توسعه برند پلاس

اینوتکس؛ سکوی شتاب‌دهی و سرمایه‌گذاری استارتاپ‌های بیمه‌ای با محوریت مرکز نوآوری بیمه معلم

محمدرضا میری، مدیر مرکز نوآوری بیمه معلم (مگنت)، با اشاره به حضور فعال این مرکز در نمایشگاه اینوتکس، از موفقیت‌ها و تجربیات مرکز در جذب و شتاب‌دهی استارتاپ‌های حوزه بیمه و فین‌تک سخن گفت و تأکید کرد: در فضای کنونی صنعت بیمه، توجه به نوآوری و حمایت از استارتاپ‌ها الزام‌آور است، در غیر این صورت صنعت بیمه میدان رقابت را به بازیگران چابک واگذار خواهد کرد.

به گزارش توسعه برند، نمایشگاه اینوتکس امسال شاهد حضور فعال مرکز نوآوری بیمه معلم (برند مگنت) بود؛ مرکزی که با رویکردی حرفه‌ای و سرعت قابل توجه، توانسته است در مدت کوتاهی جایگاهی موثر در زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور به‌دست آورد.

محمدرضا میری، مدیر این مرکز درباره روند فعالیت‌ها گفت:

«از سال ۱۴۰۳ با تکیه بر تجربه بیمه معلم به عنوان یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌های خصوصی کشور، فعالیت رسمی خود را در حوزه نوآوری آغاز کردیم. طی کمتر از چهار ماه، موفق به عضویت شتاب‌دهنده سطح دو پارک فناوری پردیس شدیم و اکنون در ساختمانی مستقل به مساحت ۴۵۰ مترمربع، فضای فعالیت برای پذیرش همزمان ۶ تا ۷ تیم استارتاپی را ایجاد کرده‌ایم.»

میری ادامه داد:

«در ابتدای فعالیت، جذب استارتاپ‌هایی با محصولات آماده‌تر و ریسک کمتر را در دستور کار قرار دادیم. مزیت بزرگ ما، امکان پیاده‌سازی عملی این محصولات در بدنه بیمه معلم بود تا سریع‌تر وارد مرحله تجاری‌سازی شوند و بتوانند چالش‌های واقعی فرآیندهایی مثل صدور بیمه‌نامه یا پرداخت خسارت را بهبود دهند.»

او در تشریح ساختار سرمایه‌گذارهای مرکز گفت:

«ترکیب سرمایه‌گذاری در مرکز نوآوری بیمه معلم، شامل خود شرکت بیمه معلم، صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های کشور و همچنین کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است. همین موضوع قدرت و منابع پشتیبان جدی‌تری برای حمایت و رشد استارتاپ‌ها فراهم کرده است.»

“”توسعه برند را در اینستاگرام و تلگرام و لینکدین دنبال کنید””

میری اشاره کرد طی یک سال گذشته، با شتاب‌دهی و جلب سرمایه برای ۷ استارتاپ موفق به بستن قرارداد و پیشبرد محصولات آنها شده‌اند. برخی از این استارتاپ‌ها عبارتند از:

استارتاپ حوزه صدور بیمه‌نامه و ثبت خسارت آنلاین که فرایندها را دیجیتال کرده است
پاندال (اپلیکیشن آموزش مهارت‌های زندگی برای کودکان ۳ تا ۷ سال از طریق اپ بازی، مورد استفاده کلیه کودکستان‌های سراسر کشور همکار با بیمه معلم)
استارتاپ وصول مطالبات
نرم افزار مدیریت جامع امور نمایندگان

او با اشاره به ریسک‌پذیری و انتخاب دقیق تیم‌ها افزود:

«برخی تیم‌ها حتی با حمایت مرکز موفق به دستیابی بازار مناسب نشدند و حذف شدند؛ اما محصولاتی که توانستیم به تجاری‌سازی برسانیم، با تکیه بر پشتوانه سرمایه‌گذاری بیمه معلم یا صندوق ذخیره، آمادگی عرضه به بازار و واگذاری بخشی از سهام به سرمایه‌گذاران را دارند.»

میری درباره دلیل حضور مرکز نوآوری بیمه معلم در اینوتکس گفت:

«هدف ما بیش از معرفی محصولات فعلی، جذب استارتاپ‌های نخبه در حوزه اینشورتک، فینتک و هوش مصنوعی است. دنبال فرصت‌های همکاری، توسعه خدمات سرمایه‌گذاری، ارائه مشاوره فنی و جذب تیم‌های نوآور هستیم.»

او تاکید کرد:

«در اکوسیستم امروز، اگر شرکت‌های بیمه به‌روز نشوند، جای خود را به استارتاپ‌هایی مثل دال، بیمیتو و بیمه‌دات‌کام خواهند داد. ما تلاش می‌کنیم با خدمات مناسب، فضای باز برای نوآوران و حمایت مالی و عملیاتی، آینده صنعت بیمه را متحول کنیم.»

میری در پایان خاطرنشان ساخت:

«فضای بیمه سنتی و بسته است اما اینوتکس فرصتی است تا استعدادهای تازه شناسایی و حمایت شوند و صنعت بیمه ایران وارد نسل جدیدی از تحول دیجیتال گردد.»

رسانه توسعه برند حامی رسانه‌ایی چهاردهمین نمایشگاه اینوتکس 2025

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا