برندهای ایرانی

شوک قانونی به اسنپ؛ افزایش کمیسیون اکوپلاس غیرقانونی اعلام شد

شورای رقابت با صدور حکمی بی‌سابقه، افزایش نرخ کمیسیون سرویس اکوپلاس اسنپ را مصداق “رویه ضدرقابتی” و “غیرمتعارف” اعلام کرد. این تصمیم که می‌تواند الگویی برای نظارت بر سایر کسب‌وکارهای دیجیتال باشد، اسنپ را ملزم به توقف فوری افزایش نرخ‌ها کرده و ۲۰ روز فرصت اعتراض برای این شرکت در نظر گرفته است.

به گزارش توسعه برند؛ شورای رقابت نرخ بیشتر کمیسیون سفرهای اکوپلاس توسط شرکت ایده گزین ارتباطات روماک (اسنپ) را موجب بروز رویه ضدرقابتی موضوع جزء ۱ بند ط ماده ۴۵ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر تعیین، حفظ و یا تغییر قیمت یک کالا یا خدمت به صورتی غیرمتعارف، تشخیص داد و با استناد به بند ۳ ماده ۶۱ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، اسنپ را به توقف این رویه ضدرقابتی از طریق عدم افزایش نرخ کمیسیون در سفرهای یادشده، ملزم کرد.

همچنین به استناد بند ۴ ماده ۶۱ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی؛ شورای رقابت تصمیم بر اطلاع رسانی عمومی جهت شفافیت بیشتر بازار را صادر و اعلام کرد.

تصمیم صادره حضوری و ظرف مهلت ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در هیئت تجدیدنظر موضوع ماده ۶۴ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی می‌باشد.

متن کامل مصوبه:

جلسه هفتصد و چهل و هشتم شورای رقابت مورخ ۱۴۰۴/۰۳/۰۶ برگزار شد.

موضوع: افزایش نرخ کمیسیون در موارد سفرهای ویژه مانند سفرهای اسنپ اکو پلاس

گردش کار: شورای رقابت به استناد اختیار حاصله از ماده ۶۲ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی اعلام نموده است که شرکت ایده گزین ارتباطات روماک (اسنپ) در مورد سفرهای ویژه مانند سفرهای اسنپ اکو پلاس، نرخ کمیسیون خود را بیشتر از نرخ کمیسیون سفرهای عادی قرار داده است که این اقدام مصداق رویه ضدرقابتی موضوع جزء ۱ بند ط ماده ۴۵ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی می‌باشد و درخواست رسیدگی و صدور رأی در این خصوص نمود. این موضوع در جلسه شماره ۷۴۸ مورخ ۰۶/۰۳/۱۴۰۴ شورای رقابت مطرح و با حضور طرفین شکایت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به شرح زیر اتخاذ تصمیم گردید:
شورای رقابت پس از استماع دفاعیات مشتکی عنه و با توجه به اذعان ایشان مبنی بر تعیین نرخ کمیسیون سفرهای ویژه مانند اکوپلاس بالاتر از سفرهای عادی، با اکثریت آراء شکایت مطروحه در این خصوص را و ارد دانسته و این اقدام شرکت ایده گزین ارتباطات روماک (اسنپ) را موجب بروز رویه ضدرقابتی موضوع جزء ۱ بند ط ماده ۴۵ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر تعیین، حفظ و یا تغییر قیمت یک کالا یا خدمت به صورتی غیرمتعارف، تشخیص داد و با استناد به بند ۳ ماده ۶۱ قانون فوق الاشعار، شرکت ایده گزین ارتباطات روماک (اسنپ) را ملزم به توقف این رویه ضدرقابتی از طریق عدم افزایش نرخ کمیسیون در مورد سفرهای یادشده و با استناد به بند ۴ ماده ۶۱ قانون فوق الاشعار، تصمیم به اطلاع رسانی عمومی در جهت شفافیت بیشتر بازار نمود.
تصمیم صادره حضوری و ظرف مهلت ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در هیئت تجدیدنظر موضوع ماده ۶۴ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی می‌باشد.

تحریریه توسعه برند

“تحریریه توسعه برند” متشکل از تیمی حرفه‌ای از نویسندگان، ویراستاران و کارشناسان است که با ارائه مقالات تخصصی و پوشش خبری دقیق، مأموریت خود را در ارتقای دانش و توانمندی مخاطبان دنبال می‌کند. هدف ما همراهی شما در مسیر آگاهی، رشد و توسعه برندهای موفق است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا