازک تخت و گرد است که در ماهیتابه آماده می‌شود. پنکیک‌ها را می‌توان همراه با مربا، عسل، شکلات، میوه، شیره و … مصرف کرد. البته پنکیک‌ها دارای انواع مختلف با دستورهای پخت متفاوتی است.

مواد لازم تهیه پنکیک صبحانه

آرد سفید :۱ پیمانه

تخم‌مرغ :۱ عدد

وانیل :۴/۱ قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر :۱ قاشق چایخوری

شکر :۳ قاشق غذاخوری

شیر :۱ پیمانه

روغن‌مایع :۳ غذاخوری قاشق

نمک: به مقدار خیلی کم

طرز تهیه پنکیک صبحانه

مرحله اول

تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید و آن‌قدر هم بزنید تا زرده و سفیده آن با هم ترکیب شود. سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا مخلوط صاف و یکنواختی حاصل شود.

مرحله دوم

روغن‌مایع را نیز به ترکیب به دست آمده اضافه کرده و با استفاده از همزن دستی آن‌قدر هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

در ظرف جداگانه‌ای آرد سفید، بیکینگ‌پودر و مقدار بسیار کمی نمک را مخلوط کرده و الک کنید. الک کردن باعث جدا شدن ذرات مواد از هم شده و به نرم شدن بافت پنکیک کمک می‌کند؛ بنابراین توصیه می‌شود مواد را ۲ الی ۳ مرتبه الک کنید.

مرحله چهارم

آرد الک شده را طی ۳ الی ۴ مرحله به ظرف محتوی تخم‌مرغ اضافه کرده و هم بزنید. سپس شیر را نیز به تدریج و در چند مرحله به مخلوط اضافه و به خوبی ترکیب کنید تا مایه به دست آمده یکدست شود.

مرحله پنجم

یک تابه نچسب متوسط بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و کف آن را با استفاده از روغن مایع به خوبی چرب کنید.

مرحله ششم

به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد پنکیک برداشته و درون تابه بریزید. مایه پنکیک به اندازه کافی شل است و در کف تابه پخش می‌شود؛ بنابراین هیچ‌گاه خودتان آن را پخش نکنید. همچنین می‌توانید مایه پنکیک را درون بطری آب‌معدنی ریخته و درب آن را سوراخ کرده و سپس درون تابه بریزید.

مرحله ششم

بعد از اینکه یک سمت پنکیک طلایی شد آن را به وسیله کفگیر برگردانید و صبر کنید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. پخت صحیح پنکیک‌ها از اهمیت زیادی دارد؛ چرا که در طعم، کیفیت و ظاهر این شیرینی بسیار مؤثر است پس در انجام این مرحله دقت کنید.

مرحله هفتم

بعد از اینکه پخت پنکیک‌ها به پایان رسید، می‌توانید آن را با استفاده از مواد متنوعی تزئین کنید. تزئین این کیک تابه‌ای با استفاده از میوه‌های تازه فصل از جمله موز، توت‌فرنگی، بلوبری، آناناس و… ظاهر کیک را زیباتر و مزه آن را لذیذتر می‌کند. همچنین می‌توانید پنکیک را با استفاده از انواع مختلف مربا، عسل، خامه و کره تزئین کرده و در وعده صبحانه میل کنید.

پنکیک

نکات لازم برای تهیه پنکیک

  • برای جلوگیری از سفت شدن پنکیک باید از هم زدن زیاد مایع آن پرهیز کرد.
  • بهتر است برای پخت پنکیک و نچسبیدن آن از تابه تفلون استفاده کرد.
  • برای تهیه پنکیک میوه‌ای می‌توانید به ترکیبات آن آب‌میوه طبیعی استفاده کنید.
  • استفاده زیاد از وانیل می‌تواند باعث تلخی پنکیک شود.
  • غلظت مایه پنکیک باید به اندازه ماست رقیق شده باشد و پس از تهیه خمیر، اجازه دهید ۳۰ دقیقه استراحت کند. استراحت کردن مایه پنکیک، به نرم و پف‌دار شدن کیک کمک زیادی می‌کند.
  • عواملی همچون غلظت نامناسب خمیر، بیش از حد هم زدن مایه، استراحت ندادن به خمیر پنکیک، برداشتن مقدار زیاد مواد و حرارت نامناسب اجاق‌گاز سبب خمیر شدن این کیک خواهد شد.

علی عزیزی

من به بررسی و پوشش اخبار مربوط به تجارت کشاورزی، صنعت و وب‌گردی پرداخته و تلاش می‌کنم تا تصویری کامل از این زمینه‌ها ارائه دهم. هدفم این است که تحولات این حوزه‌ها را از طریق تحلیل‌های دقیق و پوشش خبری به مخاطبان منتقل کنم و آنان را در جریان تازه‌ترین اتفاقات قرار دهم.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا