اقتصادی

کاهش محسوس مصرف شیرینی در کشور

۱۳:۴۹ ۱۰ آبان ۱۴۰۴

توسعه برند به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری البرز علیمرادی، نایب‌رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران، در برنامه رادیو اقتصاد اظهار داشت: ایرانی‌ها همواره در هنر شیرینی‌پزی در سطح جهان جایگاه برجسته‌ای داشته‌اند و شیرینی‌های ایرانی به‌دلیل تنوع، طعم و اصالت، زبانزد خاص و عام هستند.

وی ادامه داد: هر قوم و منطقه‌ای در ایران، شیرینی‌های خاص خود را با دستور پخت ویژه دارد و همین امر تنوع و غنای این هنر را دوچندان کرده است.

نایب‌رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به روند کاهشی مصرف شیرینی در کشور گفت: متأسفانه سرانه مصرف شیرینی در بازار ایران طی سال‌های اخیر کاهش یافته است.

به گفته علیمرادی، استفاده از قند و شکر در ترکیبات شیرینی موجب شده بسیاری از مردم، به‌ویژه جوانان، برای حفظ سلامت خود از مصرف زیاد آن پرهیز کنند.

وی افزود: علاوه بر مسائل مربوط به سلامت، افزایش قیمت مواد اولیه نظیر آرد، شکر، روغن، شکلات و پودر کاکائو نیز عامل مهمی در کاهش مصرف به شمار می‌رود.

علیمرادی تأکید کرد: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از این مواد اولیه وارداتی و وابسته به نرخ ارز است، افزایش نرخ ارز مستقیماً باعث گرانی شیرینی و در نتیجه کاهش تقاضا در بازار می‌شود.

علی عزیزی

من به بررسی و پوشش اخبار مربوط به تجارت کشاورزی، صنعت و وب‌گردی پرداخته و تلاش می‌کنم تا تصویری کامل از این زمینه‌ها ارائه دهم. هدفم این است که تحولات این حوزه‌ها را از طریق تحلیل‌های دقیق و پوشش خبری به مخاطبان منتقل کنم و آنان را در جریان تازه‌ترین اتفاقات قرار دهم.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا