توسعه برند پلاس

دکتر بابالو در رویداد جایزه رعنا: مدیریت علمی و نوآورانه آب، رمز توسعه و حل بحران در مناطق محروم ایران

در رویداد جایزه رعنا، به‌عنوان رویدادی ملی برای توسعه نوآوری در مسیر رفع محرومیت از مناطق کم‌برخوردار، دکتر بابالو استاد تمام دانشگاه، بر ضرورت تجدیدنظر در نگاه به مدیریت آب تاکید کرد و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و بازچرخانی آب را راهکاری کلیدی برای عبور از بحران، به‌ویژه در مناطق محروم، دانست.

به گزارش توسعه برند؛ دکتر بابالو، استاد تمام دانشگاه و از متخصصان برجسته حوزه آب، در سخنرانی خود در رویداد جایزه رعنا، ضمن تشکر از برگزارکنندگان برای انتخاب موضوع آب، به اهمیت راهکارهای علمی برای گذر از بحران آبی ایران پرداخت و گفت:

 

«بحث آب در کشور ما بسیار حساس است و نیازمند توجه ویژه‌ای از سمت جامعه علمی، دولت و صنعت‌گران است. نباید بحران آب را به گونه‌ای تصویر کنیم که راهکاری وجود ندارد؛ بلکه باید ظرفیت‌های نوآوری و منابع فناورانه کشور را پای کار بیاوریم. امروز بیشترین مصرف آب کشور در حوزه کشاورزی است و پس از آن صنعت و آب شرب قرار دارند، بنابراین مدیریت درست منابع متعارف و غیرمتعارف کلید کار است.»

 

وی ادامه داد: «یکی از راهکارهای بنیادین، استفاده از پساب‌های شهری و صنعتی و بازچرخانی آن‌ها برای صنعت است؛ روشی که هم صرفه‌جویی اقتصادی دارد و هم مصرف آب شیرین را کاهش می‌دهد. متاسفانه بعضاً سیاست‌های جایگزینی بدون مطالعه، مثل استفاده گسترده از آب شیرین‌کن در مناطقی که آب متعارف داریم، مشکلات جدیدی به وجود آورده است. ما باید با نگاه منطقه‌ای، برای هر شهر و روستا راه‌حل متناسب با شرایط همان منطقه تجویز کنیم، نه نسخه کلی.»

“”توسعه برند را در اینستاگرام و تلگرام و لینکدین دنبال کنید””

 

دکتر بابالو از ضرورت فرهنگ‌سازی و اقدامات میدانی تخصصی سخن گفت و افزود: «در بعضی مناطق، حتی با لوله‌کشی هزار کیلومتری و تامین آب شیرین، سودجویی عده‌ای و نبود فرهنگ علمی، مردم را به مصرف آب بی‌کیفیت سوق داده است. باید همان‌طور که پزشک برای هر بیمار نسخه منحصربه‌فرد می‌نویسد، ما هم برای هر منبع آب، آزمایش و مطالعه دقیق انجام دهیم و راهکار منحصر به آنجا ارائه کنیم.»

دکتر بابلو در رویداد جایزه رعنا

وی با اشاره به اهمیت هم‌افزایی فناوران در جدیت برای اجرای دستاوردها افزود: «تنها داشتن فناوری کافی نیست؛ باید فناوری‌ها را ترکیب کرد، محیط فرهنگی را آماده نمود و با همکاری نهادها و تیم‌ها، نتایج را به اجرا رساند. اگر بازچرخانی آب و مدیریت صحیح منابع در کشور پیگیری شود، ۷۰ درصد مشکل آب کشاورزی هم قابل حل است.»

 

دکتر بابالو در پایان سخنانش ضمن تاکید بر فرهنگ‌سازی و ایجاد هم‌افزایی ملی بین فناوران و مسئولان، خواستار نگاه جامع و بومی برای حل بحران آب شد و ابراز امیدواری کرد که چنین رویدادهایی به گسترش نوآوری و ارائه راه‌حل‌های پایدار برای توسعه مناطق محروم منجر شود.

بیشتر بخوانید:

رویداد رعنا برگزار شد؛ پیشرانی نوآوری و فناوری برای رفع محرومیت و توسعه برند ایران

سعید زاهدی در رویداد جایزه رعنا؛ فناوری و نوآوری راه‌حلی برای عدالت آبی

دکتر واعظ مهدوی در رویداد جایزه رعنا: توسعه شرق کشور بدون حل مسئله آب و ترویج نوآوری ممکن نیست

پایان

 

تحریریه توسعه برند

“تحریریه توسعه برند” متشکل از تیمی حرفه‌ای از نویسندگان، ویراستاران و کارشناسان است که با ارائه مقالات تخصصی و پوشش خبری دقیق، مأموریت خود را در ارتقای دانش و توانمندی مخاطبان دنبال می‌کند. هدف ما همراهی شما در مسیر آگاهی، رشد و توسعه برندهای موفق است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا