اقتصادی

درخواست تولیدکنندگان قهوه برای ممنوعیت واردات سیروپ

عضو انجمن قهوه ایران گفت: در حال حاضر شرکت‌های داخلی تولید سیروپ (شیرین کننده) است که معمولاً بافتی صاف و براق دارد و برای شیرین‌کردن با ظرفیت تولید بالا قابلیت تامین نیاز کشور را دارند و نیازی به تامین نمونه خارجی مشابه این محصول نیست.

علی مهجوریان در گفت‌وگو با پایگاه خبری توسعه برند به نقل از ایسنا، درباره وضعیت تولید سیروپ در کشور، اظهار کرد: عدد دقیقی از میزان تولید سیروپ در کشور در دسترس نیست، اما خط تولید سیروپ، تنوع بالایی از طعم‌های متفاوت را پوشش می‌دهد. کاربرد سیروپ در ایران مطابق با استاندارد ملی در شربت‌های تزئینی است.

وی افزود: بسته‌بندی خاص، کیفیت قابل قبول، همینطور قابل رقابت بودن با محصولات خارجی از مزیت های تولید سیروپ در کشور است.

مهجوریان با بیان اینکه شرکت‌های داخلی تولید سیروپ با ظرفیت تولید بالا قابلیت تامین نیاز کشور را دارند و نیازی به تامین نمونه خارجی مشابه این محصول نیست، تصریح کرد: در حال حاضر سیروپ به صورت قانونی و قاچاق به کشور وارد می‌شود، اما به دلیل ظرفیت بالای تولید داخل،  دولت باید در راستای منافع داخلی کشور و حمایت از اشتغال تولید کنندگان داخلی، با واردات غیرقانونی این محصول مقابله و از ورود و ثبت سفارش محصولات مشابه خارجی خودداری کند؛ چرا که این موضوع باعث خروج ارز از کشور و بی‌انگیزگی تولیدکنندگان داخلی می‌شود.

گفتنی است؛ سیروپ، مایع غلیظ و شیرینی است که معمولاً بافتی صاف و براق دارد و برای شیرین‌کردن نوشیدنی‌ها، کیک‌ها، پودینگ‌ها و انواع غذاها استفاده می‌شود. سیروپ‌ها به‌عنوان یک نوع سس طبقه‌بندی می‌شوند و می‌توانند از قندهای خالص یا از ترکیب شکر و سایر مواد طبیعی، مثل پوره میوه تهیه شوند.

پایان

رضا کاظمی اصل

به‌عنوان خبرنگار حوزه تولید و تجارت، تمرکز من بر پوشش اخبار و تحلیل‌هایی است که نقش اصلی را در شکل‌گیری بازارها و صنایع ایفا می‌کنند. با ارائه اطلاعات دقیق و موثق از تولید و تجارت داخلی و بین‌المللی، هدف من کمک به آگاهی بیشتر مخاطبان درباره مسیرهای رشد اقتصادی است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا