وب گردی

فروپاشی منشور همبستگی؛ دم خروس در سناریوی سوریه ای شدن ایران

حامد اسماعیلیون با انتشار بیانیه ای در توئیتر خود از خروج خود از این ائتلاف خبر داد و مدعی شد اعضای «گروه جرج تاون» تحت فشار خارجی هستند.

رسانه های فارسی زبان معند با استفاده از کلماتی مانند «فعال حقوق بشر» و «چهره برجسته اپوزیسیون جمهوری اسلامی» در مورد وی سعی کردند با تبلیغات یک شخصیت برجسته اسماعیلی را نشان دهند.

اسماعیلیون که از یک سو به دلیل سوء استفاده های مالی و شخصی از خانواده های قربانیان هواپیمای اوکراینی اخراج شده بود و از سوی دیگر ارتباط گسترده اش با فرقه تروریستی منافقین به رسوایی بزرگی برای او تبدیل شد. بازی به نفع شماست

وی در این خصوص گفت: کار در گروه همبستگی خوب پیش نمی رفت. گروه های فشار بیرونی سعی کردند با روش های غیر دموکراتیک مواضع خود را تحمیل کنند. تحمیل عقیده در دموکراسی گنجانده نشده است و رضایت اعضای گروه، نه فقط اعضای گروه، شرط حرکت دموکراتیک است.

اعترافات اسماعیلیون و خروج رسمی وی از منشور موسوم به همبستگی در حالی اتفاق افتاد که وی در گفتگو با انترناسیونال رسماً اعلام کرد که دیکتاتوری رضا پهلوی دلیل اصلی شکست ائتلاف بوده است زیرا او درک و احساس احترام به افکار جمعی و کار گروهی نداشت. .

البته خود پهلوی پیشتر در پیامی با اعلام خروج از این منشور گفته بود; در مورد ارقام پیشنهادی برای «منشور همبستگی» اتفاق نظر حاصل نشد، اما او به همکاری با یک گروه اکتفا نکرد و در نقش تشویق و حمایت، بی طرفی خود را نسبت به همه گروه ها حفظ کرد!

قبل از اسماعیلیون و پهلوی، نازینین فنادی نیز به دلیل اختلاف نظر با علی نژاد از منشور حذف شد. عبدالله مهتدی، دبیر کل کومله با ابراز نارضایتی از آنچه در این منشور آمده است، عدم توجه به فدرالیسم را دلیل کاهش نقش خود در این منشور عنوان کرد.

پذیرفتن اعضای اصلی منشور همبستگی به اختلافات ساختاری گسترده داخلی و در نهایت خروج آنها از منشور در حالی رخ داد که نشست جورج تاون در آستانه ۲۲ باخمن با پوشش رسانه ای گسترده برگزار شد تا نشان دهنده آغاز مرحله جدیدی از منشور باشد. انقلاب خودخوانده به مخالفان!

گروه منشور همبستگی شامل حامد اسماعیلیون، مسیح علی نژاد، شیرین عبادی، رضا پهلوی، نازنین فنادی، عبدالله مهتدی، علی کریمی و گلشیفته فراهانی بود و همزمان با نشست دانشگاه جورج تاون واشنگتن و انتشار منشور مهسا، گروه جورج تاون. و شورای همبستگی معروف شد

در همین حال؛ رسانه معند با تکرار کلیدواژه‌هایی چون «وحدت بی‌سابقه»، «وحدت ملی»، «وحدت گسترده» و… با تلفیق دو شگرد «دروغ بزرگ» و «تکرار بزرگ» سعی در متقاعد کردن افکار عمومی به پذیرش داشت. حقیقت در جنگ ادراکات.و برای متقاعد ساختن اثربخشی اتحاد مذکور.

توزیع میزهای گرد در حاشیه نشست امنیتی مونیخ برای این افراد، دعوت علی نژاد و اسماعیلیون به مجلس ایتالیا، دعوت پهلوی به دانشگاه آکسفورد و چند اندیشکده انگلیسی، دعوت فوندا و گلشیفته به جشنواره های هنری و سینمایی و سخنرانی شیرین عبادی در پارلمان اروپا در همین چارچوب این بود.

البته کمتر از دو روز پس از نشست جورج تاون، تجمع هواداران منافقین در پاریس، حضور عنصر بی رحمی چون پرویز ثابتی در تجمع پهلوی و درگیری سلطنت طلبان و هواداران کوموله که به اوج خود رسید. در تظاهرات در هامبورگ، ادعای توهمی همبستگی این او مردم را آشکار کرد.

اعترافات اسماعیلیون نشان می‌دهد که حتی این درگیری‌های خیابانی هم فقط هواداران نیست، بلکه ابزاری برای تحت فشار قرار دادن هر یک از اعضا برای کسب امتیاز و باج‌گیری از دیگران است.

این رفتارها همراه با پناه بردن هر یک از این افراد به اربابان خود، مانند سفر پهلوی به تل آویو و بازگشت اسماعیلیان به فرقه تروریستی منافقین، حقیقتی را آشکار می کند که طراحان جنگ ترکیبی علیه ایران داشته اند. ماهها سعی در پنهان کردن حقیقتی به نام سوریه ای شدن ایران داشت که به نام شعارهای به اصطلاح حقوق بشر و حمایت از زنان طراحی و دنبال شد.

اگرچه غرب با کلماتی مانند حکومت دموکراتیک، حقوق بشر، کرامت انسانی، عدالت، صلح، پایداری محیط زیست، شفافیت اقتصادی و غیره. سعی کرد چهره زیبای مخالفان را به کشورهای خارجی نشان دهد اما در نهایت نتوانست دروغ های خود را پنهان کند.

برای توصیف دقیق؛ فروپاشی منشور همبستگی عملاً نشان داد که هدف از این تحولات اساساً همان سناریویی است که از نخستین روزهای ناآرامی در ایران شکل گرفته است، اگرچه تحت عنوان پلورالیسم شکل گرفته است، اما هدف دیگری ندارد. از تجزیه و نابودی کشور .

منبع: نورنیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا