طرز تهیه دسر باواریا دو رنگ + مواد لازم

باواریا یک دسر نرم و کرمی است که در انواع مختلفی از جمله شکلاتی، وانیلی یا میوهای تهیه میشود.
به گزارش خبرگزاری توسعه برند به نقل از ایمنا، دسر باواریا (Bavaroise) یک دسر سرد فرانسوی است که دارای بافت نرم و لطیفی دارد و طعم آن معمولاً شیرین و خامهای است. باواریا را میتوان به صورت ساده یا با طعمهای مختلف مانند شکلات، توت فرنگی، قهوه و … تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه کرم باواریا
شیر | نیم لیتر |
زرده تخم مرغ | ۶ عدد |
خامه | ۳۰۰ گرم |
شکر | ۲۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۲ قاشق چایخوری |
ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
ژله توت فرنگی | ۱ بسته |
طرز تهیه کرم باواریا
مرحله اول
برای تهیه کرم باواریا در ابتدای کار، ژلاتین را به همراه نصف فنجان آب جوش داخل یک کاسه مناسب میریزیم و کمی ترکیب میکنیم تا ژلاتین بهطور کامل حل شود سپس در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را به خوبی هم میزنیم تا بهطور کامل سفید و سفت شوند. در ادامه شیر را در یک قابلمه مناسب میریزیم و میگذاریم روی حرارت تا بجوشد. سپس مخلوط تخم مرغ را کم کم به شیر اضافه کرده و مرتب و سریع هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد به خوبی یکدست شدند، بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدهیم مایه دسر کمی خنک شود. در ادامه ژلاتین ذوب شده را به قابلمه اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط میکنیم تا بافتشان یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله بلافاصله خامه را هم اضافه میکنیم و میگذاریم تا مایه دسر کاملاً خنک شود. بعد از خنک شدن مواد بالا را به دو قسمت تقسیم میکنیم، یکی کرم رنگ باقی میماند و در قسمت دیگر پودر کاکائو را اضافه و مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
ژله توت فرنگی را طبق دستور روی بسته با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست میکنیم و روی حرارت بخار کتری قرار میدهیم تا به روش بن ماری کامل حل و شفاف شود. سپس درون ظرفهای تکنفره میریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله تعدادی توت فرنگی یا میوهها دلخواه خود را خرد کرده و درون ظرفها میریزیم. در ادامه ژله را در یخچال قرار داده و اجازه میدهیم خودش را بگیرد. پس از اینکه خودش را گرفت، کرمها را روی دسر میریزیم و در یخچال قرار میدهیم.
نکته: برای اینکه دسر بوی تخم مرغ نگیرد باید از وانیل مرغوب استفاده کرد و آنقدر زرده و شکر را با همزن مخلوط کرد که ترکیب کرمی رنگ و کشدار شود.