وعدههای کمیسیون فرهنگی مجلس برای رسیدگی به مطالبات جامعه تئاتر

احد بیوته، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس انجمن صنفی تماشاخانههای خصوصی از تلاشهای این کمیسیون برای ایجاد ارتباط مستقیم بین دولت و هنرمندان گفت.
به گزارش توسعه برند به نقل از روابط عمومی عمارتنوفللوشاتو، احد بیوته، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم اردبیل با داود نامور، رئیس انجمن صنفی تماشاخانههای خصوصی ایران در عمارت نوفللوشاتو دیدار کرد.
بیوته در این دیدار ضمن بازدید از سالن نمایش این عمارت گفت: هنرمندان تا به امروز برای رفع مشکلاتشان از طریق مطالبه غیر مستقیم و با واسطه از طرف معاونت پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با دولت در تماس بودند. اکنون در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی پنجرهای برای اهالی تئاتر، سینما و موسیقی کشور باز کردیم تا مطالبات خود را بدون فیلتر به دولت منتقل کنند. در واقع کمیسیون فرهنگی پل ارتباطی بین مردم و دولت است.
او ادامه داد: این فرصتِ ایجاد شده روزنه امیدی برای هنرمندان است که باید برای بیان حرفها و خواستههایشان از آن بهره ببرند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رابط تئاتر این کمیته توحید معصومی، هنرمند عرصه نمایش است که قطعا در ادامه سعی میکنیم برای شنیدن صدای هنرمندان فرصتهای بیشتری فراهم کنیم و با آنها جلسه داشته باشیم ولی این ارتباط و مطالبهگری باید از سوی هنرمندان چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی پیگیری شود.
او تاکید کرد که اهالی تئاتر یک جامعه هستند و دغدغهاش به عنوان نماینده مجلس و عضوی از این جامعه رسیدن به درخواستهای برحق آنهاست که هیچوقت شنیده نشده و مورد توجه قرار نگرفته است.
بیوته گفت: تماشاگران تئاتر رهگذر نیستند، آنها استثناییترین مخاطبان هستند. آنها تصمیم گرفتهاند به تماشای کار هنرمندان بنشینند و بیتفاوتی به جامعه مخاطبان خسارت و شکاف بزرگی ایجاد میکند که البته هم اکنون نیز این اتفاق افتاده است. قطعا مطلبی که هنرمندان بیان میکنند در راستای نظام و فرهنگ ایرانی اسلامی است و نباید از این پتانسیل برای ارتباط بین مردم و دولت غافل شد.
داود نامور نیز در ادامه گفت: ما از سال ۱۳۹۲ صنف تماشاخانههای خصوصی ایران را تاسیس کرده و اساسنامه آن را با مدیران تئاتری که همگی فارغالتحصیل تئاتر بودند؛ تدوین کردیم. اکنون بیش از ۲۰ سالن خصوصی در منطقه ۶ و ۱۱ تهران و چندین تماشاخانه خصوصی در شهرستانهای دیگر فعالیت مستمر دارند.
“”توسعه برند را در اینستاگرام و تلگرام و لینکدین دنبال کنید””
این مدیر هنری افزود: ما نیاز داریم تا دغدغههایمان شنیده شود. بخش خصوصی مورد حمایت قرار نمیگیرد و در این شرایط اقتصادی این امر اجحاف در حق مدیران سالنهای خصوصی است.
این مدیر هنری بیان کرد: تئاتر به لحاظ تاثیرگذاری از سینما مهمتر و تاثیرگذارتر است. شبانه در پهنه فرهنگی هنری رودکی که از شمال به خیابان انقلاب، از جنوب به خیابان نوفللوشاتو، از شرق به خیابان حافظ و از غرب به خیابان ولیعصر منتهی میشود؛ به طور میانگین بیش از ۲۰ هزارنفر تماشاگر تردد میکنند. این تعداد از هنرمند و تماشاگر نیازمند مدیریت و ساماندهی است.
در پایان این دیدار، مقرر شد تا هیئت مدیره و اعضای انجمن صنفی تماشاخانههای خصوصی برای بیان مطالبات و معضلات خود بهزودی جلسهای با این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی داشته باشند.