تهیه برش شهرستانی سال دوم برنامه هفتم یک تکلیف است

پایگاه خبری توسعه برند به نقل از ایسنا/مرکزی رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: تهیه برش شهرستانی سال دوم برنامه هفتم به تفکیک ۱۲ شهرستان استان، تکلیف و مصوبه است، ولی تاکنون هیچ گزارشی در این خصوص به مجمع نمایندگان استان نرسیده است.
نادرقلی ابراهیمی، ۱۳ اردیبهشت در شورای برنامهریزی استان مرکزی اظهار کرد: با اشراف کامل به قانون برنامه هفتم و قانون بودجه سال ۱۴۰۴ و ضوابط اجرایی میتوانیم به همه فرصتها و امکاناتی که در قانون پیشبینی شده دست پیدا کنیم و فرصتهای لازم را برای استان فراهم کنیم.
وی افزود: تمام پیشنهادات دولت در قانون بودجه ۱۴۰۴ لحاظ شد و تنها اصلاحات مختصری صورت گرفت، لذا با توجه به این هماهنگی بین دولت و مجلس، بایستی اجرای کامل قانون بودجه در سال جاری صورت پذیرد.
ابراهیمی با بیان اینکه ۲.۸ درصد از ۸ درصد رشد اقتصادی سالیانه کشور باید از طریق علم و دانش و بهرهوری محقق شود گفت: با توجه به محدودیت منابع، اولویتی که در بودجه ۱۴۰۴ لحاظ شده، تکمیل پروژههای نیمهتمام است، لذا بایستی پروژهها اولویتبندی شوند و تکمیل آنها براساس اولویت انجام شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی تاکنون از فرصت صندوق توسعه ملی استفاده نکرده است گفت: اگر بتوانیم اختیاراتی را برای افزایش تسهیلات در اختیار و سرمایه در گردش بانکهای استان بگیریم، قطعا رونق اقتصادی خوبی را برای استان شاهد خواهیم بود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی تصریح کرد: ۸۵ درصد اعتبارات عمومی در اختیار دستگاههای ملی و ۱۵ درصد در اختیار استانهاست، لذا روسای دستگاههای اجرایی استان باید همت ویژهای در افزایش جذب اعتبارات ملی داشته باشند. پیشنهاداتی که برای اصلاح برنامه هفتم و ضوابط اجرایی قانون بودجه ۱۴۰۴ وجود دارد، تنظیم و منعکس شود تا در دستور کار مجلس قرار بگیرد.
وی اضافه کرد: تهیه برش شهرستانی سال دوم برنامه هفتم به تفکیک ۱۲ شهرستان استان، تکلیف و مصوبه است، ولی تاکنون هیچ گزارشی به مجمع نمایندگان استان نرسیده است. همچنین اصلاح ساختار نیروی انسانی برای مشاغل حاکمیتی استان باید لحاظ شود و میتوانیم به راحتی فرصتهایی را برای دستگاههای اجرایی استان بگیریم.
وی با تاکید بر استفاده حداکثری از فرصت نشاندار کردن مالیاتها در استان گفت: درآمدهای استانی ما افزایش پیدا کرده است ولی از لحاظ پیوست قانون بودجه، شرایط خوبی نداریم و تلاش دستگاهها بایستی معطوف به افزایش تعداد پروژهها در پیوست قانون بودجه ۱۴۰۴ شود تا ردیفهای ملی و استانی بیشتری بگیریم.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی اضافه کرد: ما جزو پنج استان آخر کشور از لحاظ تعداد شاغلین در دستگاههای دولتی هستیم لذا ضرورت دارد مدیریت اجرایی استان در این راستا پیگیریهای لازم را داشته باشد.
وی تصریح کرد: بایستی فرمانداران شهرستانها در کمیتههای تخصیص بودجه حضور داشته باشند چراکه با توجه به اشرافیتی که به شهرستان خود دارند میتوانند در این حوزه اثرگذار باشند. خنداب جزو ۳۱ شهرستان محروم کشور است ولی سهم مناسبی از اعتبارات ندارد و کمیجان نیز حداکثر ۱۰ درصد افزایش اعتبار داشته است که برازنده این دو شهرستان نیست.
ابراهیمی در پایان عنوان کرد: اعتبارات عوارض آلایندگی ۷.۷ همت است که در اختیار شهرداریها و دهیاریهاست که رقم کمی نیست لذا بایستی بسیاری از پروژهها به سمت استفاده از این محل اعتبارات سوق داده شود.
پایان