اقتصادی

افزایش ۱۰۰ درصدی تولید آرد کامل در سال جاری

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی رضا افرازه  معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی گفت: با پیگیری‌های کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و مساعدت‌های هیات دولت، روند تولید نان کامل در نقاط مختلف کشور اجرایی شده و در حال حاضر، ۷۰۰ واحد نانوایی در ۱۹ استان به تولید نان کامل اقدام می‌کنند.

وی از اعلام آمادگی ۱۶۰ کارخانه آرد برای تولید آرد کامل در استان‌های مختلف کشور خبر داد و افزود: در ۱۲ ماه سال گذشته، کل آرد کامل تولید شده در کشور ۱۳ هزار تُن بود، در صورتی که در سال جاری با گذشت تنها ۷ ماه از سال، تولید آرد کامل در کشور از مرز ۲۱ هزار تُن فراتر رفته است.

معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر این که افراد به طور متوسط ۴۰ درصد تا ۶۰ درصد انرژی روزانه خود را با مصرف نان به دست می‌آورند، خاطرنشان کرد: برای تولید یک کیلوگرم گندم که ۸۰۰ گرم آرد از آن به دست می‌آید، ۱۲۰۰ لیتر تا ۱۴۰۰ لیتر آب شیرین مصرف می‌شود و به عبارتی، برای تولید هر قُرص نان بربری، دو بشکه ۲۲۰ لیتری آب شُرب مورد نیاز است.

پایان/

علی عزیزی

من به بررسی و پوشش اخبار مربوط به تجارت کشاورزی، صنعت و وب‌گردی پرداخته و تلاش می‌کنم تا تصویری کامل از این زمینه‌ها ارائه دهم. هدفم این است که تحولات این حوزه‌ها را از طریق تحلیل‌های دقیق و پوشش خبری به مخاطبان منتقل کنم و آنان را در جریان تازه‌ترین اتفاقات قرار دهم.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا