حضرتی: دولت در مسیر احیای اعتماد و رونق تولید حرکت میکند

رئیس شورای اطلاعرسانی دولت ضمن تاکید بر ضرورت توجه به ساختار اقتصادی و رفع موانع سیاست خارجی، مهمترین و فوریترین اولویت کشور را ایجاد همبستگی اجتماعی و بازسازی اعتماد عمومی دانست و گفت: اقتصاد با سرمایهگذاری شکل میگیرد و این سرمایهگذاری نیازمند امنیت، ثبات و اعتماد به بخش خصوصی است.
به گزارش پایگاه خبری توسعه برند به نقل از ایسنا، الیاس حضرتی در ششمین همایش و جشنواره ملی حاتم (حمایت از تولید)، ضمن اشاره به بحرانهای ساختاری و چندلایه کشور، اظهار کرد: مهمترین مسئله امروز ایران از نگاه اقتصاددانان، صاحبنظران و افکار عمومی، مسائل اقتصادی مانند تورم، گرانی، بیکاری و مسکن است. اما حل این مشکلات، بدون اصلاح در سیاست خارجی و رفع گرههای بینالمللی ممکن نیست.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت افزود: ناترازی در نظام بانکی، مشکل در نقل و انتقال پول، فروش نفت و محدودیتهای سنگین تحریمها، موانعی جدی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور هستند. بدون حل این مسائل، نمیتوان انتظار جهش در تولید و سرمایهگذاری داشت.
حضرتی، مسئله همبستگی اجتماعی را ”فوریترین اولویت” کشور معرفی کرده و تصریح کرد: بیش از آنکه با بحران اقتصادی مواجه باشیم، با بحران امید و اعتماد روبهرو هستیم. باید میان همه اقوام، مذاهب، اقشار و سلایق سیاسی احساس تعلق و شراکت در آینده کشور ایجاد شود.
این مقام مسئول ضمن اشاره به اقدامات دولت در زمینه ارتقاء جایگاه زنان و اهل سنت در مدیریتهای اجرایی کشور، گفت: برای نخستینبار شاهد حضور پررنگ خانمها و نیروهای اقوام در کابینه و سطوح مدیریتی هستیم. این اقدام پیام روشنی به جامعه است که همه فرزندان این کشور در ساخت آینده آن نقش دارند.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در بخش دیگری از صحبتهای خود به نقش سرمایهگذاری در رشد تولید ملی پرداخت و تاکید کرد: برای شکلگیری سرمایهگذاری، باید به سه اصل توجه کنیم: هویت، امنیت و شخصیت بخش خصوصی. امروز تغییرات مداوم در قوانین و مدیریتها، بروکراسی سنگین و فضای ناامن اقتصادی، انگیزه و اعتماد را از فعالان اقتصادی سلب کرده است. در همین زمینه، وزارت صنعت، معدن و تجارت ناامنترین وزارتخانه طی شش سال گذشته به شمار میرود که در این مدت، هشت وزیر و سرپرست در این وزارتخانه تغییر کردهاند. تغییرات پیاپی قوانین و بخشنامهها، بهویژه در گمرک، مانع جدی سرمایهگذاری است.
حضرتی رزمندگان و سرداران دفاع مقدس را با سرمایهگذاران و صنعتگران امروز مقایسه کرده و متذکر شد: رزمندگان امروز، سرمایهگذاران بخش خصوصیاند. باید با واگذاری امور، چه در قالب مولدسازی و چه در شکلهای دیگر، بار دولت را سبک کنیم و راه را برای بخش خصوصی هموار سازیم.
برنامهریزی دولت برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر
حضرتی به برنامهریزی دولت برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، توسعه دریامحور و جذب سرمایهگذاری خارجی نیز اشاره کرد که و گفت: با مجوز ویژه از مقام معظم رهبری، مسیر برای جذب سرمایهگذاران داخلی و حتی خارجی (از آسیا تا اروپا، از کشورهای عربی تا حتی آمریکا) در ایران باز شده است. البته که ما باید ضمن سامان دادن اقتصاد، روح جامعه را هم ترمیم کنیم. بدون امید، بدون اعتماد، هیچ توسعهای پایدار نخواهد بود.
پایان